Spillerbørs og folkebørs etter Inter - Liverpool 0-2Byttet av Fabinho virket uforståelig – men kanskje Klopp kjenner dette laget sitt best

Vår spillerbørs etter åttendedelsfinalen på San Siro.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker7

Har egentlig ingen redninger han må gjøre før pause, annet enn å komme ut når Konate og van Dijk skjermer ballen inn. Med unntak av et litt shaky forsøk på å spille seg ut bakfra hadde han en rolig kveld på jobb, og gjør som han skal!

Trent Alexander-Arnold7

Det var tydelig at en del av Inters plan var å angripe med Perisic i rommet bak Alexander-Arnold. Strålende frisparksforsøk fra langt hold i førsteomgangen, som nesten gikk. Gir Inter en gratismulighet med å spille ballen tilbake til Inter i et angrep etter pause, men slapp heldigvis unna med den. Virker litt rystet etter det en periode, men rister det av seg. Står så bak Diaz sin store sjanse med en flott stikker.

Virgil van Dijk8

Må bruke farten og rutinen sin gang på gang når Inter er presise og kontrer. Det gjør han mesterlig. I det første kvarteret av andreomgangen da Inter presset på var det kveldens kaptein som sto frem og ryddet unna. Er også den som header ballen inn igjen i boksen for Salahs 2-0-mål.

Ibrahima Konaté8

Litt slurvete i pasningene mot et Inter som sto høyt i starten. Strålende når han dekker opp for Dzeko etter at Inter kontret med van Dijk ute av posisjon, og spiller seg stort opp. Fortjener nesten en assist for hvordan han kom seg unna og lot Salah avslutte.

Andy Robertson7

Fantastisk innlegg på frisparket til Liverpools første gigantsjanse med Mané. Møter lynraske Dumfries, og henger heldigvis godt med – for nederlenderen var frisk! Slår den ekstremt viktige corneren som gir de røde ledelsen!

Harvey Elliott6

Er ikke helt obs og følger løpet til Calhanoglu før tverrleggertreffet. Er noen få centimeter unna at innlegget hans nådde frem til Salah på en farlig kontring. Flere gode involveringer når han først har ballen i beina. En grei debut mot en veldig god motstander.

Fabinho8

Er overalt i førsteomgangen, plukker opp alt og dekker enorme rom. Det var derfor ganske overraskende at det var Fabinho som ble tatt av banen med 31 minutter igjen mens Inter presset på. Liverpools beste så lenge han var på banen.

Thiago Alcântara7

Slår en helt vanvittig langpasning til Salah og setter opp de rødes første halvsjanse i åpningsminuttene. Mot et veldig fysisk og rutinert Inter-lag ble det mindre anledning til de tekniske finessene vi er vant med, men spiller likevel en brukbar kamp alt i alt. Tas av banen på slutten når Milner kommer inn.

Mohamed Salah7

Inter-forsvarerne er veldig obs på Salah, og gir ham hard medfart. Det blir veldig mye nesten – men han var likevel ikke så skarp som vi har vært vant med denne sesongen, da alt gikk veien. Veldig god når de røde har fått ledelsen og han får mer rom. Og når han først får sjansen, så hugger han, og scoret det ekstremt viktige 2-0-målet!

Diogo Jota6

Gjør glimtvis veldig gode ting – som når han tar med seg ballen over halve banen og nesten spiller gjennom Mané. Har også et lovende avslutningsforsøk i boksen som blir blokkert. Uvisst om det er skade som gjør at han byttes ut.

Sadio Mané7

Burde absolutt score på det strålende innlegget fra Robertson etter kvarteret. Har også et brassespark i nettveggen etter corner noen minutter senere. Var den av de tre som startet i angrep som var mest aktiv den første timen.

Roberto Firmino7

Erstatter Jota etter pause, og starter med å gå seg helt bort. Blir løpende mye i mellom og ser iskald ut frem til han varter opp med en fantastisk heading på corneren som gir de røde ledelsen! Det ga selvtillit, både for ham og hele laget.

Jordan Henderson7

Kommer inn for Fabinho de siste 31 minuttene, og tar den dype midtbanerollen der Fabinho var så god. Har et godt innhopp, løper, skriker og dirigerer.

Luis Diaz8

Får sin Champions League-debut for Liverpool når han erstatter Mané. Setter fart på Liverpool når han kommer inn, og kombinerer flott med Robertson. Kommer så til de rødes største målsjanse etter pause når han spilles frem av Alexander-Arnold. Veldig frisk og livlig!

Naby Keita7

Kommer inn for debutant Elliott da Klopp gjorde et trippelbytte et kvarter inn i andreomgangen. Får vist frem kreativiteten sin, og er ikke langt unna å få en målgivende når de røde kontrer.

James Milner

Veteranen kommer inn helt på slutten med all sin rutine når de røde skal sikre inn seieren.

Jürgen Klopp8

Gikk for en overraskende og spennende lagoppstilling med Elliott og Thiago sammen med Fabinho, og møtte et veldig godt forberedt Inter-lag. Gjorde det første byttet allerede til pause med Firmino for Jota. Etter et massivt Inter-press det første kvarteret etter pause tok han ut banens så langt beste i Fabinho, da han gjorde tre bytter. Det var nok mange som var bekymret for akkurat dét – men han fikk belønning – og viste at han likevel kanskje vet aller best... De røde har et strålende utgangspunkt!