Transfer Deadline Day

Neco Williams lånes ut resten av sesongen
01.feb 07:51 kopier linkNeco Williams lånes ut resten av sesongen

Neco Williams lånes ut til Fulham for resten av sesongen. Tidligere mandag var opprykksrival Bournemouth den eneste som ble nevnt som mulig stoppested for 20-åringen, men utover i de lange forhandlingene om Liverpools kjøp av Fabio Carvalho har tydeligvis waliserens navn dukket opp! I Fulham får han et gjensyn med sin landsmann og tidligere lagkamerat i Liverpool, Harry Wilson.

Peter Rutzler i The Athleticskriver nå at lånet av Williams ble fullført i tide, i motsetning til overgangen til Fabio Carvalho. Fulham bekrefter samtidig at de har solgt høyreback Dennis Odoi til Club Brügge. 

Klokken 01.26 norsk tid bekrefter Liverpool at Williams skal tilbringe sesongen på lån hos Fulham. Vi kan jo håpe det vil gjøre det lettere om Liverpool skal gå inn i nye forhandlinger om Carvalho.

Carvalho-overgangen gikk i vasken
01.feb 07:49 kopier linkCarvalho-overgangen gikk i vasken

Fabio Carvalhos overgang til Liverpool ble ikke noe av i denne omgang, men det er gode muligheter for at han likevel kommer til klubben i sommer.

En rekke journalister tett på Liverpool FC melder at Fabio Carvalhos overgang fra Fulham ikke blir noe av fordi lånet tilbake til London-klubben ikke ble bekreftet i tide. 

I motsetning til i Premier League kan man ikke søke om å gjennomføre overganger etter deadline hos English Football League.

David Lynch, Neil Jones og Paul Gorst er journalistene som foreløpig har meldt om dette, i tillegg til Fabrizio Romano.

Paul Joyce i The Timeskommer imidlertid med en noe positiv melding til tross for den skuffende nyheten som kom like over midnatt. Carvalho kan fremdeles bli Liverpool-spiller, og spiller og klubbene kan bli enige om en forhåndsbestemt avtale som trer i kraft når kontrakten er ute 1. juli. På den måten slipper man at et tribunal blir involvert.

LES MER OM SAKEN HER

Bournemouth nøyde seg ikke med Nat Phillips - hentet fire andre på deadline day
31.jan 23:54 kopier linkBournemouth nøyde seg ikke med Nat Phillips - hentet fire andre på deadline day

Opprykksjagende Bournemouth hentet inn Nat Phillips på lån fra Liverpool på deadline day, men de ga seg ikke der. 

De kjøpte også to spisser i form av Kieffer Moore og Siriki Dembélé fra henholdsvis Cardiff og Brighton.

I tillegg fikk de inn ytterligere to lån fra Premier League - keeper Freddie Woodman fra Newcastle og midtbanespiller Todd Cantwell fra Norwich. 

Newcastle bekrefter kjøpet av Dan Burn
31.jan 23:49 kopier linkNewcastle bekrefter kjøpet av Dan Burn

Overgangen har vært kjent en stund, og et kvarter før deadline bekrefter Newcastle at de har kjøpt forsvarsspiller Dan Burn fra Brighton. Overgangssummen skal være på 13 millioner pund. 

Fra før har Newcastle hentet inn Kieran Trippier, Bruno Guimaraes, Chris Wood og Matt Targett i januarvinduet. 

Fulham ikke sikre på at de klarer å sikre seg Neco Williams
31.jan 23:23 kopier linkFulham ikke sikre på at de klarer å sikre seg Neco Williams

The Athletic meldte tidligere mandag kveld at Fulham ønsker å hente Neco Williams på lån fra Liverpool, og nå har de kommet med en oppdatering om at det fremdeles jobbes med denne muligheten. Det er imidlertid en kamp mot klokka for å rekke å komme til enighet før deadline, som er midnatt norsk tid. 

Det er ikke klart om 20-åringens eventuelle lån har noe med overgangen til Fabio Carvalho å gjøre. Det er meldt om enighet mellom Liverpool og Fulham for Carvalho, og at den medisinske sjekken pågår for øyeblikket. 

