Spillerbørs og folkebørsLuis Diaz slo an tonen på Amex Stadium, og har virkelig blitt varm i Liverpool-trøya

Luis Diaz med modig scoring, da Brighton-keeper Sanchez burde ha blitt utvist, og colombianeren leverte en meget god kamp på Amex Sadium.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker8

Er våken i de få situasjonene han har å håndtere før pause. Havner i en litt kontroversiell situasjon, når han er utenfor 16-meteren med beina, men klarer å holde ballen innenfor med hendene. Takles sent og helt unødvendig av Maupay i sluttminuttene. Fantastisk enhåndsredning i det 89.minutt. Solide inngripener på overtid.

Trent Alexander-Arnold7

Ivrig med fremover, selv om ikke alle pasningene sitter som de skal. Slår gode innlegg.

Joël Matip8

Strålende assist til Diaz på 1-0. Vinner det meste både i lufta og på bakken. Ny solid kamp. Presser March nok til at ha kommer skrått på en kontring i sluttminuttene.

Virgil van Dijk8

Hadde Maupay i bakomma. Full defensiv kontroll gjennom nesten hele kampen, med unntak av det siste kvarteret.

Andy Robertson7

Skyter over fra god posisjon midtveis i første omgang, etter å ha blitt servert av backkollega Alexander-Arnold. Som vanlig villig med fremover, men Ikke like presise innlegg som vanlig.

Fabinho7

Har godt kontroll defensivt med unntak av det første kvarteret. Ny solid kamp av brasilianeren.

Jordan Henderson7

Velger gode trygge løsninger. Avanserer og skyter fra distanse midtveis i annen omgang, men avslutningen blir for løs. Spiller på det sikre.

Naby Keita6

Slurver en del, og mister ballen for enkelt på midtbanen i noen situasjoner. Har skuddet som Bissouma handser på, og Liverpool frå straffe. Måtte ut etter å ha fått en smell i hodet.

Mohamed Salah7

Skyter over etter en snau halvtime. Løp fra Bissouma i sluttminuttene av første omgang, men klarte ikke å doble ledelsen fra skrått hold alene med Sanchez. Har et forsøk i tverrliggeren drøye ti minutter ut i annen omgang. Like etter har han en svak avslutning etter godt forspill av Diaz. Sikker fra straffemerket, når han gjør sitt 20. ligamål for sesongen. Måtte ut med en skade rett etter.

Sadio Mané6

Har et tidlig forsøk i nettveggen, etter forarbeid av Alexander-Arnold og Salah. Har også en heading etter en corner etter en drøy halvtime, men forsøket blir alt for løst, og rett etter et like løst skuddforsøk.

Luis Diaz9

Får en skikkelig smell i hodet når han header inn 1-0. Brighton-keeper Sanchez er heldig som slipper rødt kort i den situasjonen. Uforståelig VAR-avgjørelse. Jobber ekstremt hardt. Strålende fremspill til Salah etter en snau time. Får en stor sjanse i det 89.minutt, men klarer ikke å overliste Sanchez. Aktiv og god gjennom hele kampen.

Thiago Alcântara

Inn for Keita etter 54 minutter. Ballsikker og god. Slår en vidunderlig pasning til Diaz i det 90. minutt.

Diogo Jota

Inn for Salah etter 65 minutter, men portugiseren klarer ikke å markere seg nevneverdig i den snaue halvtimen han får på banen.

James Milner

Inn for Henderson i det 86. minutt.

Jürgen Klopp8

Etter et kvarter med Brighton-press sørget manageren for at Liverpool tok fullstendig kommandoen over kampen. Gjør fornuftige bytter når Keita får en smell i hodet og Salah får kjenning med en skade like etter straffesparket. Har tydelig lært leksen etter de forrige tre oppgjørene mot Graham Potters mannskap.