Spillerbørs og folkebørs fra Liverpool - Newcastle 3-1Trent fikk trolig med seg hva De Bruyne gjorde på tirsdag. Backen banket ballen enda hardere opp i krysset og scoret rundens mål

Liverpool måtte klare seg uten nøkkelspillere som Virgil van Dijk og Fabinho – men gjorde likevel jobben Newcastle.

Alisson Becker7

Ser ikke ut som han kan gjøre noe med målet, slenger seg ikke en gang og ser muligens ikke utgangen. En vanvittig viktig og god redning på forsøket fra Allan Saint-Maximin når han kommer gjennom etter feilpasningen til Thiago.

Trent Alexander-Arnold8

Veldig mye involvert i førsteomgang. Newcastle roper på straffe når Ryan Fraser nesten kommer gjennom – og enten de hadde en sak eller om det er årets takling – den var viktig! Sparer konfekten til slutt. Liverpools høyreback hadde trolig sett Kevin de Bruynes vanvittige langskudd på tirsdag, og ville ikke være noe dårligere – en vanvittig rakett opp i krysset.

Ibrahima Konaté7

Liverpools stoppere må forsvare seg mot livlige Allan Saint-Maximin, og målet kommer etter en lang ball opp mot franskmannen som fører ballen og kommer til innlegg. Lever litt farlig i feltet med en situasjon der en annen dommer kanskje ville gitt straffespark like før pause – men gjør også veldig mye bra.

Joël Matip7

Strålende oppspill mot Mané som nesten får senegaleseren alene gjennom etter 10 minutter. Gjør en solid kamp i midtforsvaret, i en kamp der Konaté må ta de fleste duellene.

Andy Robertson7

En solid kamp av skotten, som gjør sakene sine bra på venstresiden. Er mer involvert offensivt før pause enn i andreomgangen som til tider blir mer nervepirrende.

Alex Oxlade-Chamberlain6

Enormt fremspill på volley til Salah som løper seg alene med keeper. Prøver og prøver på ting, men lykkes ikke helt i dag… Tas av banen etter 73 minutter.

Jordan Henderson6

Slår en enorm ball mot Salah på halv volley etter kvarteret, og må spille en litt annen rolle med Fabinho ute med korona. Henderson gjør en grei kamp, men er bedre når han spiller sammen med brasilianeren og har mer frihet fremover.

Thiago Alcântara6

Vil ha ballen mye, og strør rundt seg med nydelige pasninger i starten. Så kommer en veldig svak klarering når Newcastle kontrer og scorer 1-0, før han gir bort bort ballen i svært farlig posisjon på midtbanen. Prøver veldig ofte på det vanskelige og ambisiøse – og det er ofte veldig nære. Blir tatt av banen etter 90.

Mohamed Salah8

Det er rett før han får seg en fantastisk assist når han hæler frem Jota i åpningsminuttene. Scorer sikkert når han først får sjansen! Viser frem lekre detaljer hele tiden – flotte innlegg, strålende løp med ball. Nå har han scoring eller målgivende i 15 ligakamper på rad. Er veldig irritert når han tas av banen etter 73 minutter.

Diogo Jota7

Nære på scoring tidlig etter Salahs fremspill. Scorer så utligningsmålet, etter å ha fått to sjanser! Da hadde han allerede hatt flere farlige avslutninger. Forsvinner litt mer i andreomgangen, men dukker plutselig opp med en farlig avslutning.

Sadio Mané8

Strålende innlegg før Jotas scoring – der portugiseren trengte to forsøk – så det spørs om han får bokført en målgivende. Står også bak 2-1- målet, når han er våken på Shelveys tilbakespill, er så kvikk og god, klarer å holde seg på beina og avslutter før Salah setter ballen i mål.

Naby Keita

Kommer inn for Oxlade-Chamberlain etter 73 minutter til sitt comeback. Har et flott fremspill mot Mané, og prøver seg med et par brukbare skuddforsøk fra distanse.

Roberto Firmino

Erstatter Salah etter 73 minutter og får sitt comeback etter hamstringskaden, og er farlig frempå med sin første touch etter corner.