Spillerbørs og folkebørsBradley storspilte, Gordon ble Liverpools yngste målscorer i FA-cupen noensinne, og Fabinho ble tomålsscorer

Kaide Gordon skrev navnet sitt inn i historiebøkene, samtidig som høyreback Conor Bradley glitret i Trents koronafravær. Men det var Fabinho som var oppgjørets general.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Caoimhin Kelleher6

Tidsnok ute på et farlig gjennomspill mot Udoh, men det blåses uansett for offside. Viktig redning på overtid i første omgang, etter at han selv hadde bokset ballen ut i farlig område. Våken på et svakt tilbakespill fra Virgil van Dijk tidlig i annen omgang. Nær ved å rote det til for seg selv i sluttminuttene.

Conor Bradley7

Offensiv, og slår en rekke gode innlegg. Blir alt for passiv på innlegget i forkant av at gjestene tar ledelsen. Flott assist til 1-1. Strålende takling ute ved sidelinja på overtid i første omgang. Flott innlegg i forkant av 3-1.

Ibrahima Konaté6

Svak heading fra god posisjon på Robertson-frispark tidlig i kampen. Franskmannen er passiv og klarer ikke å holde styr på Udoh når gjestene tar ledelsen. Upresis når han går på et raid etter en snau time. Får en slags assist på Firminos mål.

Virgil van Dijk6

Rolig med ballen i beina. Header et frispark over midtveis i første omgang. Involvert i duellen der det handses i feltet, og vertene får straffe. Har et svakt tilbakespill tidlig i annen omgang, men Kelleher er heldigvis våken.

Andy Robertson6

Full av energi etter suspensjonen på tre kamper. Herlig innlegg som Dixon-Bonner burde scoret på tidlig i andre omgang. Fikk det som ut som en ekkel skade i høyre ankel i sluttminuttene.

Fabinho7

Sterk i kroppen, og god til å skjerme ball. Knalltøff i duellene. Scorer på et meget godt straffespark. Var generalen på midten, men slurver og forærer gjestene en overgang etter 77 minutter. Blir tomålsscorer når han banker ballen opp i nettaket på overtid.

Tyler Morton7

En tidlig feilpasning ga en Shrewsbury-overgang. Mye involvert som den ballsentralen han er. Ropte på straffespark uten å få gehør etter en times spill. Har et skuddforsøk som går til corner midtveis i andre omgang. Herlig teknikk når han tar seg inn i feltet mot slutten av kampen.

Elijah Dixon-Bonner6

Ballsikker. Får en kjempesjanse tidlig i andre omgang, men ble nektet sitt første mål for Liveprool takket være en kjemperedning av Shrewsburys keeper.

Kaide Gordon7

Roper på straffe etter et snaut kvarter, men får ikke det. Har Liverpools første gode avslutning etter 20 minutter. Et lavt skudd som keeper slår til corner. Bevarer roen i feltet, vender og setter ballen lavt i mål foran The Kop. En vakker scoring til 1-1, og dermed blir han den neste yngste målscoreren i Liverpools historie og klubbens yngste målscorer i FA-cupen.

Curtis Jones7

Livlig start, der han skapte mye trøbbel for gjestene. Har et ufarlig skudd over etter drøye halvtimen. Mye involvert, og var en drivkraft i de fleste angrepene til de røde.

Max Woltman4

Er heldig som ikke får et tidlig gult kort, når han er alt for sent inne i Leahy. Blir litt for ubesluttsom, og ble byttet ut i pausen.

Takumi Minamino6

Inn for Woltman foran andre omgang. Søkte mye ballkontakt, og var mye mer involvert i spillet enn tenåringen han erstattet.

Roberto Firmino

Inn for Dixon-Bonner etter 64 minutter. Prøver å finne kreative løsninger for å ta seg gjennom et defensivt gjestelag. Scorer 3-1 med brasiliansk magi.

Melkamu Frauendorf

Får ti minutter for Gordon, og tråkker til med en gang. Godt innhopp.

Kostas Tsimikas

Inn for en skadet Robertson på overtid.

James Norris

Inn for Morton på overtid.