Carvalho skal lånes ut til Championship-klubben ut sesongen dersom overgangen vil gå i orden slik vi venter, og nå kan altså Williams også bli lånt ut. Liverpool vil da ha Joe Gomez, Conor Bradley og James Milner som erstattere dersom Trent Alexander-Arnold skulle være utilgjengelig.

The Athletics Peter Rutzler opplyser at Fulham er langt fra sikre på at de rekker få fullføre Williams sin låneovergang.

Enighet med Fulham!
31.jan 22:49 kopier linkEnighet med Fulham!

Endelig kom den – én time og 11 minutter før overgangsvinduet stenger: Liverpool og Fulham har kommet til enighet om en overgangssum for Fabio Carvalho. Det melder Paul Joyce i The Times.

Nå må Liverpool få til en medisinsk sjekk før overgangsvinduet stenger.

Egentlig er det kl. 24.00 norsk tid – men en kan altså få en forlengelse på to timer dersom ting er i orden mellom klubbene.

Den offensive midtbanespilleren kommer til å bli lånt tilbake til Fulham.

Ramsey er klar for Rangers
31.jan 22:31 kopier linkRamsey er klar for Rangers

Kanskje den aller mest overraskende overgangen på tampen av vinduet. Aaron Ramsey går på lån fra Juventus til Rangers – og alt er bekreftet.

31.jan 22:28 kopier linkDele Alli har nå bestått den medisinske testen

En av de mest oppsiktsvekkende overgangene denne mandagen. Dele Alli har bestått den medisinske sjekken, og overgangen til Everton nærmer seg i orden.

– Fulham krever det dobbelte
31.jan 22:22 kopier link– Fulham krever det dobbelte

Også Liverpool Echo rapporterer at Fulham har bedt om å få Neco Williams på lån som del av avtalen som tar Fabio Carvalho til Liverpool.

Liverpool og Fulham sitter nå i forhandlinger. De røde la inn et bud på fem millioner pund for 19 år gamle Carvalho på søndag, og gjennom hele dagen har klubbene vært i samtaler. De røde ønsker å kjøpe den offensive midtbanespilleren, som er på utgående kontrakt, og låne ham tilbake til Championship-klubben.

Håpet er å sikre seg ham allerede nå, og ikke vente til sommeren når det kan bli større konkurranse, og en uansett må betale en kompensasjon satt av et tribunal.

Ifølge Ian Doyle i Liverpool Echo ønsker Fulham rundt det dobbelte av det de røde har bydd – altså 10 millioner pund. Overgangsvinduet stenger midnatt norsk tid, men dersom klubbene kommer til enighet før det er det mulig å få en forlengelse på to timer.

Fulham skal ønske seg Neco Williams på lån - kan brukes i Carvalho-forhandlingene
31.jan 21:55 kopier linkFulham skal ønske seg Neco Williams på lån - kan brukes i Carvalho-forhandlingene

Liverpool og Fulham forhandler som kjent om en overgang for unggutten Fabio Carvalho. Foreløpig er det uenighet om overgangssummen, men ifølge flere journalister er det fremdeles håp om å komme til enighet. 

Klubbene skal ha en god tone som følge av Fulhams kjøp av Harry Wilson i fjor sommer, og nå kan en ny Liverpool-spiller gjøre forhandlingene om Carvalho enklere. 

The Athletic skriver nemlig at London-klubben ønsker å låne Neco Williams og at det kan komme til å skje noe den neste timen. 20-åringen ville gått rett inn som førstevalg på høyrebacken, og med gode offensive ferdigheter kan han gi toppscorer Aleksandar Mitrovic enda flere scoringsmuligheter.

Liverpool skal ha lagt inn et bud på fem millioner pund i tillegg til en avtale om å la Carvalho tilbringe resten av sesongen på lån i Fulham. Laget som topper Championship skal ønske seg mer penger enn det Liverpool har hostet opp så langt.

Fabrizio Romano skriver at det er en kamp mot klokka og at klubbene fremdeles sitter i møte. Liverpool har kontrakten klar dersom det skulle bli enighet mellom klubbene. Partene har anledning til å søke om to timers utsatt frist om ikke alt papirarbeidet skulle bli klart innen deadline midnatt norsk tid, så det kan være vi må vente helt til klokken 2 før vi vet om Carvalho blir rød eller ikke.

