Spillerbørs etter Liverpool - Arsenal: Vond følelse av deja vu ett år etter at nedturen startet for alvor

Nesten null skudd på mål og null flyt i spillet - dette var et Liverpool-lag som liknet på det vi så i den vonde perioden i starten av 2021. Likevel er det noen spillere som kan gå med hevet hode.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker8

Gjør jobben i feltet og er god med ball før han blir tilnærmet arbeidsledig når Arsenal blir redusert til ti mann. Fantastisk redning etter 70 minutter.<br/>

Trent Alexander-Arnold3

Ikke venn med ballen i det hele tatt i dag. Fryktelige innlegg og et frispark etter Xhakas røde kort som oppsummerte det hele. Bedret seg ikke etter hvilen, og byttes for en sjelden gangs skyld ut et kvarter før slutt. Var nok preget av koronasykdommen.

Joël Matip8

Prøver seg på et par av signaturraidene, og de er ofte med på å skape farligheter for Arsenal. Strålende defensivt i møte med fotrappe angrepsspillere. Når midtbanen ikke er kreativ er det han som gjør jobben. Veldig god kamp før han byttes ut etter 75 minutter.

Virgil van Dijk7

Slår et par strøkne langpasninger, er dominerende i lufta og gjør ingen feil i forsvarsarbeidet. En kamp der vi skulle ønske at han slo til med et mål på cornermål, men kan ikke lastes for det når de slås inn så dårlig.

Andy Robertson6

Nydelig pasning frem til Jota når Xhaka får rødt kort. Kommer mye rundt på kant, men klarer ikke finne noen røde inne i feltet. Blir svakere og svakere utover i kampen og pådrar seg også et gult kort i frustrasjon. Fint fremspill til Minamino midtveis i andre omgang.

Jordan Henderson4

Herlig åpning på kampen, blant annet med et voldsomt press på Ramsdale som nesten resulterer i scoring. Jobber iherdig, men kommer ikke like godt til sin rett når det er spill mot en dobbeltdekker. Etter hvert blir det veldig frustrerende.

Fabinho5

Ikke venn med ballen, og sliter også med Lacazette ved et par anledninger. Del av en midtbane som ikke er god nok til å bryte ned en forsvarsmur. Byttes ut et kvarter før slutt.

James Milner4

Farlig balltap midtveis i første omgang. Kriger godt, men får ikke så mye til med ballen. Som Henderson er han ikke mannen man ser til når man møter en blokk på ni forsvarsspillere. Byttes ut for Jones etter en time.

Diogo Jota4

Flott løp og nedtak når Granit Xhaka får rødt kort. Utover det er det som vi så mot Chelsea - mange balltap og trøbbel i kombinasjonsspillet. Får en monstersjanse mot slutten av kampen, men header feil vei.

Roberto Firmino5

Nære ved å drible seg helt gjennom på et fint raid etter 20 minutter. Ikke overraskende best med ball av de tre der fremme, men savner nok et par gode kamerater å spille sammen med. Forsvinner utover i kampen.

Takumi Minamino3

Det er nå Minamino har sjansen til å vise hva han kan, og vi skal ikke trekke konklusjonen ennå, men foreløpig virker han for veik og at han dessverre ikke helt innehar nivået. Nære ved å score et heldig mål etter et fint raid i starten av andre omgang. Slår til med en elendig avslutning like før slutt.

Curtis Jones

Tar tak i kampen og prøver iherdig ikke å falle ned på samme nivå som resten av de offensive spillerne. Skulle nok kommet inn tidligere. Kommer inn 20 sekunder for sent til å få karakter.

Joe Gomez

Kommer inn for matip. Rekker ikke markere seg.

Alex Oxlade-Chamberlain

Prøver seg med et langskudd og kommer inn med energi, men sluttprodukt er det fint lite av.

Neco Williams

Kommer rundt et par ganger, men innleggskvaliteten er ikke god nok. Får likevel til mer på 15 minutter enn det Trent gjør på 75.