Spillerbørs og folkebørs: Scouserne dro lasset i en ellevill kamp på Anfield

Liverpool herjet, kollapset og avgjorde på slutten. I regien var scouserne i laget!

Alisson Becker7

Fantastisk beinparade når Kulusevski er gjennom. God i feltet. Kan ikke gjøre noe med målene.

Trent Alexander-Arnold7

Fortsetter å levere målgivende pasninger. Innlegget til Jones er strålende, og han spiller godt i den sentrale rollen. Mange ballberøringer og pasninger. Liverpool er åpne på høyresiden, men Trent kan ikke lastes særlig for det når han er i sin nye posisjon. God når han er involvert defensivt.

Ibrahima Konaté5

Det oser ikke trygghet av Konaté for tiden, og en mistanke er at han bidrar litt til kaoset. Hadde ingen superkamp mot Forest sist, og det blir mye surr både med og uten ball også her. Ute av posisjon flere ganger. Reddes tidvis inn av fart og fysikk, men bli ikke overrasket om Matip spiller neste kamp.

Virgil van Dijk6

Onsdag reddet han på strek da Antonio var klar til å score, og her gjør han det igjen når Son er fri. Like etterpå blir han imidlertid fintet bort av Perisic, og Kane reduserer. Gjør bortsett fra det en brukbar kamp med og uten ball.

Andy Robertson5

Ingen god kamp av Robbo. Ivrig fremover, men innleggene sitter ikke. Roter bort ballen og holder på å servere Tottenham en scoring i perioden Liverpool sover voldsomt før pause. Ikke særlig venn med ballen, men iherdig innsats. Opphever offside på 3-2.

Harvey Elliott6

Åpner friskt i duellene med Højbjerg og viser at han ikke er en pusling. En del pent med ball, men spørsmålet er om vi kan ha Elliott som høyre indreløper i den nye formasjonen der store deler av kampen spilles uten høyreback. Da blir det åpent bak!

Fabinho7

Er tilbake i godt, gammelt slag, og da er han ganske usynlig og gjør de enkle tingene. Slik det skal være!

Curtis Jones8

Hva er dette, mål fra midtbanen? Jones har på imponerende vis spilt seg til fast plass på laget, og nå leverer han også målpoeng. Sniker seg inn på bakre stolpe og setter ballen i mål på pent vis. Spiller med selvtillit, trykk og ro. Gode gjenvinninger og bra med ballen gjør ham til dagens bestemann på vår børs.

Mohamed Salah7

Strøken pasning til Gakpo før 2-0. Får tillit på straffespark til tross for to bom, og det var et fint øyeblikk for hele Anfield da han satte straffen kontrollert i mål. Fantastisk innsats gjennom hele kampen, og denne gangen får han faktisk også et par frispark for jobben. God kamp.

Cody Gakpo7

Herlig løp og fin assist til Diaz på 2-0. Skaffer straffen som gir 3-0. Fortsetter å levere varene i den krevende «Firmino-rollen», og har blitt veldig viktig for Liverpool.

Luis Diaz7

Tar bare fem minutter før hans første kamp fra start siden oktober blir en drøm når han banker inn 2-0. Det betydde mye! Forsvinner mer og mer ut av kampen og blir kanskje litt rystet av grisetaklingen fra Skipp. Naturlig nok ganske tom når han byttes ut etter drøye 60 minutter.

Jordan Henderson

Kommer inn for Elliott etter en drøy time. Forsøker å bidra at Liverpool kontrollerer kampen med trygge og gode valg, men henger ikke helt med.

Diogo Jota

Kommer inn for Diaz med en snau halvtime igjen av kampen. Gir energi i angrepet. Får gult kort for et høyt spark. Avgjør kampen dypt inne i overtiden når vi tror Liverpool har sølt bort seieren. For en goalgetter!

Darwin Nunez

Kommer inn for Gakpo, og det er ikke et bytte som fungerer særlig godt i dag. Glipper på markeringen på Richarlisons mål.

James Milner

Kommer inn for Jones mot slutten. Lager frisparket som gir 3-3.

Jürgen Klopp6

Ser laget sitt kollapse etter et fyrverkeri av et åpningskvarter. Konaté er ikke i superform, så kanskje hadde det vært bedre å starte med Matip igjen etter at han var god mot West Ham. Byttet av Nunez for Gakpo tar bort en viktig del av Liverpools evne til å kontrollere kampen med ball. Men her må åpenbart spillerne gå litt i seg selv for å slippe Tottenham inn i kampen, og Klopp kan ikke lastes for alt.