Spillerbørsen etter Liverpool - Southampton:Playstation-fotball på Anfield

Det ble levert store prestasjoner på rekke og rad av Liverpool-spillerne da Southampton ble knust på Anfield.

Alisson Becker9

Meget god redning når Southampton får en stor sjanse like etter at Liverpool tok ledelsen 1-0. God redning når Broja kommer gjennom midtveis i første omgang. Gjør seg også stor når Broja får løpe alene gjennom like etterpå, da Southampton-angriperen satte ballen utenfor. Men den situasjonen ville VAR ha tatt for offside om det hadde blitt scoring. Ny kjemperedning rett før pause. Verdensklasse i dag. Redder også når Amrstrong forsøker seg etter pause. Det eneste negative vi kunne finne var at han ikke traff skikkelig når han skulle bokse bort en corner midtveis i annen omgang.

Trent Alexander-Arnold7

Ikke helt heldig med et fremspill i retning Salah etter et drøyt kvarter. Et sløvt innkast av scouseren gir gjestene deres andre store sjanse i første omgang. Slår corneren som Virgil scorer på, men leverer en del småslurv i denne kampen, og kommer også på etterskudd i noen situasjoner.

Ibrahima Konaté7

Er aggressiv i presset, og rydder fint unna i feltet i flere situasjoner. Blokkerer når Armstrong får muligheten på et godt Tella-innlegg på stillingen 4-0.

Virgil van Dijk8

Rolig som skjæra på tunet defensivt, og setter inn Liverpools fjerde på en kontant volley etter en corner. Gir bort en unødig corner i sluttminuttene, som han selv header unna.

Andy Robertson9

Flott assist før det var spilt to minutter. La også frispark-innlegget til den annulerte scoringen til Mane. Veldig ivrig fremover, og også solid også bakover.

Fabinho8

Har en herlig arbeidskapasitet, og er flink til å bryte motstanderens angrep. Herlig hældragning når han finter ut en Southampton-spiller tidlig i annen omgang. Har en viktig blokkering i eget felt etter en times spill.

Jordan Henderson7

Får en tidlig smell i bakhodet. Kapteinen har en forferdelig avslutning etter halvtimen, etter først å ha levert godt samspill med Salah. Er involvert i forspillet til 2-0.

Thiago Alcântara8

Slurvet da Southampton fikk sin store sjanse tidlig i kampen, og hadde også et par sløve pasninger til. Gjør 3-0 via en motspiller, etter en herlig dragning.

Sadio Mané8

Var involvert i forspillet til 1-0. Takles styg av Bednarek, før han header frisparket nydelig i mål, men scoringen annuleres for en marginal offside. Ble for upresis da han skulle spille frem en fremadstormende Robbo etter 20 minutter. Herlig hælflikk til Jota like før pause. Er nær ved å lykkes med et langskudd tidlig i annen omgang.

Mohamed Salah8

Var nestemann i køen da Jota ga Liverpool ledelsen. Har en avslutning marginalt utenfor etter et drøyt kvarter. Serverer sin åttende målgivende i Premier League til Jota på 2-0. Blir upresis når Liverpool får sjansen til å punktere kampen fullstendig på en kontring like før pause.

Diogo Jota9

Gikk rett i angrep, og fikk et skudd blokkert før han like etter satte ballen i mål. Scorer sitt andre en halvtime senere, og var nær hat-trick før omgangen var omme. Klarte ikke å dominere i samme grad etter pause, og fikk aldri det hat-tricket han fortjente.

Alex Oxlade-Chamberlain7

Inn for Thiago etter 59 minutter, da kampen for lengst var avgjort. Har et langskudd fra god posisjon som går rett på McCarthy. Jobber helhjertet på midtbanen, men slurver litt med pasningene.

James Milner

Kaptein Henderson gikk ut da visekaptein Milner kom inn etter 67 minutter. Hadde ikke vært mange minuttene på banen før han gjenvinner ballen høyt i banen, men demonstrerer litt tempoproblemer når han forsøker å kombinere med Mane.

Takumi Minamino

Kommer inn for Jota etter 81 minutter, uten at han klarer å sette sitt preg på sluttminuttene.