Spillerbørs og folkebørsSpissene sløset med sjansene og forsvarsspillerne var i det gavmilde hjørnet

Det var mange som hadde en dårlig dag på jobben da Liverpool tapte 2-1 for formsvake Leeds på Anfield, i en begredelig forestilling av de røde.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker5

Kommunikasjonssvikt med Gomez på 0-1, samtidig som keeperen sklir, uten at brasilianeren skal lastes i særlig grad. Litt mer upresis med beina enn til vanlig. God redning fra Harrison etter 21 minutter. Redder et lavt skudd fra spiss vinkel fra Rodrigo like før pause. Redder et skudd fra Bamford etter timen.

Trent Alexander-Arnold4

På etterskudd når Aaronson setter en ball i tverrliggeren etter 20 minutter. Slår en flott pasning til Nunez, og spiller uruguayaneren alene med keeper etter en drøy halvtime, men har en tendens til å være på etterskudd defensivt.

Joe Gomez3

Forferdelig tilbakespill på 0-1, og midtstopperen nærmest forærer Rodrigo scoringen. Lager et frispark i farlig posisjon like utenfor 16-meteren i duell med Summerville like før pause. Slår noen gode langpasninger til Elliott og Alexander-Arnold på høyresiden. Er også involvert i situasjonen der Leeds gjør sitt vinnermål.

Virgil van Dijk5

Sover på 0-1. Følger rett og slett ikke med på at Gomez sitt tilbakespill havner fullstendig feil sted. Ustråler ikke den samme roen som på sine beste dager. Blir passiv på vinnermålet.

Andy Robertson7

Nydelig innlegg til Salah på 1-1. Slår flere gode innlegg fra venstre. Aktiv og god både offensiv og defensivt. Like før pause er et av hans gode innlegg i ferd med å havne i nettmaskene via et Leeds-bein. Ikke like dominerende etter pause, men alt i alt Liverpools beste. Går ned for telling etter å ha skallet sammen med Adams i sluttminuttene. Finner Firmino ledig i feltet i sluttminuttene, uten at det gir uttelling.

Fabinho5

Tråkker til i duellene med Taylor Adams. Bryter foran og setter i gang et lovende angrep tre minutter ut i annen omgang.<br/>Byttes ut etter en times spill.

Thiago Alcântara5

Gjør en fantastisk defensiv innsats på en farlig Leeds-overgang etter et drøyt kvarter. Slår noen gode pasninger. Er den som klarer å holde intensiteten oppe på midten, så det var godt å ha ham tilbake. Blir passiv i situasjonen der Leeds gjør sitt vinnermål.

Harvey Elliott5

Livlig, med gode kombisjoner med medspillerne. Sender et skudd langt opp på Anfield Road End fem minutter før pause. Byttes ut etter en times spill.

Mohamed Salah6

Nær ved å score allerede etter 30 sekunder. Fortsetter å plage Leeds, og bruker 14 minutter på å sette inn sitt første mål. Full pinne bakover når Leeds kontrer. Flott pasning til Nunez, når uruguayaneren kommer alene med keeper etter 66 minutter. Kaster bort en stor sjanse et kvarter før slutt. Får en brukbar avslutning reddet av Meslier fem minutter før slutt.

Roberto Firmino4

Får en kjempesjanse etter tolv minutter, men førstetouchen blir for dårlig og Meslier blokkerer. Har noen herlige hælflikker og toucher i begynnelsen av kampen, men blir veldig anonym utover i oppgjøret. Forsøker seg på volley åtte minutter før slutt, men Meslier er med på notene. Er nær ved å lykkes med en heading i sluttminuttene.

Darwin Nunez5

Får en kjempesjanse alene med keeper etter en drøy halvtime, men får et par dårlige touch og Meslier vinner duellen. Gjør som Salah helhjertede returløp når han ser han må hjelpe til defensivt. Ny sjanse alene med keeper etter 66 minutter, men nok en gang vinner Meslier duellen. Har et godt skudd et kvarter før slutt. Gjør egentlig en god kamp, men setter ikke sjansene, og det er hva en spiss skal.

Jordan Henderson4

Inn for Fabinho etter 60 min. Forsøker seg fra skrått hold etter en corner i det 68. minutt, men Meslier er med på notene. Klarer ikke å sette sitt preg på kampen.

Curtis Jones4

Inn for Elliott etter 60 min. Går umiddelbart i angrep. Finner Salah i feltet etter 70.minutter, etter godt forarbeid. Blir litt lettvekter i noen situasjoner.

James Milner

Inn for Alexander-Arnold tolv minutter før slutt. Slår et par gode innlegg fra sin høyrebackposisjon.