Spillerbørs og folkebørsKlopp traff med byttene igjen, da Diaz og Origi satte Everton sjakk-matt

Everton satset på en kombinasjon av filming, tjuvtriks og drøying av tid, og frusterte Liverpool i en time. Da tok Jürgen Klopp grepet som avgjorde matchen.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker6

Får dårlig kontakt med ballen når han skal klarere utenfor egen 16-meter åtte minutter før pause. Sliter med et frispark i det 78.minutt, og bokser ballen rett i egen spiller i feltet. Leverer et dårlig utspill like etterpå. Holder et skudd på overtid, og legger seg ned Jordan Pickford-style! Får enorm respons fra tribunen på det.

Trent Alexander-Arnold5

Tre stygge feilpasninger i åpningsminuttene. Blir fraløpt av Gordon etter 16 minutter, og er heldig som ikke får frispark mot seg. Dødballene ikke av normal klasse, og slet med avleveringene. Får gult kort når han er alt for sent inn i en takling på Gordon. Sliter defensivt i denne kampen.

Joël Matip6

Slår to feilpasninger i løpet av det første kvarteret. God når han stopper Iwobi på full fart mot mål fem minutter etter pause. Er involvert i løpeduellen der Godon roper på straffe. Slet mot kvikke Gordon. God heading som Everton får stoppet på streken etter 65 minutter.

Virgil van Dijk7

Manglet litt på å nå frem til Robertsons gode frispark etter 27 minutter. Forsøker å styre en forsvarsrekke der de to til høyre for ham sliter en god del.

Andy Robertson8

Slår et meget godt frispark inn i feltet etter 27 minutter, men Virgil van Dijk når ikke helt frem. Gode spillvendinger og pasninger. Skaffer Liverpool et par hjørnespark. Scorer med en flott heading. God defensivt, og meget aktiv offensivt.

Fabinho7

Feller Gordon i farlig posisjon 25 meter fra mål etter fire minutter. Spiller vegg og er nær ved å komme gjennom etter åtte minutter. Håpløst skuddforsøk fra distanse etter 55 minutter. Går i krigen mot hardtspillende blå.

Naby Keita6

Gordon forsøker å filme seg til et straffespark mot midtbanespilleren, men heldigvis er dommer Attwell godt plassert. Førsøkte hele tiden å finne konstruktive løsninger, men lykkes ikke alltid. Har et volleyforsøk fra distanse like etter pause, men treffer ikke mål.

Thiago Alcântara6

Slet litt med å finne rytmen, og var upresis i startfasen av kampen. Blir kjempet ut av stilen av de blå. God takling når han stopper Gray seks minutter før pause. Får kjempesjanse til å gjøre 2-0 etter 84 minutter, men skuddet treffer Coleman.

Diogo Jota5

Slet med å komme inn i kampen. Coleman henger seg på Jota, som slår ut med armen i frustrasjon etter 27 minutter. Skyter like utenfor på første touch ette 31 minutter.

Mohamed Salah7

Slet med å komme forbi Mykolenko i startfasen av kampen, og ikke helt venn med ballen. Skudd høyt over to minutter før pause. Legger ballen perfekt på hodet til Robbo på 1-0. Skudd like over etter 65 minutter. Jobber godt defensivt. Nydelig frispilling av Thiago på hans kjempesjanse.

Sadio Mané5

Skyter like over etter 21 minutter. Ble frustrert og fikk gult kort etter slåsskampen like før pause.

Divock Origi9

Inn for Mane etter 60 minutter. Involvert i 1-0 da han kombinerer med Salah. Heading utenfor etter 66 minutter. Har et nesten perfekt innhopp, der han avgjør kampen når han setter inn 2-0 med hodet Everton-dødaren er Liverpools bestemann.

Luis Diaz8

Inn for Keita etter 60 minutter. Lekkert nedtak etter 54 minutter, før han rykker seg fri og skaper en stor sjanse som ender i corner. Gjør Coleman svimmel med sine friske raid. Nydelig brasseassist til 2-0.

Jordan Henderson

Inn for Jota etter 82. min. La legget før 2-0.

Jürgen Klopp9

Beholdt roen selv om Everton prøvde seg på alt som fantes av filming, tjuvtriks og drøying av tid i første omgang. Hans to superbytter med Diaz og Origi inn avgjør kampen til Liverpools fordel.