Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Inter:Midtstopperen har en aura som gjør at angriperne bare gir seg i løpsduellene

Liverpool tapte kampen – men er videre til kvartfinale i Champions League!

Alisson Becker7

Våken og god i starten når Inter presser, og plukker det som kommer av innlegg. Strålende på Inters farlige frispark inn foran mål. Er utenfor boks og rydder opp gang på gang. Kan ikke gjøre noe med scoringen.

Trent Alexander-Arnold7

Som i det første møtet angriper Inter mye mot hans side med Ivan Perisic. Anonym i spillet i starten, men spiller seg stort opp. Dødballene er fantastiske, og på ett minutt kunne han servert begge stopperne målgivende. Kanskje passiv i forkant av Lautaro Martinez sitt stjernetreff.

Joël Matip7

Er centimetre unna å heade inn 1-0 etter en corner, men treffer tverrleggeren. Spiller stort sett en veldig solid kamp. Må ta på seg sin del av skylden for 0-1-målet, og måten laget mister ballen på.

Virgil van Dijk8

Settes på et par prøver helt i starten av Alexis Sanchez og Lautaro Martinez. Fascinerende den gangen det spilles en stikker ved siden av ham, og Lautaro Martinez bare gir opp å ta løpsduellen. Er en utrolig blokkering fra å score kampens første mål. Har en enorm aura og tar for seg i duellene, men er kanskje litt passiv på scoringen, selv om det er vanskelig å klandre ham for et slikt stjernetreff.

Andy Robertson7

Helhjertet både fremover og bakover, og noen veldig gode dødballer. Møter hurtige Dumfries, og må være litt mer forsiktig etter at han får et veldig billig gult kort av Lahoz. Skulle så absolutt ha funnet Salah på kontringen helt på slutten.

Thiago Alcântara7

Det blir mer løping uten ball for Thiago enn det vanligvis er. Løfter seg betydelig utover i kampen når han kommer inn i rytmen. Blir utsatt for en skikkelig grisetakling på overtid av førsteomgangen. Er genial i forspillet før Jota og Salahs store sjanse. Tas av banen etter 65 minutter og fortsetter å matches forsiktig.

Fabinho7

Starter veldig bra, før det virker som han får dommer Lahoz mot seg og alle avgjørelser går imot en periode. Gjør en ekstremt viktig jobb sentralt – og blir også avgjørende som den som blir taklet da Inter får det røde.

Curtis Jones5

Han er ikke en som pleier å være preget av at det er en stor anledning, men her virket han ligg preget – og det kunne se ut som at det var et litt for høyt nivå for ham. Mot rutinerte Inter-spillere mistet han ballen litt for ofte. Løfter seg noe etter pause, og gir laget en utvei med å frakte ballen over store avstander. Tas av banen etter 65 minutter.

Mohamed Salah7

Utfordrer Bastoni med voldsom fart i sluttminuttene, men etter det blir han veldig pakket inn og stort sett holdt feilvendt. Treffer stolpen to ganger etter pause – selv om han ikke spillemessig er så mye involvert som vi er vant med. Løfter seg på slutten.

Diogo Jota5

Sliter med å komme inn i kampen, og det blir mye upresist i kombinasjonsspillet. Lager et veldig unødvendig farlig frispark før pause, der han også får det gule kortet. Så rett og slett litt rusten ut etter skaden. Tas av banen etter 83 minutter.

Sadio Mané5

Mané har problemer med å komme inn i kampen, og det er ikke mye han er involvert. Klarer ikke å skape all verden eller involvere seg, og det ser ikke ut til å stemme for ham i dag. Skal selvsagt aldri ha det gule kortet, men Lahoz er Lahoz... Er den som spiller frem Salah for det andre stolpetreffet.

Naby Keita

Kommer inn for Curtis Jones etter 65 minutter, og har et brukbart innhopp.

Jordan Henderson

Kapteinen kommer inn for Thiago Alcantara etter 65 minutter, og trengs i en periode der Inter kun trenger scoring for å få ekstraomganger.

Luis Diaz

Kommer inn de siste sju minuttene for Diogo Jota. Er umiddelbart veldig aktiv og god når han blir involvert.