Spillerbørsen og folkebørsen etter 3-0 mot Norwich: Angrepsvikarene leverte varene i stjernenes fravær

Liverpool viste nok en gang frem bredden i troppen, mens flere unggutter leverte solide debuter.

Caoimhin Kelleher7

Har lite å gjøre den første halvtimen, men blir spilt varm i trøya etter det. Er flere ganger ute som sweeper i ekte Alisson-ånd, og tar det som skal tas. Er smart som legger igjen beinet på det svake straffesparket til Norwichs Christos Tzolis.

Ibrahima Konaté7

For noen fysiske forutsetninger franskmannen har. Både skubber unna og løper opp Norwichs angrepsspillere med den største selvfølge. Med ballen i beina er 22-åringen rolig, og tør også forsøke pasninger mellom ledd. Fabelaktig kamp.

Joe Gomez7

Fikk æren av å være Liverpools kaptein for anledningen. Er modig i det defensive spillet, og tør å stå høyt og etterlate stort bakrom. Ser ut til å spille på seg større og større selvtillit etter skadeavbrekket, og viser flere ganger sin styrke i dueller. Leder med eksempel når han på oppofrende vis blokkerer etter Kellehers strafferedning.

Kostas Tsimikas7

Fremstår mer og mer trygg i rollen som Liverpools venstreback, både defensivt og offensivt. Har en perfekt målgivende til 2-0-målet til Origi. Blir bare mindre og mindre åpenbart når Klopps menn har en vikar på venstreback eller ikke. Får velfortjent hvile etter en drøy time.

Alex Oxlade-Chamberlain6

Får sin andre kamp fra start etter at han fikk en time mot samme motstander i første serierunde. Forsøker på mye, men det blir fortsatt noe krampaktig fra den skadeutsatte midtbanespilleren. Får en målgivende når han får pirket ballen til Minamino ti minutter før slutt. Trenger å spille på seg selvtilliten igjen.

Curtis Jones7

Hadde bare fått 31 minutter i rødt så langt denne sesongen, men fikk en etterlengtet mulighet fra start i kveld. Viser alt det vi har blitt vant med å se fra scouseren, og er nære ved å score et nydelig mål med venstrefoten på kontring etter Kellehers strafferedning. Har allerede fått 50 kamper for førstelaget, og kommer ikke til å nøye seg med det.

Naby Keita6

Så ut til å ha rollen som den balanserende på midtbanen. Trives nok bedre i mer offensive roller på midten, men løser også den defensive rollen godt. Ser dessverre ut til å pådra seg en skade da han sparker i bakken, og byttes av i pausen. Vi krysser fingrene for at det bare er for sikkerhets skyld.

Divock Origi8

Skal etter rapportene være i sin beste form på lenge, og bruker bare fire minutter på å servere Minamino før ledermålet. Er i likhet med rekkekameraten bevegelig og god på topp, selv om servicen ikke alltid er den beste i kveld. Legger på til 2-0 med et velplassert hodestøt etter 50 minutter. Kan bli utrolig viktig med belgieren i form når Mane og Salah drar til Afrikamesterskapet.

Takumi Minamino8

Fikk sine første minutter i rødt denne sesongen, og brukte bare fire på å sette sitt første mål etter å ha luktet nedfallsfrukt fra Divock Origi. Pirker inn det siste målet ti minutter før slutt. Aktiv både i det offensive spillet og som det første pressleddet. God vikar, og Liverpools beste i kveld etter to mål.

Conor Bradley6

Ble den første nord-iren siden Sammy Smyth i 1954 som figurerte for Liverpool, og det bare 18 år gammel. Det ble tidlig tydelig at kanarifuglene hadde planlagt å utnytte de rødkleddes urutinerte høyreside, og ble avslørt ved noen anledninger. Imponerer med uredd offensiv tilnærming, blant annet et optimistisk forsøk fra distanse og en fin finte mellom to Norwich-spillere. Er urutinert og klønete når han lager straffespark før hvilen, men reddes av Kelleher. Trekkes for straffesparket, men leverer mer enn godkjent ellers.

Kaide Gordon7

Ble den femte yngste spilleren som har spilt for Liverpool, og den tredje yngste som har startet for de rødkledde. Viste i sommer at han har et vidt offensivt repertoar, men har tatt tydelige steg også i andre deler av spillet. Er ikke redd for å slenge seg inn i dueller, og presser som en ekte Klopp-spiller. Kommer nære når han viser frem rykket og det rappe tilslaget halvveis i den første omgangen. Viser også frem en følsom pasningsfot med en presis gjennombruddspasning til Origi, og kommer til flere gode skuddmuligheter.

Tyler Morton8

Går inn i den dype rollen etter Keitas skade. Gjør alt riktig etter inntoget, og viser frem en imponerende pasningsfot og en ro få 18-åringer på dette nivået innehar. Første av flere kamper for barndomslaget for scouseren. Perfekt innhopp.

Andy Robertson

Gjør en del rart på den snaue halvtimen han får på banen.

Jordan Henderson

Får noen minutter på tampen.