Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - West Ham: Backene dro i land viktig seier i hektisk kamp på Anfield

Backene og Luis Diaz dro lasset både offensivt og defensivt da Liverpool slo West Ham.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker7

Får en del å gjøre før pause, uten at det er de virkelig store redningene som må til. Stort sett bunnsolid. Gjør en farlig feil ti minutter før slutt.

Trent Alexander-Arnold9

På sitt aller beste både offensivt og defensivt i kveld. Setter standarden med en strøken pasning til Salah på den tidlige sjansen. Assisten er kanskje litt heldig, men siden vi har sett liknende før er det vel langt fra tilfeldig. Herlig redning på strek når Fornals chipper forbi Alisson, og nok en viktig inngripen når Lanzini er fri. Nære scoring også. Strålende kamp!

Ibrahima Konaté7

Får virkelig testet seg mot Michail Antonio, som er et angrep alene. Det gjør han bare bedre og bedre utover i kampen. Sover når Lanzini får sin gigantsjanse til å utlikne, men klarer seg stort sett bra.

Virgil van Dijk7

Antonio er ingen match for Virgil, men gjør en skummel feil tidlig i andre omgang og blir reddet av Robertson

Andy Robertson8

Deilig intensitet i presset. Et par gode involveringer offensivt. Stopper Bowen på fantastisk vis tidlig i andre omgang. Varierende innleggskvalitet.

Jordan Henderson7

Mange fine kombinasjoner på begge sider av midtbanen. Har veldig bra samspill med Trent og Salah. Jobber iherdig og gjør ingen feil.

Fabinho7

Noen strøkne pasninger og noen som fører til litt farlige overganger imot. Heldigvis er han der for å stoppe overgangene. West Ham spiller stort sett over midtbanen, men han er der når det trengs.

Naby Keita7

Fin involvering før 1-0, men det blir også noen pasningsfeil og balltap. God i presset. Herlig defensiv jobb når han stanser Antonio etter 80 minutter!

Mohamed Salah6

Får en monstersjanse allerede etter ett minutt, men Fabianski henger med. Så blir han vel snytt for et straffespark bare noen minutter senere. Mange bra driblinger, men det blir ofte én spiller for mye. Får ikke dreis på avslutningene i dag og byttes ut etter å ha vært svakest av de tre der fremme.

Sadio Mané7

Veldig viktig scoring etter 26 minutter - gjør jobben som goalgetter. Bortsett fra målet er det ikke mange vellykkede touch før hvilen. Spiller bedre etter pause, fine involveringer og skaper mye.

Luis Diaz8

Viser frem teknikken når han kommer til avslutning etter elleve minutter. For et raid han gjør fra egen banehalvdel etter halvtimen. Men går seg også av og til bort i likhet med Mané og Salah. God mulighet etter en drøy time. Skaper mye og er best av de tre der fremme.

Diogo Jota

Kommer inn for Salah siste kvarteret. Noen fine kombinasjoner og et gult kort på kjøpet.

James Milner

Kommer inn og spiller overtiden.

Curtis Jones

Kommer inn fem minutter på overtid og får drøyd litt tid.

Jürgen Klopp6

En kamp som etter hvert liknet noen av de vi så i høst der kaos preget begivenhetene. Selv om Liverpool åpenbart burde hatt flere mål, hadde West Ham flere store sjanser til å utlikne i andre omgang. Spillerne hadde for mye hastverk, og Klopp burde nok gjort noen grep for å roe ned begivenhetene tidligere. Viser Salah at han ikke er fredet på en dårlig dag når han byttes ut.