Dette er supporterklubbens syn på Super League:«Nei, ingenting av kontingenten din går til Liverpool FC»

Vi får naturligvis mange spørsmål rundt «fotballkrigen» vi nå er vitne til. Supporterklubben kjemper fortsatt mot planene for Super League – og det er viktigere å stå sammen enn noen gang tidligere.

Skuffelsen over det Liverpool FC har gjort er stor både blant våre medlemmer og vi som er med å drive supporterklubben. Dette går rett i fotballhjerte.

Derfor brukte vi hele gårsdagen til å informere fortløpende på vår hjemmeside og våre plattformer på sosiale medier. I tillegg til å delta på riksdekkende TV, debattprogrammer som NRK Dagsnytt 18 og mer eller mindre alle norske nettaviser – flere ganger på samme dag.

Vi har aldri tidligere opplevd et slik engasjement og trøkk i noen annen sammenheng. Derfor var det viktig for supporterklubben å være en tydelig stemme utad og å være synlige. Vi er ikke klubbens stemme i slike saker, vi taler selvsagt supporternes sak.

Vår mening om Superligaen

Vi har mange innspill og tilbakemeldinger naturligvis og et par av disse ønsker vi å kommentere nærmere. For det første er det viktig å understreke at det IKKE penger fra vår forening til Liverpool FC. Det kommer heller ingen penger motsatt vei. Men hver eneste kroner du betaler for et Official Membership i LFC går naturligvis til klubbkassa på Anfield. 

For det andre – hva er vår mening om saken? Den er grundig belyst på Liverpool.no gjennom flere oppslag i går. Her er noen av sakene som ble lagt ut i går:

Vi har i tillegg mottatt en håndfull mailer om utmelding – for å ramme Liverpool FC, slik vi tolker det? 

PROTESTER OG AKSJONER: Dessverre har dette for lengst blitt en del av vår hverdag.

PROTESTER OG AKSJONER: Dessverre har dette for lengst blitt en del av vår hverdag.

Sammen er vi sterke - unity is strength

En utmeldelse fra supporterklubben her i Norge rammer imidlertid verken FSG, John Henry eller klubbens styre en millimeter. Kontakt heller Liverpool FC direkte med din protest – bruk din stemme!

Når det gjelder veien videre. Hvis du synes kampen vi står i nå er viktig, viktig for både klubbens og fotballens fremtid så er virkelig dette tiden for å stå samlet.  

Støtt oss! Vi trenger deg mer enn noen gang før.