Spillerbørs og folkebørs etter Brighton - Liverpool: Klasseforskjell hvor ingen røde hadde fått plass på Brightons lag

Vanskelig å se noe lyspunkt etter at Liverpool ble spilt av banen på sørkysten.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker5

Er solid der han skal være, men kan ikke gjøre noe med baklengsmålene. Prøver sette raskt i gang ved sine anledninger, men får ikke alt for mye hjelp rundt seg. Liverpools beste, uten spesielt konkurranse. Likevel, tre baklengs.

Trent Alexander-Arnold4

Sliter med dribleglade Kaoru Mitoma hele kampen, dog ikke den første eller siste dette gjelder. Viktig inngripen når Solly March avslutter etter åtte minutter. På rett sted minutter senere når hjemmelaget er i overtall. Slår et fint legg etter 55 minutter, men Ox treffer ikke.

Joël Matip3

Må ta en stor dose av skylda for 0-1. Slår bort ballen og lar Alexis Mac Allister sette fart på Brighton, under to minutter av andre omgang og Solly March åpner scoringskontoen. Hva gjør han ved 0-2? Kamp å glemme for 31-åringen. Ut for Joe Gomez etter 68 minutter.

Ibrahima Konaté4

En av de få som kunne gå med hodet noe hevet, selv om det å være best i dagens forsvarsfirer ikke akkurat er noe stort. Med Virgil van Dijk ute må vi håpe at 23-åringen kan steppe opp. Gjør ingen god figur når innbytter Danny Welbeck øker til 3-0.

Andy Robertson4

Med tanke på at Roberto De Zerbi kjørte midtbanespiller Pascal Groß på høyrebacken, skulle en tro at dette var noe å plukke seg ut for «Robbo». Skotten kommer aldri høyt i banen. Hjelpes ikke av venstresida med Ox. Ser heller ikke bra ut når Solly March, på hjemmelagets høyre, scorer to ganger.

Fabinho3

Heldig når hjemmelaget ikke får straffe etter 41 minutter. Ellers minner han mest om en vandrende ulykke. Vandrer mellom, og blir utkonkurrert og fraløpt av de blåhvite. Ut for Harvey Elliott etter 68 minutter.

Jordan Henderson3

Hakket for sein for mange ganger. Virker frustrert på både seg selv og laget. Spørs hvor lenge han kan fortsette med slike minutter. Ut for Ben Doak etter 68 minutter.

Thiago Alcântara4

Selv pasningsmaestroen sliter med å få kommet inn i kampen. Uvanlig usynlig når Liverpool knapt får låne ballen på bortebane. De røde taper i stor del midtbanekampen mot VM-spillerne Moisés Caicedo og Alexis Mac Allister.

Cody Gakpo4

Noen få lovende touch og involveringer. Videre er det ikke spesielt mer å ta med seg fra 23-åringens Premier League-debut. Vanskelig å komme inn på et lag hvor ingen virker å levere.

Mohamed Salah4

Lagets første farlighet etter 28 minutter, kunne forsvart straffespark mot Robert Sánchez(?), og det var stort sett det som var av trusler. Ellers havner han, som resten av angrepsrekka, nærmest ute av syne og ute av spill.

Alex Oxlade-Chamberlain3

Usynlig første omgang. Bidro lite, hverken offensivt eller defensivt. Kunne fått mer ut av Trents cross etter 55 minutter. Avskiltet i rødt. Ut for Naby Keïta etter 68 minutter.

Joe Gomez

Inn for Joël Matip etter 68 minutter. Hjelpesløs når Danny Welbeck vipper ballen over og gjør 3-0. Ingen av de andre i backrekka sto frem, og Gomez melder seg ikke akkurat på han heller etter dette.

Ben Doak

Inn for Jordan Henderson etter 68 minutter. 2005-modellen er en syltynn positivitet på en tung lørdag. Kunne godt ha kommet inn tidligere. Ungdommelig guts og pågangsmot.

Naby Keita

Inn for Alex Oxlade-Chamberlain etter 68 minutter. Ender for det meste opp med å løpe etter ballen og mellom motspillerne.

Harvey Elliott

Inn for Fabinho etter 68 minutter. Får sett lite til ballen han også.

Jürgen Klopp4

Skadelista begrenser kortene 55-åringen har å spille med, men det er noe uforløst som mangler over hele linja. Brighton går opp til 2-0 etter 52 minutter, burde Klopp ha gjort grep før? Bytter fire mann etter 68 minutter. Til syvende og sist er det han som står til ansvar for prestasjonene. Virker resignert, med flere spørsmål enn svar.