Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Villarreal: Fotballkunst på høyt nivå

Jürgen Klopps Liverpool fortsetter å servere oss drømmefotball to ganger i uken. Her er vår spillerbørs etter et herlig semifinaleoppgjør på Anfield.

Alisson Becker7

Bortimot fullstendig arbeidsledig. Våken på de få bakromspasningene han må ut og bryte.

Trent Alexander-Arnold8

Skaper mye med sin herlige høyrefot og gode overblikk. Det burde ikke være lov å slå så mange strøkne innlegg og crossere i løpet av en kamp som det Trent gjør i kveld! På toppen av det er han dyktig og ivrig i presset. Får hvile de siste ti minuttene.

Ibrahima Konaté8

God å ha mot lynhurtige Danjuma og Chukwueze. Gjør ingen feil. Viser seg tilliten verdig nok en gang, og det skal bli spennende å se hvordan Klopp benytter stopperne sine resten av sesongen.

Virgil van Dijk7

Pådrar seg et sjeldent gult kort før pause. Har ellers full kontroll på de hurtige spissene til Villarreal. Viser frem skuddfoten midtveis i andre omgang.

Andy Robertson8

Setter standarden tidlig. Elsker slike oppgjør. Ikke like involvert utover i kampen, når mye foregår på høyresiden. Får en scoring annullert - det ville blitt for mye med to mål på tre dager fra den kanten!

Jordan Henderson7

Herlig initiativ og overlapp som sørger for den meget viktige 1–0-scoringen. Tas av for Keita med 20 minutter igjen å spille.

Fabinho8

Noen gode gjenvinninger, men også noen feilpasninger og ballmiss, spesielt før hvilen. Veldig god etter pause når Liverpool skrur opp nivået et ekstra hakk. <br/>

Thiago Alcântara9

Det er bare en eneste stor glede å se Thiago spille fotball for tiden. Små, lekre dragninger. Kombinasjonsspill på små flater. Langskudd som nesten går i krysset. Langpasninger som grenser til det latterlige. Tett på perfeksjon - igjen.<br/>

Mohamed Salah8

Skaper en stor sjanse sammen med Mané etter ti minutter. Ikke bare målkonge - nå også assistkonge! Strøkent forarbeid før 2-0, nest siste røde også på 1-0. Plager Estupinan gjennom hele kampen. Tilbake i kjempeform.

Sadio Mané8

Burde gjort det bere på headingen tidlig i kampen. En pest og en plage for Albiol og Torres. Spiller godt med Salah og Diaz, og fortsetter scoringsformen når han tupper inn 2-0. Byttes ut 20 minutter før slutt.

Luis Diaz8

Det var virkelig bare scoringen som manglet i kveld. For et pågangsmot, for en fart og for en teknikk! Byttes ut for Origi ti minutter før slutt.

Naby Keita

Kommer inn 20 minutter før slutt og markerer seg ikke nevneverdig.

Diogo Jota

Spiller de siste 20 minuttene. Viser god teknikk og er ikke langt unna å komme til gode muligheter.

Joe Gomez

Blir byttet inn for Trent og spiller back de siste ti minuttene.

Divock Origi

Helten fra søndag kommer inn og viser glimt av god form.

Jürgen Klopp9

Som på søndag er det litt som mangler før pause, men noen små justeringer og velvalgte ord ser ut til å gjøre susen. Halve jobben med å ta laget til enda en Champions League-finale er gjort i kveld.