Spillerbørs og folkebørsMange solide prestasjoner da B-laget imponerte på San Siro

Et reservepreget Liverpool ga den italienske serielederen svært få muligheter i sin egen storstue.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker7

Ikke helt patent når han slår corneren som Milan gjør 1-0 på ut i feltet. Ellers ikke satt på de helt store prøvene, men må gjøre et par redninger kvarteret før slutt, før han gjør en kjemperedning i sluttminuttene.

Neco Williams7

Offensiv, og kommer til et tidlig skuddforsøk. Laget et frispark i farlig posisjon tidlig i kampen. Slipper en ball over hodet sitt etter et drøyt kvarter, men blir reddet av Nat Phillips. Feilpasning som førte til en farlig overgang, som ga Milan corneren de scoret på. Nok en farlig ballmist etter timen, som igjen skaper en Milan-mulighet. Ble flyttet opp på høyresiden av midtbanen da Gomez kom inn. Herlig gjenvinning på slutten.

Nathaniel Phillips8

Slo en del langt i åpningsminuttene, da hjemmelaget forsøkte å sette høyt press på Liverpool-forsvaret. Er våken når Neco Williams slipper en ball over seg etter et drøyt kvarter. Timer et høyt fremspill litt feil like før pause, men Konate rydder opp for ham. Iskald i eget felt midtveis i annen omgang. Fikk krampe mot slutten, i sin første start for sesongen.

Ibrahima Konaté9

Sterk i kroppen, og overlegen i duellene med sin rå fysikk. Leverte offensivt stopperspill, og var ikke redd for å sette linja høyt. Meget våken i sikringsspillet like før pause. Står fjellstøtt når vertene presser på for en utligning mot slutten.

Kostas Tsimikas6

Slurvet litt med pasningene. Var involvert i en situasjon der Milan ropte på straffe tidlig i annen omgang, men kampens nederlandske dommer gjorde rett som dømte femmeter for Liverpool. Litt posisjonstrøbbel enkelte ganger.

Tyler Morton8

Opptrer som et erfarent midtbaneanker, sin unge alder til tross. Kjører hælspark under hardt press i andre omgang. Gjør få feil, flink til å gjøre seg spillbar, og gjør gode, enkle valg.

Alex Oxlade-Chamberlain8

Får et skuddforsøk fra fint hold blokkert etter snaue 20 minutter. Etter drøye halvtimen har han et nytt forsøk fra distanse, som hadde god retning, men som traff et Milan-hode og gikk til corner. Maignan må gi retur på Ox sitt gode skudd, når Salah utligner til 1-1. Ble bedre og bedre utover i første omgang. Fikk en smell i kneet i andre omgang. Flyttes opp som spiss når Fabinho kommer inn. Brenner en stor sjanse mot slutten.

Takumi Minamino6

Hadde en stygg feilpasning i åpningsminuttene. Må ta noe av skylda for Milans cornerscoring, da han ikke var patent i forsvarsspillet ved fremste stolpe. Hadde et skuddforsøk like etter pause, som ikke var spesielt imponerende, men vendingen i forkant var bra. Arbeider helhjertet med å gjenvinne ballen. Ble flyttet opp i rollen til Mané da Keita kom inn.

Sadio Mané7

Satte ballen i nettveggen drøye fem minutter før pause, men var i offside, så en eventuell scoring ville VAR ha underkjent. Har skuddet som keeper må gi retur på i forkant av 2-1.

Mohamed Salah8

Kombinerte ofte med Williams. Er kjapp til beins, og Milan-forsvaret hadde tydelig stor respekt for egypteren. Utlignet til 1-1 med sitt tjuende mål for sesongen, da han satte ballen i nettaket etter at keeper hadde gitt retur på et hardt skudd fra Ox. Samtidig satte han to nye Liverpool-rekorder. Han ble den røde som har scoret flest mål i gruppespillet i en europacupturnering med sju mål, og den første Liverpool-spiller til å score i fem gruppespillkamper i samme sesong.

Divock Origi7

Bruk som oppspillspunkt, sterk i kroppen og god til å skjerme ball som han er. Har et håpløst skuddforsøk like før pause. Mistet litt for lett ballen ved noen anledninger. Prøvde seg på en spektakulær avslutning tidlig i annen omgang, uten å lykkes med det. Header ballen i mål til 2-1 etter at keeper må gi retur på Manés skudd.

Naby Keita

Tilbake etter skade, da han kom inn for Salah etter 64 minutter. Går inn på midtbanen. Virket litt rusten, og kom på etterskudd i noen situasjoner. Nydelig pasning til Ox på overtid.

Joe Gomez

Tilbake etter skade, da han kom inn for Mane etter 64 minutter. Går inn på høyrebacken, og gjør en viktig inngripen i sluttminuttene.

Fabinho

Erstatter målscorer Origi drøye ti minutter før slutt, og gjør en god ryddejobb i hektiske sluttminutter.