Folkets lag:Leserne vil ha midtbaneduo rett inn på laget igjen

Jürgen Klopp har bekreftet at både Fabinho og Thiago er aktuelle for troppen til kveldens kamp mot Atletico Madrid.

Denne sesongen ber vi leserne om å sette opp sitt lag før kampen. 

Thiago Alcantara og Fabinho har vært i full trening med laget igjen de siste dagene, og leserne vil ha de rett inn på laget igjen. Folket henviser dermed Curtis Jones og Alex Oxlade-Chamberlain til innbytterbenken. Midtbanekollegaene Naby Keita og James Milner er uaktuelle til kampnen på grunn av hamstringskader, og Harvey Elliott er som kjent langtidsskadet.

Leserne var relativt samstemte denne gangen, men den siste plassen i angrepet var det en del dissens om. Roberto Firmino ble foretrukket av de fleste, men fikk bare 119 flere stemmer enn Diogo Jota. 

Ibrahima Konate, Curtis Jones og Kostas Tsimikas var de som fikk flest stemmer av de som ikke kom med på laget denne gangen.

Den faktiske lagoppstillingen kommer rundt klokken 20.00 i kveld. I mellomtiden kan du se hvem folket har stemt frem.

Folkets lag

Denne gangen har i overkant av 1200 lesere stemt. 

Keeper: Alisson Becker - 1230 stemmer

Keepervalget var det ingen tvil om. Andrekeeperen og tredjekeeperen fikk 13 stemmer til sammen. 

Høyreback: Trent Alexander-Arnold - 1207 stemmer

Like udiskutabelt var høyrebackvalget. Utfordrerne Neco Williams og Conor Bradley fikk henholdsvis 18 og 3 stemmer.

Midtstopper: Virgil van Dijk - 1209 stemmer

Virgil van Dijk har vært utrolig stabil etter at han kom i spill igjen etter korsbåndskaden, og er selvskreven som første stoppervalg.

Midtstopper: Joel Matip - 818 stemmer

Det er mer dissens om hvem som skal være Virgils makker, men Matip fikk klart flere stemmer enn konkurrentene Ibrahima Konate og Joe Gomez.

Venstreback: Andy Robertson - 952 stemmer

Nesten 300 lesere hadde foretrukket Kostas Tsimikas som venstreback i denne kampen, men Robbo er fortsatt et klart førstevalg for de fleste. 

Midtbane: Jordan Henderson - 1184 stemmer

Kapteinen var den som fikk flest stemmer av midtbanespillerne, marginalt foran Fabinho. 

Midtbane: Fabinho - 1134 stemmer

Brasilianeren har ikke spilt kamp siden Liverpools første møte med Atletico for to uker siden, men leserne vil ha ham rett inn på laget igjen nå som kneskaden han fikk i den kampen er leget.

Midtbane: Thiago Alcantara - 758 stemmer

Jürgen Klopp bekreftet at spanjolen er aktuell for troppen ettersom han nå har vært i trening i noen dager etter fem uker på sidelinjen med en skade i baksiden av den ene leggen, og leserne vil ha ham rett inn på laget igjen.

Angrep: Mohamed Salah - 1217 stemmer

Liverpools toppscorer er selvskreven i alle viktige kamper. 

Angrep: Sadio Mané - 1138 stemmer

Senegaleseren scoret mot Brighton, og dokumenterte god form.

Angrep: Roberto Firmino - 738 stemmer

Størst dissens blant folket var det om den siste plassen i angrepet, men Bobby fikk drøye 100 flere stemmer enn Diogo Jota.

Oppsummert: Alisson Becker- Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Joel Matip, Andy Robertson - Jordan Henderson, Fabinho, Thiago Alcantara- Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino. 

Benken

På benken tar vi med de utespillerne som fikk flest stemmer av de som ikke kom med på laget. I tillegg tar vi med en keeper. I Champions League kan lagene ha med ni spillere på benk.

Benken: Caoimhin Kelleher (10 stemmer), Diogo Jota (619 stemmer), Ibrahima Konate (386), Curtis Jones (367), Kostas Tsimikas (291), Alex Oxlade-Chamberlain (198), Joe Gomez (88), Takumi Minamino (38), Divock Origi (27).