Aubameyang ser ut til å havne i Barcelona likevel
31.jan 21:26 kopier linkAubameyang ser ut til å havne i Barcelona likevel

Pierre-Emerick Aubameyang har stått for mye av underholdningen på deadline day. Han dro til Barcelona før katalanerne hadde kommet til enighet med Arsenal om en overgang, og den planlagte medisinske sjekken ble avlyst. 

Heldigvis for spissen kom partene til slutt til enighet om en overgang, og gaboneseren går vederlagsfritt til Barcelona. Arsenal skal bare være glad for å bli kvitt lønnsutgiftene til mannen som har havnet på kant med manager Mikel Arteta. 

Ifølge Sky Sports og flere andre medier ligger det nå an til at overgangen blir et faktum. 

Om Ousmane Dembélé finner veien bort fra Barcelona er imidlertid mer usikkert. 

Origi og Neco Williams kan forsvinne før deadline
31.jan 20:41 kopier linkOrigi og Neco Williams kan forsvinne før deadline

Divock Origi og Neco Williams kan forsvinne fra Liverpool før overgangsvinduet stenger ved midnatt. Det melder Neil Jones i Goal. Samtidig skriver han at Takumi Minamino nærmest garantert kommer til å bli i klubben. 

Om det er aktuelt med salg eller lån for Origi og Williams er ikke spesifisert i rapporten fra Jones. 

Det kommer imidlertid sprikende meldinger når det kommer til Origi. Den belgiske journalisten Sven Claes skriver med store bokstaver at det ikke kommer til å bli noen overgang for spissen i kveld.

Forhandlinger pågår fremdeles
31.jan 20:30 kopier linkForhandlinger pågår fremdeles

Liverpool jobber fremdeles med å sikre seg Fabio Carvalho fra Fulham før overgangsvinduet stenger ved midnatt. 

En av journalistene som er tettest på klubben, Paul Joyce i The Times, kommer med en oppdatering like før klokken 20.30 mandag kveld. På Twitter skriver han at forhandlingene fortsetter. 

«Fulham har lagt seg på en tøff linje i forhandlingene når det gjelder hva de ser på som en rettferdig overgangssum», skriver Joyce. 

Han gjentar det vi har fått høre tidligere, at Carvalho uansett vil bli lånt ut igjen til Fulham dersom overgangen skulle bli noe av. Vi venter i spenning på flere oppdateringer.

Dominic King i Daily Mail skriver at det fremdeles er håp om å få avtalen i havn før midnatt.

Fabrizio Romano skriver at Fulham ønsker seg mer enn de fem millionene med pund Liverpool har vært villige til å gi. Liverpool skal være klare med en femårskontrakt om de kommer til enighet med London-klubben!

Sky Sports-reporter Vinny O'Connor opplyser at det er en god tone i forhandlingene mellom klubbene, blant annet takket være Harry Wilson-overgangen i fjor sommer. O'Connor skriver at dette kommer til å bli avgjort tett opp mot deadline.

– Fremdeles mulighet for en Carvalho-overgang
31.jan 19:59 kopier link– Fremdeles mulighet for en Carvalho-overgang

Sky Sports-reporter Craig Slater har mandag kveld kommet med en oppdatering når det gjelder Fabio Carvalhos mulige overgang til Liverpool. 

– Det er fremdeles en mulighet for en Carvalho-overgang til Liverpool. Situasjonen er uavklart. Liverpool kan forholde seg rolige fordi de sikret seg sitt store overgangsmål i form av Luis Diaz i går. De fikk avtalen i boks en dag før deadline day, og har lagt inn et bud på 5 millioner pund der de er villige til å la Carvalho være på lån i Fulham resten av sesongen mens de jakter opprykk, sier Slater ifølge kanalens nettsider.

Han legger til at det delvis er opp til Fulham og delvis er opp til spilleren selv om overgangen blir noe av. 

– Det meldes om interesse fra Borussia Dortmund i sommer, men om han skulle velge det, vil Fulham bare få en fastsatt sum. Liverpool vil ikke at overgangssummen skal bestemmes gjennom et tribunal i sommer, så de ønsker å få til en avtale i kveld, sier Slater.  

