Leserne vil se «drømmetrioen» på midtbanen

Leserne av liverpool.no har stemt frem sitt lag, og folk virker veldig samstemte før kampen mot Leeds.

Denne sesongen ber vi leserne om å sette opp sitt lag før kampen. Når Leeds United er motstander, virker supporterne veldig samstemt på hvilke 11 de ønsker seg i startoppstillingen. 

Jürgen Klopp må klare seg uten Roberto Firmino, Takumi Minamino og Neco Williams, men kan ellers velge fra en skadefri tropp, der brasilianerne har fått klarsignal til å spille. James Milner er tilbake, og kan møte gamleklubben. Det vil i så fall bli første gang han spiller for et fullsatt Elland Road i Premier League siden han var med på nedrykket i 2004.

Leeds - Liverpool har avspark kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.

Folkets lag

Leserne vil se Liverpool i Klopps foretrukne 4-3-3-formasjon:

Keeper: Alisson - 1194 stemmer

Selvskreven, og har heldigvis fått klarsignal til å spille. Har feriert i Spania i landslagspausen etter at han ikke kunne reise til Brasil.

Høyreback: Trent Alexander-Arnold - 1203 stemmer

Har vært på landslagssamling, der han har spilt én omgang på midtbanen, og én omgang som høyreback. Før denne kampen har Klopp omtalt ham som «verdens beste høyreback».

Midtstopper: Joel Matip - 751 stemmer

Har startet sesongen glimrende med Virgil van Dijk. Faktisk den i startoppstillingen som har fått færrest stemmer. Det er en del som nå ønsker å se Ibrahima Konate få sin debut (419 stemmer)

Midtstopper: Virgil van Dijk - 1183 stemmer

Bautaen har startet de tre første ligakampene denne sesongen, og spilte to ganger for Nederland. Gikk i bakken på overtid mot Tyrkia, men er friskmeldt.

Venstreback: Andy Robertson - 1053 stemmer

Andy Robertson ble tatt tidlig av banen i den ene av tre landskamper med Skottland, da han kjente skaden fra pre-season. 148 lesere ønsker Kostas Tsimikas inn igjen på laget, etter at han startet sesongens to første kamper.

Midtbane: Jordan Henderson - 1002 stemmer

Kapteinen spilte én kamp i landslagspausen, og bør være klar og tent for dette oppgjøret.

Midtbane: Fabinho - 1170 stemmer

Midtbanespilleren som har fått flest stemmer. Har ikke vært på landslagsoppdrag. Mistet nylig sin far, men spilte i forrige ligakamp mot Chelsea.

Midtbane: Thiago - 829 stemmer

Thiago har så langt ikke startet en kamp for Liverpool denne sesongen, og spilte heller ikke for landslaget. Har vært en snartur i hjemlandet siden sist. Nå ønsker folket å se «drømmemidtbanen» fra start i en kamp. Elliott var her nærmeste utfordrer med 445 stemmer.

Høyrekant: Mohamed Salah - 1202

Har startet sesongen meget bra, og er selvskreven på alles lag. Spilte én landskamp for Egypt i landslagspausen.

Spiss: Diogo Jota - 1108 stemmer

Roberto Firmino trener igjen, men er ute til denne kampen. Det er også Takumi Minamino – og da går nesten alle stemmene til portugiseren som har kommer fra en meget god opplevelse med landslaget. Kun tre lesere har stemt på Divock Origi…

Venstrekant: Sadio Mané - 1181 stemmer

Sadio Mané er nesten like selvskreven som Salah hos folket, og kommer fra en landslagspause der han har scoret to mål for Senegal.

Oppsummert: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andy Robertson - Jordan Henderson, Fabinho, Thiago - Mohamed Salah, Diogo Jota, Sadio Mané.

Benken: Kelleher (9 stemmer), Konate (419 stemmer), Gomez (63 stemmer), Tsimikas (148 stemmer), Jones (42 stemmer), Keita (111 stemmer), Elliott (445 stemmer).

På benken tar vi med en keeper i tillegg til de seks utespillerne som hadde flest stemmer av de som ikke kom med på laget.