Dette skjer i Liverpool i mars

Store standup-show, kunstutstillinger og teaterstykker er noe av det du kan få med deg, utenom fotballen, i Liverpool denne måneden.

Støtt Liverpools kvinnelag, eller bli med på Tarantino-quiz. Her er noe av det du kan sjekke ut i Liverpool denne måneden.

John Bishop, M&S Bank Arena

5 mars

Komiker John Bishop holder standup i M&S Bank Arena lørdag kveld. Det er ikke helt utenkelig at Bishop varmer opp til gigen med kamp på Anfield – scouseren er som kjent stor Liverpool-fan.

Billetter koster fra £38 og kan kjøpes her.

Britney-disco, Camp and Furnace

5 mars

Alle elsker Britney Spears, og du kan runde av fotballdagen med en disco til ære for prinsessen (eller kanskje dronningen?) av popmusikk. Her får du høre alle slagerne, høre livemusikk og drikke Britney-cocktailer. Utkledning anbefales.

Billetter koster fra £12 og kan kjøpes her – de er nesten utsolgt.

Legendemiddag med David Fairclough, Hotel Tia

8 mars

Lad opp til Inter Milan-kampen med en legendemiddag på Hotel Tia, et steinkast fra Anfield. David Fairclough er gjest, og det blir meet and greet, velkomstdrink og buffet – pluss fri bar i to timer.

Billetter koster £35 for barn og £79 for voksne, og de kan kjøpes her.

The Addams Family, Empire

8-12 mars

Forestillingen om alles favoritt-familie, Addams-familien, kommer til Liverpool Empire Theatre i starten av mars.

Billettprisene starter på £13 og kan kjøpes her.

Pulp Friction – Tarantino live show, quiz og disco, Camp and Furnace

11 mars

Bandet Pulp Friction fremfører sanger fra Quentin Tarantino live. Her blir det i tillegg quiz, Tarantino-cocktails og disco. Kostymer er ikke påkrevd, men anbefalt!

Billetter koster fra £9,90 og kan kjøpes her.

Suki Chan: Conscious, Bluecoat

12 mars - 12 juni

Bluecoat sin nyeste utstilling viser arbeidet til kunstner og filmmaker Suki Chan og hennes Conscious. Hun har jobbet med mennesker med demens for å utforske hvordan hukommelsestap kan forstyrre vår forståelse av nåtiden, men samtidig åpne opp for andre realiteter.

Bluecoat er som de fleste andre museene i Liverpool, gratis.

Russell Brand, M&S Bank Arena

13 mars

Komiker Russell Brand er tilbake i Liverpool med sitt standup-show, som ser tilbake på den underlige pandemitiden vi har, mer eller mindre, lagt bak oss.

Billetter koster fra £36.83 og kan kjøpes her.

St. Patrick’s Day, Wav Tunnel Rave

17 mars

På St. Patrick’s Day er det fester over hele Liverpool. Mange barer og nattklubber har forskjellige arrangementer i forbindelse med den irske høytiden. Det er mye å velge mellom, men hva med et rave i en gammel tunnel? Hvis du ikke er glad i deep house eller disco er nok ikke dette stedet for deg, men hvis du er keen på et skikkelig rave kan det være verdt å sjekke ut denne gamle tunnelen i Glegg Street, rundt hjørnet for Titanic Hotel.

Billetter koster £8.50 og kan kjøpes her.

Liverpool FC Women - Charlton Athletic Women, Prenton Park

20 mars

Liverpools kvinner kjemper om opprykk til Super League og ligger veldig godt an. Støtt Matt Beards kvinner på veien når de møter Charlton i Birkenhead. Kampen har avspark klokken 14.00 og billettinformasjon finner du her.

Stormzy, M&S Bank Arena

20 mars

Britenes store grime-favoritt, Stormzy, slapp sitt nyeste album Heavy is the Head i 2019, men turneen som skulle følge albumet ble utsatt på grunn av pandemien. Men endelig er datoen her, når rapperen kommer til Liverpools storstue.

Billetter koster fra £40 og kan kjøpes her.

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time, Empire

22-26 mars

Teaterstykket basert på romanen med samme navn settes opp på Liverpool Empire Theatre i mars. Stykket handler om en 15 år gammel gutt med autisme som blir anklaget for å ha drept naboens hund.

Billetter koster fra £13 og kan kjøpes her.