19 år gamle Carvalho er på utgående kontrakt i sommer, men Liverpool ønsker heller å hente spilleren i dag enn å vente til i sommer. Da de røde hentet Harvey Elliott fra Fulham ble overgangssummen bestemt via en tribunal - en prosess London-klubben var lite fornøyd med.

Bekreftet: Van de Beek blir Lampards første signering
31.jan 19:49 kopier linkBekreftet: Van de Beek blir Lampards første signering

Donny van de Beek går på lån fra Manchester United til Everton ut sesongen. Det bekrefter Everton på sin Twitter-konto. 

Van de Beek slet med spilletiden under ledelse av Ole Gunnar Solskjær, og det har ikke bedret seg etter at Ralf Rangnick tok over som manager på Old Trafford. Nå får nederlenderen mulighet til å imponere Evertons ferske manager Frank Lampard.

Newcastle prøver å kuppe Alli-overgangen
31.jan 19:46 kopier linkNewcastle prøver å kuppe Alli-overgangen

Dele Alli har i hele dag blitt omtalt som mer eller mindre klar for Everton på en permanent overgang fra Tottenham, men nå kommer det frem at Newcastle prøver å kuppe overgangen. 

Det er David Ornstein i The Athletic som kommer med den overraskende nyheten mandag kveld. Newcastle ønsker å hente 25-åringen på lån. Om de får til sitt kuppforsøk er vanskelig å si på nåværende tidspunkt, ifølge Ornstein. Flere journalister melder at midtbanespilleren for øyeblikket gjennomfører sin medisinske sjekk i forbindelse med Everton-overgangen.

Newcastle har hentet Kieran Trippier, Bruno Guimaraes, Chris Wood og Matt Targett så langt i januar, mens Dan Burn snart blir bekreftet. Everton har på sin side Donny van de Beek på vei inn i tillegg til Alli.

Brighton kjøper spiss fra belgisk fotball
31.jan 19:41 kopier linkBrighton kjøper spiss fra belgisk fotball

Brighton bruker noen av de 13 millionene med pund de får når midtstopper Dan Burn går til Newcastle. De har valgt å hente inn en ny spiss, og går for toppscoreren i belgiske Jupiler Pro League. Den tyske spissen Deniz Undav har herjet for serieleder Royale Union denne sesongen og skal spille for Brighton fra og med neste sesong. 

De to klubbene har blitt enige om at 25-åringen får bli i Belgia for å kjempe om seriemesterskapet inneværende sesong.

Bekreftet: Newcastle låner venstreback fra Aston Villa
31.jan 19:14 kopier linkBekreftet: Newcastle låner venstreback fra Aston Villa

Newcastle United bekrefter via Twitter at de henter Matt Targett på lån fra Steven Gerrards Aston Villa. Venstrebacken havnet bak i køen da Villa hentet Lucas Digne fra Everton tidligere i januar. 

Nyrike Newcastle har nå hentet inn fire spillere i januar - Kieran Trippier, Chris Wood, Bruno Guimaraes og Targett. Det er ventet at Brighton-stopper Dan Burn blir den femte signeringen senere i kveld.

Lingard får ikke utlånet han ønsket seg
31.jan 19:06 kopier linkLingard får ikke utlånet han ønsket seg

The Athletic melder at Manchester United ikke vil la Jesse Lingard gå på utlån likevel, til tross for at manager Ralf Rangnick tidligere mandag hadde gitt grønt lys til spilleren. Newcastle og West Ham skal ha gjort flere forsøk på å låne 29-åringen som er på utgående kontrakt, men nå ser Manchester United behovet for å beholde den offensive midtbanespilleren ut sesongen. Bakgrunnen er blant annet at Anthony Martial er lånt ut mens Mason Greenwood er arrestert.

Det er dessuten bare et spørsmål om tid før Donny van de Beeks utlån til Everton blir bekreftet.

Phillips sitt utlån fører trolig til at Rhys Williams blir igjen på Merseyside
31.jan 18:40 kopier linkPhillips sitt utlån fører trolig til at Rhys Williams blir igjen på Merseyside

Nat Phillips er klar for Bournemouth på lån resten av sesongen. Det betyr ifølge James Pearce i The Athletic at Rhys Williams tar over posisjonen som femtevalg på midtstopperplass i Liverpool. 

