Spillerbørs og folkebørs etter Man City - LiverpoolViste seg igjen som en spiller for de store anledningene

Vår spillerbørs etter kampen mot Manchester City.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker8

Eventyrlig redning på sjansen til Sterling allerede etter fem minutter. Kan ikke gjøre noe med scoringen som går via Matip. Kanskje litt svak kommunikasjon med Virgil ved en anledning – men kom unna med det. Kan heller ikke lastes for 2-1.

Trent Alexander-Arnold7

Svakere i avleveringene i starten enn det vi har vært vant med. Har assisten – så klart – når Liverpool utligner! Men ellers sliter han litt før pause, mot et City-lag som har å utnytte rommet bak ham som en del av kampplanen. Spiller seg stort opp etter pause.

Joël Matip6

Er uheldig med blokkeringen på skuddet til De Bruyne – og med han hælen hans henger igjen og opphever offsiden før 2-1, der en kanskje kan kritisere ham for å være litt treg med å flytte ut. Watford eller Man City – Matip er klar for å gå på raid langt inne på motstanderens banehalvdel. I dag kunne det ha straffet seg da City brøt, men heldigvis gjorde ikke det.

Virgil van Dijk7

Slet litt med kommunikasjonen med Alisson tidlig i kampen, men slapp unna med det. Virker mer stresset enn vi er vant med før pause, men etter pause er saken en annen. Står heldigvis i veien på streken når Jesus drar seg inn og får avsluttet bak Alisson. Viser sin enorme klasse den gang Sterling kommer gjennom og ikke vet han skal ta seg til.

Andy Robertson7

Får et litt tidlig gult kort når han stopper De Bruyne. En ekstremt viktig tå like før pause som hindrer Sterling. Dette var en ekstremt tøff kamp for backene, og skotten viste seg som vanlig som en man kan stole på.

Jordan Henderson7

Hvorfor skyter han ikke når han får ballen på 16 etter halvtimen?! Mye energi, og tar tak selv om han blir løpende mye mellom i en krevende førsteomgang. Veldig mye bedre etter pausen. Tas av banen etter 78 minutter.

Fabinho6

Er kanskje litt passiv når City tar det raske frisparket som fører til 1-0 – her skulle han gjerne vært rutinert og stilt seg i veien! Får folk veldig raskt opp i seg, og trives dårlig med det i førsteomgangen. Løfter seg noen hakk etter pause. En ganske stygg takling mot tampen som han får det gule for.

Thiago Alcântara7

Det tar litt tid før han blir vant med det intense City-presset på midtbanen, men spiller seg stort opp utover i kampen. Må lage et par frispark for å stoppe de Bruyne på overganger, og får til slutt gult kort for det etter en times spill.

Mohamed Salah8

Får ikke mange sjansene, men i banespillet ser han betydelig friskere ut enn han har gjort de siste ukene. For en pasning han slår til 2-2-målet! For en ball til Mané… Dette var veldig, veldig bra!

Diogo Jota7

Når han får den første sjansen så tar han den. Kunne og burde nok ha scoret minst et til. Løper og sliter i City-forsvaret, og gir dem ikke fred. Ser helt ferdig ut når han tas ut etter 70 minutter.

Sadio Mané8

Veksler mye med Jota om å spille ute og sentralt. Er den det fungerer å spille lange baller mot. Scorer 2-2-målet før minuttet er spilt etter pausen, på nydelig vis. Han veldig god kamp av Mané, som i 2022 igjen har vist seg som mannen for de store anledningene. Liverpools beste.

Luis Diaz

Kommer inn når det gjenstår 20 minutter. Rundlurer Walker et par ganger, og gir Liverpool noe annet med trusselen med hurtigheten sin.

Naby Keita

Kommer inn for kaptein Henderson med 12 minutter igjen av ordinær tid.

Roberto Firmino

Erstatter Mané med fem minutter igjen.

Jürgen Klopp8

- Vi fikk det laguttaket vi forventet. Det er ikke godt å si hva han sa i pausen, men det fungerte, som det har gjort flere ganger denne sesongen. Sadio Mané utlignet umiddelbart etter sidebytte. Liverpool løfter seg betydelig etter pause.