Spillerbørsen og folkebørsen etter 3-0 mot Crystal Palace: Solide prestasjoner bak i banen la grunnlaget for nok en seier

Liverpools levende vegg var viktig da en ny 3-0-seier ble innkassert.

Alisson Becker9

Må i aksjon allerede etter to minutter. Godt gjort å få ballen unna i den situasjonen. Er våkent på plass og fanger de lange fremspillene til Crystal Palace. Gjør en utrolig viktig redning når Edouard får stå helt alene på stillingen 1-0, og nok en gang på 2-0. Strålende kamp av brasilianeren, som med de viktige aksjonene er en matchvinner og Liverpools beste.

James Milner7

Gjør en solid jobb som reserve. Er ikke Trent Alexander-Arnold når det kommer til sjanseskaping, men er ivrig med opp langs høyresiden og spiller mye fin fotball sammen med Henderson og Salah i første omgang. Etter hvilen blir det mer fokus på det defensive Stort sett imponerende kontroll defensivt, men sovner litt ved noen anledninger.

Ibrahima Konaté7

Gjør en god jobb alene mot Benteke etter 25 minutter, etter å ha gjort det samme med Zaha noen minutter tidligere. Viser seg frem offensivt også med et fint overhopp når han gir Jota en god mulighet. Sliter mer med Edouard enn Benteke. Et par glipptak, men kommer godt fra debuten mot en tøff motstander.

Virgil van Dijk8

Full kontroll er mellomnavnet til Virgil van Dijk. En trygg og solid opptreden. Farlig frempå på et frispark etter en drøy time. Viktig mann for å spre mest mulig ro og trygghet til en splitter ny forsvarsfirer. Viktig jobb på corneren som gir 2-0.

Kostas Tsimikas8

Fortsetter der han slapp før Robertson tok tilbake plassen i laget, og er ivrig med fremover på banen. God med ballen og gjør en god jobb mot Ayew defensivt. Slår begge hjørnesparkene som fører til scoring.

Jordan Henderson8

Veldig godt samspill med Salah og Milner på høyresiden. Kommer til mange innlegg, uten at alle er like presise. Alt i alt en bunnsolid kamp av kapteinen, som driver laget fremover.<br/>

Fabinho6

Sover litt i starten av kampen og er ikke på sitt beste der han forsyner seg med alt motstanderen kommer med. Våkner etter hvert og gjør en godkjent kamp, men med noen slurvefeil underveis.<br/>

Thiago Alcântara7

Skaper en del bra selv om ikke alle langpasningene er helt presise på ettårsdagen etter overgangen fra Bayern München. Går dypt i banen og setter i gang flere angrep og er med frem i banen også med et par avslutninger. Må ut med skade etter en time. La oss håpe det ikke er alvorlig.

Mohamed Salah7

Samspillet med Henderson er godt. Svir en god mulighet etter en halvtime. Frampå på corneren med hodet og er nest siste Liverpool-spiller på 1-0. Som alltid også viktig jobbing defensivt. Lykkes ikke med alt i dag, men selvfølgelig scorer han igjen!

Diogo Jota5

Svak første omgang der han ikke får til så mye. Svir en god mulighet tidlig, før han ikke treffer ballen når han skal skyte på en corner like før halvtimen er spilt. Bommen etter 37 minutter på åpent mål er den verste. Det positive er at han kommer til sjansene! Byttes ut etter 75 minutter.

Sadio Mané7

Er ivrig mot sin favorittmotstander Crystal Palace. Giftig sammen med Tsimikas, og kommer til noen gode innlegg i starten av kampen. Er på rett sted til rett tid og setter inn den svært viktige 1-0-scoringen. Hans mål nummer 100 i den røde drakta og det niende på rad mot Crystal Palace!

Naby Keita

Får spille den siste halvtimen som innbytter når Thiago må ut med skade. Kommer til en god skuddmulighet etter noen minutter på banen. Får drømmetreff like før slutt når han dunker inn 3-0. Flott øyeblikk!