Williams ble hentet hjem fra Swansea etter å ha fått lite spilletid hos waliserne denne sesongen. Et nytt utlån virker nå ifølge Pearce ikke å være aktuelt.

Storopprydningen fortsetter i Spurs: To nye spillere er lånt ut
31.jan 18:28 kopier linkStoropprydningen fortsetter i Spurs: To nye spillere er lånt ut

I fjor sommer la Tottenham store p enger på bordet og sikret seg 20 år gamle Bryan Gil fra Sevilla. De sendte samtidig Erik Lamela motsatt vei.

Etter 20 kamper denne sesongen, og kun 86 minutter i Premier League, lånes Gil ut til Valencia. Ifølge Fabrizio Romano er det en ren utlånsavtale, uten opsjon på kjøp eller forlengelse utover denne halve sesongen. 

Samme mann rapporterer nå at Giovanni Lo Celso har forlatt Tottenham, og er klar for Villarreal på lån. Det er storopprydning i Spurs i dag.

Fra før har Dele Alli forlatt Tottenham permanent i dag, mens Tanguy Ndombele har dratt videre på lån. De har samtidig bekreftet at Rodrigo Bentancur og Dejan Kulusevski har kommet inn fra Juventus.

Spansk avis melder om interesse fra Chelsea, men Dembélé ser ut til å bli i Barcelona
31.jan 18:03 kopier linkSpansk avis melder om interesse fra Chelsea, men Dembélé ser ut til å bli i Barcelona

Ousmane Dembélé, som er i fryseboksen og på utgående kontrakt i Barcelona, var på vei til PSG før den overgangen gikk i vasken tidligere mandag. Nå melder spanske ABC at franskmannen i stedet kan havne i Chelsea.

24-åringen, som ble en av tidenes dyreste fotballspillere da han gikk fra Dortmund til Barcelona i 2017, trenger å finne seg en ny klubb etter å ha blitt fryst ut av manager Xavi da han ikke ville forlenge sin kontrakt. 

Barcelona må bli kvitt Dembélé etter at de hentet Adama Traoré på lån fra Wolves. De ønsker også å hente Pierre-Emerick Aubameyang fra Arsenal. ABC skriver at Dembélé er nære ved å signere en fireårskontrakt med Chelsea, men hvorvidt dette er en avis man kan stole på eller ikke er vanskelig å si. 

Ifølge engelske Mirror er ikke ABC til å stole på. De skriver nemlig at Dembélé nå ser ut til å bli i Barcelona ut sesongen før han vil forlate klubben gratis i sommer. Da slipper PSG å betale en overgangssum for spilleren. Grunnen til at de ikke kunne gjøre det nå var Financial Fair Play-regler. 

31.jan 18:02 kopier linkNewcastle har kommet med et nytt bud på Lingard

Newcastles siste bud på Jesse Lingard skal være på tre millioner pund for å låne ham ut sesongen, med fire millioner pund ekstra til Manchester United dersom Newcastle klarer å beholde plassen.

West Ham skal fortsatt være med i kampen om underskriften hans.

Tidligere på mandag skal Lingard og Ralf Rangnick ha hatt en prat, der Lingard fortalte at han ønsket å dra nå, og han fikk grønt lys fra sin manager.

– Liverpool i ferd med å gjøre siste forsøk på å hente Carvalho
31.jan 17:54 kopier link– Liverpool i ferd med å gjøre siste forsøk på å hente Carvalho

Det har vært stille rundt Liverpools jakt på Fulham-unggutt Fabio Carvalho de siste timene, og det kan selvsagt bety flere ting. Den siste rapporten er det Kevin Palmer i Sunday World som har kommet med. Han skriver at Liverpool nå gjør et siste forsøk på å hente Carvalho før overgangsvinduet stenger ved midnatt. 

Carl Markham skrev tidligere mandag at det er «nå eller aldri» for Liverpool i jakten på 19-åringen, og at en overgang så mindre sannsynlig ut enn den gjorde i går. 

