Leserne vil se Konaté sammen med Van Dijk mot Wolves

Joel Matip får ikke fornyet tillit i midtforsvaret etter 4-1 seieren mot Everton i midtuken.

En ny, viktig kamp i Premier League nærmer seg. Leserne vil nesten ha det samme laget som i Merseyside-derbyet, men foretrekker Konaté foran Matip til dagens kamp mot Wolverhampton.

Midtbanen og angrepet forblir likt etter flere gode prestasjoner den siste tiden.

Den faktiske lagoppstillingen kommer rundt kl. 15:00 i ettermiddag. I mellomtiden kan vi se på hvilke lag leserne vil sende ut på Molineux.

Folkets lag

Keeper: Alisson Becker - 979 stemmer

Den brasilianske målvakten har startet 13 av 14 kamper i Premier League denne sesongen og gjort sakene sine meget godt. Han er selvskreven på laget.

Høyreback: Trent Alexander-Arnold - 958 stemmer

Har vært tilbake på sitt tidligere nivå denne sesongen, som er skyhøyt. Han står også med syv målgivende pasninger i ligaen så langt, med bare Salah foran seg.

Midtstopper: Virgil Van Dijk - 959 stemmer

Nederlenderen har komme tilbake fra skaden og ser like god ut som han alltid har gjort. Har blitt hvilt i et par kamper i Champions League, men i ligaen er han alltid med.

Midtstopper: Ibrahima Konaté - 715 stemmer

Den lille overraskelsen er at franskmannen får plass ved siden av Van Dijk. Konaté har spilt seks kamper så langt denne sesongen, og har vist positive tegn hele veien.

Venstreback: Andy Robertson - 778 stemmer

Skotten kronet en fantastisk opptreden mot Everton med to målgivende pasninger. I midtuken var han tilbake i skikkelig godt slag, og han får fornyet tillit i dag.

Midtbane: Fabinho - 962 stemmer

Liverpools midtbane ser endelig ut til å sette seg litt, og brasilianeren har nok en underkommunisert rolle i Liverpools suksess de siste årene. Er han Premier Leagues beste anker for øyeblikket?

Midtbane: Jordan Henderson - 888 stemmer

Liverpools kaptein har levert varene denne sesongen. Dekker mye rom i det defensive spillet og leverte mål og målgivende i derbyet mot Everton.

Midtbane: Thiago Alcantara - 840 stemmer

Endelig har spanjolen fått kontinuerlig spilletid i Liverpool, og det synes! Kontrollerer kampen på et fantastisk vis og strør rundt seg med pasninger til de offensive spillerne.

Angrep: Mohamed Salah - 979 stemmer

Egypteren trenger egentlig ingen introduksjon. Flest mål og målgivende i ligaen. Leserne har gitt egypteren flest stemmer sammen med Alisson.

Angrep: Diogo Jota - 926 stemmer

Portugiseren får en flott bursdagsgave av leserne og får fornyet tillit mot gamleklubben. Liverpools allsidige angriper har scoret fire mål på sine tre siste kamper i ligaen.

Angrep: Sadio Mané - 909 stemmer

Senegaleseren er sistemann i lagoppstillingen, og det overrasker ingen. Leverer ikke samme antall målpoeng som hans kollega på motsatt kant, men er alltid et konstant uromoment for det andre lagets forsvarere. 

Oppsummert: Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold - Virgil Van Dijk - Ibrahima Konaté - Andy Robertson, Fabinho - Jordan Henderson - Thiago Alcantara, Mohamed Salah - Diogo Jota - Sadio Mané

Benken

På benken tar vi med de utespillerne som fikk flest stemmer av de som ikke kom med på laget. I tillegg tar vi med en keeper. I Premier League kan lagene ha med ni spillere på benk.

Benken: Caoimhin Kelleher (12 stemmer), Joel Matip (299), Kostas Tsimikas (215), Alex Oxlade-Chamberlain (196), James Milner (92), Takumi Minamino (81), Divock Origi (69), Neco Williams (38), Nathan Phillips (14).