Spillerbørs og folkebørs: Han er ikke bare tilbake på sitt beste - Trent har funnet et nytt nivå i ny rolle

Scouserne i laget dominerte, og spesielt artig var det å se Trent Alexander-Arnold dominere da Liverpool knuste Leeds og tok en sjelden og herlig borteseier.

Alisson Becker7

Scoringen er utagbar og bortsett fra den er det ikke stort å gjøre for Alisson. På pletten når Rodrigo forsøker seg et par ganger før pause.

Trent Alexander-Arnold9

Liverpools beste på en kveld der mange hadde fortjent det. Fortsetter å spille sentralt på samme måte som mot Arsenal. Pigg og aggressiv fra start. Herlig stikker mot Salah og fin assist til Gakpo. En enda finere assist til Nunez. Strålende kamp, og to målgivende. Mer av midtbane-Trent, takk!

Ibrahima Konaté7

Så godt som prikkfri før den fryktelige feilen som gir Leeds reduseringen like etter pause. Den lar vi ham slippe unna med i kveld, for bortsett fra det sekundet er det fantastisk å se hvordan han dekker opp på høyresiden med fart, aggressivitet og kontroll.

Virgil van Dijk8

Kjekt å se Virgil levere en kontrollert og bunnsolid forestilling slik han gjør på sitt beste. Liverpool slipper ikke til mye bortsett fra scoringen som kom ved en personlig feil, van Dijk styrer butikken.

Andy Robertson7

Forarbeidet han gjør før 4-1-målet er Robertson slik vi elsker å se ham! Hadde fortjent en assist på den. Har full kontroll på sin side defensivt gjennom hele kampen.

Jordan Henderson7

Slår et par brukbare innlegg som Gakpo og Salah ikke klarer å sette i mål. Nydelig assist til Jota. Ikke like synlig som Jones på motsatt indreløper, men gjør en voldsom jobb og legger ned meter på siden der Trent får frie tøyler.

Fabinho7

Spiller seg mer og mer i form. Pådrar seg et gult kort like før pause, men blir ikke dårligere av den grunn. Spiller med mer energi og selvtillit enn i vinter.

Curtis Jones8

Tett på å være Liverpools beste i kveld. Mye gode gjenvinninger, og spiller seg opp i løpet av kampen. Veldig god til å holde på ballen. Starter sin tredje kamp på rad og viser at han får selvtillit og kampform av det. Den målgivende på 3-1-scoringen er Jones på sitt beste og forhåpentligvis noe vi får se mer av.

Mohamed Salah8

Brukbar mulighet med hodet etter 25 minutter, men får ikke dreis på den. Tredje sist på 1-0 når han slipper på perfekt tidspunkt til Trent. Så scorer han selvsagt igjen mot Leeds noen minutter senere. Setter ballen i nettet tre ganger, der to blir tellende. Fortsetter å levere.

Cody Gakpo8

Lite involvert før han er goalgetter og setter inn 1-0 på åpent mål, en veldig viktig scoring og Liverpools første på bortebane siden starten av januar. Viser igjen at han er fremtiden i midtspiss-rollen. Herlig assist til Salah.

Diogo Jota8

Bommet på alt av pasninger og fikk ikke til noe de første 38 minuttene. Men assisten på 2-0 er det høy klasse over. Den ga selvtillit, for etter pause kommer øyeblikket han har ventet på i 32 kamper og over et år, når han gjør den viktige 3-1-scoringen. Bra samspill med Robertson før 4-1, og drømmetreff på 5-1. Velkommen tilbake!

James Milner

Kommer inn de siste ti minuttene.

Roberto Firmino

Blir byttet inn ti minutter før slutt og får høre sangen fra bortesvingen noen ganger.

Darwin Nunez

Henvist til benken igjen og får bare ti minutter som innbytter, men får med seg en flott scoring like før slutt.

Luis Diaz

Får sine første minutter på banen på over et halvt år, og det er herlig å se colombianeren tilbake.

Thiago Alcântara

Et kortere innhopp enn mot Arsenal, men alltid godt å se spanjolen på banen uansett.

Jürgen Klopp8

Gir fornyet tillit til guttene som spilte godt mot Arsenal for litt over en uke siden, og får betalt i form av en kontrollert, energisk og etter hvert sprudlende forestilling. Har virkelig fått det beste ut av Trent de siste par kampene.