Palmer skriver at Liverpool og Fulham skal være enige om overgangssummen på 5 millioner pund og at det nå er opp til spilleren og hans agent. Liverpool skal være villige til å la Carvalho bli igjen i klubben som topper Championship resten av sesongen.

Bekreftet: Tottenham henter to spillere fra Juventus
31.jan 17:21 kopier linkBekreftet: Tottenham henter to spillere fra Juventus

Rodrigo Bentancur melder overgang fra Juventus til Tottenham. Det bekrefter den italienske klubben på sin Twitter-konto mandag ettermiddag. Uruguayaneren erstatter Tanguy Ndombele, som lånes ut til Lyon resten av sesongen. Juventus har på sin side erstattet 24-åringen med Denis Zakaria fra Borussia Mönchengladbach - en spiller som i det stille har blitt linket til Liverpool ved noen anledninger. 

Transferjournalist Fabrizio Romano melder om en overgangssum på 16 millioner pund, som etter hvert vil øke til 21 millioner pund. 

Kort tid etter bekrefter også italienerne at den svenske 21-åringen Dejan Kulusevski går til Antonio Conte i Tottenham. Også dette dreier seg om en permanent overgang, men først løses det gjennom en låneavtale. 

Romano skriver at lånet i seg selv koster 8 millioner pund, før kjøpssummen etter hvert vil bli snaue 30 millioner pund. 

31.jan 16:38 kopier linkNdombele er tilbake i Lyon

Nå er det bekreftet at Tanguy Ndombele returnerer til Lyon.

Han ble Tottenhams dyreste kjøp gjennom tidene da de kjøpte ham fra nettopp Lyon sommeren 2019, men det har ikke fungert.

Aubameyang tok en «Peter Odemwingie»?
31.jan 16:34 kopier linkAubameyang tok en «Peter Odemwingie»?

Arsenal-kaptein Pierre-Emerick Aubameyang er på vei bort fra Arsenal, og er på plass i Barcelona i håp om at klubbene skal få til en utlånsavtale.

Nå ser det heller ut til at han har tatt en Peter Odemwingie – og at han må reise hjem igjen. Ifølge David Ornstein i The Athletic har avtalen kollapset.

Odemwingie var West Bromwich-spiller i 2013, og dukket opp utenfor Lofthus Road i håp om å signere for Queens Park Rangers. Han ble sittende igjen i bilen, ettersom QPR ikke hadde fått akseptert et bud. Det ble heller ingen overgang.

Everton kjøper Dele Alli
31.jan 16:26 kopier linkEverton kjøper Dele Alli

Avtalen som tar Dele Alli fra Tottenham til Everton skal allerede være i orden, ifølge Fabrizio Romano. Det er snakk om en permanent avtale!

Minamino ønsker å bli og kjempe om plassen
31.jan 16:18 kopier linkMinamino ønsker å bli og kjempe om plassen

Mike McGrath i The Telegraph rapporterer at Takumi Minamino mener at han kan bidra for Liverpool denne sesongen, selv om laget er forsterket i januar.

Som andre også har rapportert, ønsker han å bli i Liverpool.

Han vil nå konsentrere seg om Japans viktige kamp mot Saudi-Arabia på tirsdag, og så returnere til Merseyside og kjempe om plassen.

Leeds og Monaco har forhørt seg om 27-åringens tilgjengelighet denne måneden. Han har seks mål og én målgivende på 18 kamper denne sesongen. Kun seks av de kampene har vært fra start.

Atalanta har vist interesse for Origi
31.jan 16:06 kopier linkAtalanta har vist interesse for Origi

I sin siste oppdatering om overgangsmarkedet i The Times, skriver Paul Joyce om Atalanta-interessen for Divock Origi.

Det var også noe som ble omtalt i forrige uke.

Han skriver at Atalanta har vist interesse for Origi, som har en kontrakt som går ut etter denne sesongen. Den vil automatisk forlenges dersom belgieren spiller et visst antall kamper, noe som virker usannsynlig.

Interessen var mye knyttet opp til interessen rundt deres egen angriper, Duvan Zapata, som Newcastle har blitt linket til, men så langt er det ikke noe som tyder på at det blir en overgang der i dag.