Spillerbørs og folkebørs etter Spurs - LiverpoolMer og mer tyder på at Liverpool kan ha et skikkelig spisspar på gang

Liverpool vant den tøffe bortekampen – men det kostet!

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker7

Hadde omtrent bare spilt som sweeper før Harry Kane fikk slått et innlegg da Spurs hadde stort overtall på bakre stolpe i boksen. Får Perisic sin avslutning i hodet, og ballen går via stolpen og ut, i det som med første øyekast så ut som en feilberegning. Gjør noen veldig viktige redninger i starten av førsteomgangen, før han nesten gir Spurs en sjanse når han nøler med ballen. Har han en god sak for nok en målgivende til Mohamed Salah for 2-0-målet?

Trent Alexander-Arnold5

Det er veldig rart å se på Trent Alexander-Arnold om dagen. Offensivt ser han ut som han har all verdens selvtillit, og det er kanskje ingen i verden som er bedre på å slå langpasninger som setter i gang angrep på motsatt kant. Men når han blir utfordret så er det noe så usikkert med kroppsspråket. Det er tydelig at lag bevisst angriper mot ham, og også i denne kampen har han noen feilberegninger og vurderinger som fort kunne blitt straffet.

Ibrahima Konaté7

Det er veldig godt å ha Konaté tilbake, med sin fart og fysikk. Mye involvert i starten. Bruker styrken sin og er uredd i duellene med Kane og Perisic.

Virgil van Dijk7

Setter standarden ganske tidlig i kampen, når han går fysisk til verks og vinner duellen mot Harry Kane på midtstreken når han vet Alisson er ute av målet. Det er en kamp der Tottenham vil slå mange innlegg, og det er de gode på, så da er det betryggende å ha Virgil der med sin ro og hodestyrke, for dette ble tøft.

Andy Robertson8

Er tilbake på stadion der han ble utvist i fjor. Flott ball til Nunez for kampens første angrep, og er også den som slår innlegget når de røde kaster mange inn i boksen for ledermålet. Mye involvert offensivt, og kan stort sett konsentrere seg om å angripe, for det er på motsatt side at Spurs angriper.

Harvey Elliott5

Mye bra småspill med Mohamed Salah, som åpner opp store rom. Er ikke den største og den som tar for seg så mye i duellene, men får litt juling. Kommer til et par avslutninger som gir Liverpool kampens to første cornere. Det blir etterhvert en veldig fysisk kamp, og da blir Elliott noen kilo for lett. Tas av banen etter 74 minutter.

Fabinho7

Har fått mye kritikk denne høsten, og mye av det har kommet for at han har vært på etterskudd og oppfattet situasjoner for sent. Det så ikke ut til å være noe problem i førsteomgangen i dag. Når Spurs skrur opp tempoet og bestemmer seg for å gå i strupen på Liverpool sliter han mer etter pause.

Thiago Alcântara6

Er fremme og tester skuddfoten ved to anledninger, men Spurs klarer å blokkere begge. Gjør en god defensiv jobb på midtbanen, og velger smarte pasningsløsninger offensivt før pause. i andreomgangen er han mer passiv, taper flere dueller og henger ikke helt med. Så veldig, veldig sliten ut allerede før timen var spilt.

Mohamed Salah8

Er så iskald og strålende når han endelig får en sjanse inn i boksen. Ett touch for å legge ballen til rette, og så rett ned i mål! Og 2-0… Lukter feilen til Eric Dier, gir ham aldri sjanse til å rette det inn, og chipper elegant inn sitt andre.

Roberto Firmino7

Skaper mye rom for sine lagkamerater, trekker ned i banen for å hjelpe til defensivt og starte angrep. Det er egentlig hans gode gamle rolle, og den fungerer han i! Pleier å trives mot Spurs, og med litt mer marginer kan han få til et par avslutninger før pause. Tas av banen etter 74 minutter.

Darwin Nunez8

I starten av kampen så det ut som at Liverpool hadde én kampplan: direkte mot Darwin Nunez ute på kanten. Kommer til en god avslutning på kampens første sjanse, som tvinger Loris ut i strekk. Det tok ikke mange minuttene før neste sjanse kom, som gikk til side for mål. På den kunne han nok spilt Salah, og det lærte han av - for da tredje mulighet kom - serverte han Salah og hadde målgivende til 1-0. Veldig livlig ute på kanten. Touchen stemmer ikke alltid, men det skjer ting, og det er uforutsigbart og gøy.

Jordan Henderson

Kommer inn og erstatter Harvey Elliott de siste 16 minuttene av ordinær tid, når Tottenham presser voldsomt på. Sliter litt med å stokke beina og finne den riktige pasningen de gangene Liverpool har mulighet til å få et pusterom.

Curtis Jones

Kommer inn for Roberto Firmino.

Joe Gomez

Kommer inn for Darwin i det 87. minutt, når Liverpool prøver å ri av stormen og sikre de tre poengene.

Alex Oxlade-Chamberlain

Kommer inn for Mohamed Salah i det 92. minutt når Klopp prøver å drøye tid.

Jürgen Klopp7

Kun én overraskelse i startoppstillingen, og det var at Harvey Elliott får starte foran kaptein Jordan Henderson. Ser ut til å ha en god kampplan, og Liverpool starter kampen best, men de gir også bort mye bakover og er kanskje litt heldige som ikke slipper inn før. Spillerne så veldig slitne ut allerede etter timen, og manageren ventet lenge med byttene – men det gikk!