Spillerbørsen og folkebørsen etter 2-2 mot Arsenal:Konate svært delaktig da Liverpool kjempet seg til poeng

Det så lenge ut til å bli en ny skuffende kamp, men plutselig våknet de røde i den andre omgangen.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker7

Alltid god, og kan gjøre lite med Arsenals mål i første omgang. God redning da Zinchenko får til et godt skudd fra kanten av 16-meteren, men mister også ballen etter et hjørnespark. Gode utrustninger når bortelaget prøver å spille kjapt i bakrom. Viktig i sluttminuttene.

Trent Alexander-Arnold5

Sliter enormt med å holde kontroll på både Martinelli og Jesus. Spiller seg litt opp, med et par gode involveringer offensivt, men det blir uansett veldig vanskelig når han blir en rundingsbøye i forsvar. Ender også i dommerens bok etter en disputt med Granit Xhaka. Spiller seg litt opp i den andre omgangen. Flott målgivende til Firmino!

Ibrahima Konaté7

Franskmannen går i krigen, og gir alt i samtlige dueller. Litt passiv på Arsenals 0-2 mål, men den må Van Dijk ta mest på sin kappe. Vinner ballen ofte, selv om han også bommer på et par utrusinger. Liverpools beste i ettermiddag, og spesielt viktig i et forsvar som ikke hang sammen. Bør avgjøre kampen helt på tampen.

Virgil van Dijk5

Har vi sett det beste av nederlenderen? Feilplassert, passiv og ukonsentrert ved flere anledninger, og er delaktig i både 0-1 og 0-2 målet i ettermiddag. På etterskudd i en løpsduell med Jesus etter en halvtime, og fikk et fortjent gult kort. Spiller seg opp i andre omgang.

Andy Robertson5

Det er vanskelig å skrive hva som er galt med skotten for øyeblikket, men han ruser i flere situasjoner, og ender ofte på bakbeina. Mister markering på Saka før 0-1 målet. Flott løp i bakrom, men sender ballen utenfor mål alene med Ramsdale. Pådrar seg et gult kort på vei inn i garderoben til pause.

Fabinho6

En god kamp av brasilianeren, selv om alle vet at han har et høyere nivå. Stod i krigen på midtbanen, og vant flere dueller enn vanlig. Genial bakromspasning til Robertson i den første omgangen, og burde stått igjen med en målgivende. Byttet ut med ti minutter igjen.

Jordan Henderson7

En meget bra oppvisning av vår kaptein, som dro med seg resten av laget i ettermiddag. Vinner flere baller sentralt, og er overraskende mye med i det offensive spillet. Tar med seg en målgivende inn til pause, og fortsetter det gode spillet etter hvilen. Løper sokkene av seg gjennom hele kampen.

Curtis Jones6

Scouseren vil mye, men får det ikke alltid til. Sliter med å involverer seg i kampen, og ender ofte på etterskudd sentralt i banen. En flott flikk når de røde gjør sitt mål i første omgang. Spilte seg ikke ut av elleveren.

Diogo Jota5

Venstrekanten er fremdeles rusten, og har mistet en del av farten sin. Jobber hardt, selv om det ikke blir så mye ut av det. Fint løp i opptakten til Liverpools scoring i første omgang, og skaffer også et straffespark. Ut for Darwin Nunez etter timen spilt.

Cody Gakpo5

Flink til å holde på ballen, men blir lite involvert i dagens kamp. Kommer til de rødes første sjanse i kampen, men sluknet utover i kampen.

Mohamed Salah6

Egypteren var høyt oppe, og langt nede i ettermiddag. Skaper ekstremt mye sjanser, men avslutningene sitter ikke. Scorer det første målet, men bommer også på et straffespark. Livlig, og alltid farlig.

Thiago Alcântara5

Lite involvert. Rusten.

Darwin Nunez5

Bør score alene med Ramsdale, men er på banen når Firmino setter 2-2 scoringen. En OK prestasjon av uruguyaneren.

Roberto Firmino

Spiller ikke nok til karakter, men scorer det viktige 2-2 målet med et flott hodestøt.

Jürgen Klopp6

Tyskeren gikk tilbake til sine vante spillere, foruten Curtis Jones, fra start. Forsvarsfireren sliter, men de røde kjemper seg mesterlig tilbake i kampen. Midtbanen fungerte godt mot et veldig godt Arsenal-lag. Dette var bedring!