Spillerbørs fra Champions League-finalen:Kunne ha scoret hattrick - men Courtois var i det helt umulige hjørnet

Liverpools spillere leverte en god forestilling på Stade de France, men var ikke vasse nok i de avgjørende øyeblikkene i finalen. Her er vår spillerbørs fra finalen.

Her er vår spillerbørs etter Champions League-finalen, hvor du også kan sette din egen børs fra kampen. 

Alisson Becker6

Viser tidlig at han har planer om å være offensiv mot et gjennombruddshissig Real da han er ute og header bort en langpasning etter bare åtte minutter. Har ikke alt for mye å gjøre i den første omgangen før Benzema plutselig er alene gjennom, men gjør en strålende jobb med å lede han vekk fra målet. Kan ikke gjøre noe som helst når forsvaret sover foran ham på Vinicius ledermål.

Trent Alexander-Arnold5

Bidrar med mye offensivt og gjør mye bra defensivt, men i dag er det høyrebackens konsentrasjonssvikt som blir avgjørende. Har vært svært god defensivt de siste ukene, men dette var et tilbakefall.

Ibrahima Konaté7

Utrolig at giganten bare er 23 år gammel. Det må ha vært sånn som dette det så ut da Paris-gutten Ibou lekte seg i de samme gatene da han var ung. Møter det som muligens er verdens farligste duo i rommet han opererer i, og har ingen problemer med det. Vinner individuelle dueller og tør å ta med seg ballen forbi ledd på den største scenen. Kan ikke lastes for målet på noe vis. Gigantisk unggutt med verden for sine føtter.

Virgil van Dijk6

Verdens beste stopper fikk bryne seg på verdens beste spiss i dag, og hadde ingen problemer med det. Bør komme seg tettere oppi Valverde på skudd-innlegget Vinicius setter i nettmaskene.

Andy Robertson6

Lite offensivt spillerom mot Real Madrids defensivt orienterte høyreside, og får da heller ikke vist seg frem særlig defensivt. Var ikke på pletten da Valverde trengte gjennom før ledermålet. Uvanlig stille kamp fra skotten.

Fabinho6

Tilbake etter skadeavbrekket. Ikke på sitt mest dominerende, men gjør allikevel en solid jobb på midten. Utrolig at det er en Liverpool-spiller som får det første kortet i dag.

Thiago Alcântara7

Først skulle han starte, så hadde han gitt plassen sin til Naby Keita, så skulle han plutselig starte igjen - og til slutt ante ingen hvem som kom til å bekle den siste midtbaneplassen. Når lagene til slutt entret banen etter forsinkelsen var det imidlertid Thiago som entret banen. Det så ikke ut til å være noe som plaget spanjolen. 31-åringen dirigerte kampen på sedvanlig vis, og var svært god gjennom hele kampen.

Jordan Henderson6

Er motoren i laget og spiller på det enkle. Kan ikke lastes for nederlaget på noe vis.

Sadio Mané7

Dette er anledningene Sadio lever for. Senegaleseren har allerede vunnet alt som kan vinnes med Liverpool, samtidig som han ledet hjemlandet sitt til en etterlengtet triumf i Afrikamesterskapet. Med Champions League-triumf ville han muligens - og vel fortjent - vært favoritten i kampen om Ballon d'Or. Er bare en ellevill Courtois-redning unna å senda de rødkledde i føringen etter tjue minutter. Får aldri frispark av dommeren, men slutter ikke å prøve av den grunn. Konstant uromoment som burde fått bedre betalt i dag og utenfor banen.

Mohamed Salah7

Har ikke lagt skjul på sin sult etter å revansjere finaletapet fra 2018. Kommer tidlig til et farlig skudd med høyre etter godt forarbeid av Trent. Har også et annet skudd og en heading som ikke er like farlige, men er god til å komme i de riktige posisjonene. Mot en dårligere keeper går også det velplasserte skuddet i andre omgang i nettmaskene, samt det harde skuddet med høyrefoten. En normal keeper unna å score hattrick i dag.

Luis Diaz6

Var muligens Liverpools beste i begge finalene mot Chelsea, og håpet nok å fortsette på samme vis mot Real Madrid i kveld. Er alltid like offensiv i tankegangen når han får ballen, men får ikke til mye i dag. Byttes ut like etter timen.

Diogo Jota

Får en halvtime på banen, og gjør nesten alt han kom inn for. Kommer i de riktige posisjonene, men makter i likhet med laget ikke å sette ballen i nettmaskene.

Naby Keita

Får et kvarter når Liverpool jager scoring. Får en strålende skuddmulighet som han blåser langt over med ti minutter igjen å spille.

Roberto Firmino

Får et kvarter på banen i håp om å snu kampen i Liverpools favør. Klarer ikke det, han heller .

Jürgen Klopp6

Får noe å tenke på allerede under oppvarmingen da det blir klart at Thiago fortsatt er tvilsom til en startplass. Er i konstant dialog med spanjolen og fysioterapeutene, men gir til slutt klarsignalet til sin midtbanemaestro. 31-åringen gjorde seg tilliten verdig og dirigerte midtbanen i den første omgangen. Byttet av Diogo Jota fremstår smart, men portugiseren er ikke like god i avslutningene som han var i sin beste periode i år. Naby Keita og Roberto Firmino bidrar til å legge trykk på Madrid, men det hjelper lite til slutt.