Spillerbørsen og folkebørsen etter 3-3 mot BrentfordSlett forsvarsspill da Liverpool misbrukte sjansen til å få en luke på tre poeng til sine argeste rivaler

Forsvarsspillet var usedvanlig svakt da Brentford påførte Liverpool sesongens andre poengtap.

Alisson Becker6

Måtte se en ball vippet over seg etter ti minutter, men heldigvis var Matip en reddende engel. Våkent fremme og bokser etter en drøy halvtime. Havner på baken når Brentford gjorde 1-0. Sjelden brasilianeren slipper inn tre mål.

Trent Alexander-Arnold5

Var ikke helt seg selv etter sykdommen, og innleggsfoten virket ikke helt innstilt til tider. Svakt frispark like før pause. Taper duellen på bakre stolpe i forkant av Brentfords andre mål.

Joël Matip5

Får reddet Brentfords store sjanse på streken etter ti minutter, men er på etterskudd i situasjonen der Brentford gjorde 1-0. Slet med Toney i lufta, og virket litt rusten.

Virgil van Dijk5

Mange tøffe dueller med Toney. Vinner noen, og taper noen. Var ikke helt med på notene etter å ha satt linja høyt på frisparket som vertene tok ledelsen på. Ble satt på flere prøver enn han er blitt vant med i denne kampen. Slet usedvanlig mye med klareringene. For sen til å klarere på Brentfords andre mål.

Andy Robertson6

Hvilen så ut til å ha gjort han godt, for leverte en frisk start på kampen. Men var fraværende da vertene tok ledelsen, og kom på etterskudd i noen situasjoner. Laget frispark i farlig posisjon tjue minutter før slutt.

Fabinho6

Skyter ballen i foten på Pinnock slik at den går i mål da Brentford tok ledelsen etter et innøvd frispark-trekk. Det var også brasilianeren som laget frisparket. Utrolig flott målgivende på Salahs 2-1 mål. Er ikke helt med på notene i feltet på Brentfords andre mål.

Jordan Henderson6

Nydelig innlegg på scoringen til Jota, men ble løpende en del imellom da Brentford ofte spilte over midtbaneleddet. Bommer regelrett på ballen når han skal heade på mål på en stor mulighet tidlig i annen omgang.

Curtis Jones7

Aktiv i starten av kampen, men hadde enkelte dårlige mottak. Skudd i stolpen sju minutter før pause, en avlslutning som hadde fortjent en bedre skjebne. Skyter høyt over fra 16 meter etter 65 minutter. Gjør 3-2 på et fantastisk langskudd, og byttes ut umiddelbart etterpå.

Mohamed Salah7

Alle trodde at Salah hadde gitt Liverpool-ledelsen da han satte ballen mellom beina på keeper etter sju minutter, men avslutningen var litt for løs, slik at Kristoffer Ajer reddet på streken. Nydelig scoring når han gjør sitt Premier League-mål nummer 100. Skyter over alene med keeper et kvarter før slutt, når han kunne ha avgjort kampen.

Diogo Jota7

Strålende frispilling av Salah på den store sjansen etter ti minutter. Er på feil side av sin mann i situasjonen der Brentford tar ledelsen. Vakker scoring med hodet. Nær ved å gi Liverpool ledelsen like etter, men keeper redder et skudd som de fleste nok så i mål. Får ikke stokket beina når han får en stor sjanse tidlig i annen omgang. Snytt for straffe i sluttminuttene, og kunne med bedre uttelling hatt et hat-trick.

Sadio Mané5

Relativt anonym i første omgang, men har en viktig defensiv inngripen etter 37 minutter. Klarer ikke å få lagt ballen til Jota på skikkelig vis etter 65 minutter. Nydelig servering til Salah et kvarter før slutt, men totalt sett en svak kamp.

Roberto Firmino

Inn for Jones etter 68 minutter. Et litt merkelig bytte av Klopp når Liverpool akkurat har tatt ledelsen.