Spillerbørs etter Chelsea - Liverpool 2-2: Savnet kommer til å bli enormt

Mohamed Salah og Sadio Mané blir borte i en måned, og mot Chelsea viste de hvorfor savnet kommer til å bli stort.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Caoimhin Kelleher7

Må tidlig i aksjon og gjør herlig inngripen etter feilen til Alexander-Arnold. Trygg og god med ball. Uheldig når utboksingen faller til Kovacic som får drømmetreff på Chelseas første mål. Kan ikke gjøre mye med 2-2. Gjør en strålende redning etter en time. Viser en fin ro kampen gjennom.

Trent Alexander-Arnold5

Fryktelig start på kampen når han bommer på de fleste pasninger, men så slår han til med en målgivende av ypperste klasse når han slår gjennom til Salah. Men i dag blir det mer med negativt enn med positivt fortegn. Liverpool har lite kontroll på høyresiden defensivt. Virker svimmel.

Ibrahima Konaté7

Blir satt på prøve tidlig og gjør en god jobb mot Pulisic, men både han og van Dijk blir offer for at laget er uorganisert og Chelsea får en for enkel jobb med å spille i bakrom. Offensiv og fin i stilen, mange gode brudd.

Virgil van Dijk6

Gjør mange gode enkeltaksjoner og kan ikke lastes for at Liverpool har lite kontroll. En del viktige inngripener, men også litt rufsete med ball.

Kostas Tsimikas7

Et par fine driv langs venstresiden. Klarer seg også greit mot Chelseas angrepsspillere. I en vanskelig kamp viser han en meget solid forestilling. Kriger godt til siste sekund.

Jordan Henderson5

Har som vi har sett en ny rolle når han går høyere og bredere i banen, og samtidig som det gir nye muligheter offensivt fører det til åpne sluser bakover. Hvor mye kapteinen kan lastes for dette er vanskelig å si, men det begynner å danne seg et mønster nå. Og da må han vel etter hvert kunne lastes litt.

Fabinho5

Taklingene sitter ikke helt i før pause. Kommer ofte på etterskudd, og som vi har sett mange ganger før denne sesongen er det lite kontroll på midtbanen. Får store rom å dekke, og da blir det vanskelig. Spiller seg opp etter hvilen, men et par situasjoner som nesten blir farlige.

James Milner7

Spiller seg opp etter en litt ruskete start og har etter hvert flere gode ballvinninger. Får et noe billig frispark mot seg som etter hvert fører til Mateo Kovacic sin volleyscoring. Klarer seg bedre enn motsatt indreløper Henderson i kveld, i hvert fall defensivt. Byttes ut etter 69 minutter og god innsats.

Mohamed Salah8

Får en brukbar mulighet tidlig som det er vanskelig å sette i mål. Så slår han til med en fantastisk scoring. Frekt forsøk etter 56 minutter som nesten overlister Mendy. Verdens beste spiller starter 2022 på en god måte, og han vil bli savnet den neste måneden.

Diogo Jota4

Treffer nesten ikke på en eneste pasning i hele kveld. Jobber godt, men er en vandrende kombinasjon av balltap og frispark mot i kveld dessverre. Roten til mange av de farlige bruddene til Chelsea. For de som mener Firmino ken erstattes enkelt er det bare å se denne kampen i reprise. Byttes ut etter 69 minutter.

Sadio Mané7

Bruker under ti minutter på å få en slutt på måltørken etter en herlig start på kampen der han går litt for tøft i Azpilicueta veldig tidlig. Kommer til en god mulighet etter herlig samspill med Salah like før timen er spilt. Jobber iherdig og godt. Vil også bli savnet i resten av januar.

Alex Oxlade-Chamberlain

Kommer inn for Jota og er bedre i kombinasjonsspillet, men Liverpool blir kjørt i deler av tiden han er på banen.

Naby Keita

Kommer inn for Milner og klarer ikke markere seg nevneverdig.

Curtis Jones

Kommer inn og får spille overtiden. Hyggelig å se etter to måneder ute.