Spillerbørs og folkebørs etter kampen mot Crystal Palace:Liverpools keeper viste vei for et Liverpool-lag som tok en sterk seier på Selhurst Park

Alisson Becker hadde flere fantastiske redninger og Andy Robertson prikket inn to nye målgivende pasninger i ettermiddag.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker9

Liverpools bestemann i dag. Har flere fantastiske redninger og er sterkt delaktig i at de røde bare slipper inn et mål i dag. Brasilianeren viste sine fantastiske reflekser i dagens kamp.

Trent Alexander-Arnold7

Har et par fantastiske langpasninger, som blant annet resulterte i Liverpools straffespark. En anonym kamp, for scouseren å være, men gjør det han skal på Selhurst Park.

Joël Matip5

En merkelig kamp for kameruneren som har vært i fantastisk form i det siste. Mye unødvendige balltap og skaper Crystal Palace sin største sjanse i 1. omgang.

Virgil van Dijk7

Scorer de rødes første mål i ettermiddag, men gjør et par merkelige avgjørelser bakover. Ikke nederlenderes beste kamp, men solid som alltid. Litt for nonchalant i noen situasjoner?

Andy Robertson8

Er veldig nærme å bli Liverpools beste spiller i dag. Sliter litt med Michael Olise defensivt, men viser sin klasse offensivt med to målgivende pasninger i dag. En meget god kamp av skotten.

Fabinho7

Liverpools beste midtbanespiller på Selhurst Park. Har god kontroll på Conor Gallagher i store deler av kampen, og scorer Liverpools straffespark.

Jordan Henderson6

En kamp på det jevne for Liverpools kaptein. Gjør jobben sin defensivt, men er lite med offensivt.

Curtis Jones7

Vil mye, men spiller på små marginer og får det ikke alltid til. God 1. omgang, men forsvinner litt i den andre som flere av Liverpools offensive spillere.

Diogo Jota7

En del involvert i 1. omgang, men veldig anonym i den andre halvdelen. Klarer ikke å gjenskape det han viste på Emirates i midtuken, men en godkjent kamp av portugiseren. Skaffer Liverpool et viktig straffespark sent i kampen.

Roberto Firmino6

Dette var ikke brasilianeres beste kamp, men han er involvert i mye av det Liverpool skaper offensivt. Likevel blir det mye balltap og dårlige ballberøringer. Ikke i sin beste form.

Alex Oxlade-Chamberlain7

Ox var overraskende tilbake fra skade og i lagoppstillingen til dagens kamp. Scorer et flott mål, men blir litt for anonym på høyrekanten sin.

Takumi Minamino6

Får en halvtime for Chamberlain uten å vise seg fram nevneverdig.

James Milner

Ikke vurdert. Får noen minutter på tampen av kampen.

Joe Gomez

Ikke vurdert. Får et par minutter i slutten av kampen.

Jürgen Klopp7

Treffer godt med inngangen til kampen, som resulterer i en tidlig scoring. Crystal Palace kjemper seg inn i oppgjøret igjen, men Klopps taktikk fungerte fint i dagens kamp. Ox for Minamino gjorde ikke en stor forskjell.