Dette skjer i Liverpool i desember

Liverpool er pyntet til jul. Er du en av de som reiser til byen denne adventstiden eller romjulen, er dette noe av det du kan finne på utenom fotballen.

Få førjulsstemning på julemarked, se boyband-stjerne på M & S Bank Arena og feir andre juledag ved Anfield. Eller hva med å feire nyttår som gameshow-deltaker?

Her er noe av det du kan finne på i Liverpool i desember.

Julemarked, St John’s Gardens

12 november - 23 desember

Jula nærmer seg. Julemarkedet som tidligere har vært på fremsiden av St. George’s Hall, har nå strukket seg ut til også baksiden av bygget. Her begynner de å servere gløgg og andre godbiter fra klokken 11.00 den 12 november. Her er det små attraksjoner for de minste, og flere barer for de eldste, og mange boder som serverer mat.

Madness, M & S Bank Arena

9 desember

Skapop-bandet Madness kommer til Liverpool, og er man sugen på en garantert livlig kveld er dette noe man burde få med seg. Bandet bak låter som House of Fun, It Must be Love og Our House har holdt det gående siden 70-tallet og er nå på tur med sin The Lady Killers Tour. Billetter koster fra £47.75 og kan kjøpes her.

Championship Boxing, M & S Bank Arena

11 desember

Hvis du ikke har fått nok sport etter en dag på Anfield, kan du ta turen til M & S Bank Arena for boksing. Conor Benn og Katie Taylor er blant bokserne som står på plakaten. Mer informasjon og billetter finner du her. Prisene starter på £46.45.

Swingin’ Christmas, Philharmonic Hall

11 desember

Det blir sjeldent hvit jul i nordvest-England men i Philharmonic Hall denne kvelden kan man i det minste få deilig julestemning. Sanger som Let it Snow, Winter Wonderland og White Christmas fremføres av orkesteret, ledet av dirigent Andrew Cottee. Mer informasjon her. Billetter koster fra £19.

Ian Prowse & Amsterdam, o2 Academy

11 desember

Ian Prowse og Amsterdam får endelig spilt sin konsert på o2 Academy som egentlig skulle gå av stabelen til samme tid i fjor. Amsterdam, med en av de flotteste sangene om Liverpool (Does this train stop on Merseyside?) ga på nytt ut sitt album fra 2001, Attitunes, tidligere i år. Billetter koster £18.75 og kan kjøpes her.

Gary Barlow, M & S Bank Arena

13 desember

Tidligere Take That-sanger Gary Barlow er ute på sin All The Hits-turne og legger selvsagt turen om Liverpool og M & S Bank Arena. Med seg har han Leona Lewis. Han kan tilby flere Take That-hits, som Greatest Day, Rule The World og Back for Good, i tillegg til egne låter.

Billetter koster fra £43.75 og kan kjøpes her.

Love Actually in Concert, Philharmonic Hall

14 desember

Alles favoritt-julefilm Love Actually vises på storskjerm i Philharmonic Hall – med et helt orkester på plass for å fremføre den flotte filmmusikken. Billettprisen starter på £39.50 og kan kjøpes her.

Jamie Webster, Olympia

16-18 desember

Jamie Webster har rukket å bli meget populær på Merseyside, kanskje litt ekstra spesielt blant røde supportere da han er kjent for sine Liverpool-sanger. Den 16. og 17. desember spiller han i Liverpools Olympia. Billettene til den 17. er utsolgt men man kan sette seg på venteliste her. Billetter til 18. desember kan man kjøpe her – men man må være kjapp da det er få billetter igjen.

Santa’s Countdown to Christmas, Philharmonic Hall

18-19 desember

Har du et barn som har lyst til å møte julenissen og synge engelske julesanger, kan du ta de med til Philharmonic Hall helgen 18. og 19. desember. Der er nemlig selveste julenissen invitert som gjest og han dukker nok opp – så lenge salen synger høyt nok. Dette er en timeslang julekonsert, som passer best for barn i alderen 4-10 år. Billettprisene starter på £10 og kan kjøpes her.

A Christmas Carol, St. George’s Hall

17-18 desember

Charles Dickens sin klassiske julefortelling fremføres av en direkte etterkommet etter Dickens, Gerald Dickens, på flotte Concert Hall. Billetter koster £17.50 og kan kjøpes her.

A Christmas Carol, St. George’s Hall

19-23 desember

Charles Dickens sin klassiske julefortelling fremføres på scenen i St. George’s Hall i dagene før julaften. Det blir sang, musikk, skuespill og julestemning. Billetter koster £20 og kan kjøpes her.

Carols by Candlelight, Philharmonic Hall

20 desember

Tradisjonsrike julesanger fremføres av et orkester kledd i kostymer fra 1700-tallet. Scenen skal pyntes med levende lys og dette blir nok en virkelig stemningsfull mandagskveld. Billettprisene starter på £17.50 og kan kjøpes her.

Wrapped Up, Hotel Anfield

26 desember

Etter kampen mot Leeds på Anfield, inviterer Hotel Anfield til Boxing Day-fest med DJ-duo Ant Armstrong og Amelia Preston. Billetter koster £11.25 og kan kjøpes her.

Martin Kemp - Back to the 80s, Camp and Furnace

28 desember

Spandau Ballets Martin Kemp tar med seg dj-utstyret til Camp and Furnace for å spille 80-tallsslagere. Forvent svettebånd, leggvarmere og krusete hår på det som kalles den ultimate 80-tallsfesten.

Det er få billetter igjen, men de kan kjøpes her.

Leisure Land, Invisible Wind Factory

31 desember

Feir nyttårsaften med gameshow, karaoke og dans i en av byens heteste klubber. Her blir man invitert inn i et kosmisk paradis hvor gjestene kan bruke en ny valuta kalt «iced-gem coin» for å betale for spill, aktiviteter og underholdning. Mer informasjon om denne underlige festen, finner du her.

Nyttår, Kazimier Garden

31 desember

Ring inn det nye året i Liverpools koseligste hage. Her blir det matservering, drikke, DJ og dans til langt inne i 2022.

Billetter koster £16.13 og kan kjøpes her.