Logg deg inn og stem:Hvilke poeng vil du gi etter Hoffenheim-kampen?

Som medlem i supporterklubben kan du nå logge deg inn, og gi din karater til spillerne.

Gi din spillerbørs her:

Slik vurderte Liverpool.no spillerne mot Hoffenheim:

Simon Mignolet 6 - Kan ikke gjøre så mye med målene. Er offensiv gjennom hele kampen. Som oftest vellykket, men noen få ganger blir det farlig når han glipper ballen i feltet.

Trent Alexander-Arnold 7 - Flere nydelige involveringer offensivt, men noen litt mindre nydelige involveringer defensivt. I første omgang sliter han å holde følge med Serge Gnabry. Slår gode innlegg og er flink til å utfordre.

Joël Matip 7 - Stødig kamp av kameruneren. Er som vanlig god med ballen, og flere viktige inngripener defensivt. Er god mot fyrtårnet Sandro Wagner i luften.

Dejan Lovren 5 - Grusom involvering når Hoffenheim scorer sitt første. Også involvert med negativt fortegn når han får bank av Sandro Wagner på Hoffenheims andre. Er ikke spesielt rolig med ballen, men skal ha for at han vinner mange dueller i boksen.

Alberto Moreno 6 - Flere gode løp offensivt, men markerer seg ikke like mye som sin backkollega. Blir tatt på sengen litt for ofte i forsvar, noe Liverpool kunne blitt straffet for i en annen kamp.

Emre Can 9 - To scoringer er ikke akkurat dårlig for selvtilliten! Ikke de vanskeligste målene å score, men med tyskerens konstante løp fremover var det ikke tilfeldig. Vant dueller, strødde pasninger og spilte med stoisk ro på midtbanen.

Jordan Henderson 8 - En kamp en kaptein verdig. Gikk bokstavelig talt foran i krigen på Liverpools siste mål, og sendte uselvisk Roberto Firmino på blank kasse alene med keeper. Bidro sterkt til at Liverpool vant midtbanekrigen.

Gini Wijnaldum 8 - Imponerende forestilling av nederlenderen. Til tider umulig å ta fra ballen, og strødde om seg med pasninger. Jobbet hardt defensivt. Bare en god Oliver Baumann i fra å score, og får en slags målgivende etter stolpetreff i første omgang.

Mohamed Salah 8 - Det stinker mål av egypteren. Alltid på jakt etter en mulighet, og fikk betalt da han kom først på returen etter Gini Wijnaldums skudd. Kombinerer fint med Trent Alexander-Arnold på høyresiden.

Roberto Firmino 9 LB - Hoffenheims forsvarere kommer til å se brasilianeren når de lukker øynene i lang, lang tid. Mål, målgivende, utsøkte gjennombruddspasninger og frekke driblinger. Firmino hadde en finger med i det meste Liverpool foretok seg.

Sadio Mané 8 - Frekk målgivende med hælen til Emre Cans første mål. Konstant trussel langs venstresiden, og en frustrert Pavel Kaderabek så ingen annen løsning enn å klippe ham ned etter å ha blitt fraløpt hele kampen. Burde ha scoret.

Joe Gomez - Spiller akkurat ikke lenge nok til å få karakter. Stødig innhopp på høyrebacken, men kan komme seg tettere til Andrej Kramaric på Wagners scoring.

James Milner - Kommer inn på midtbanen for Emre Can. Bidrar til at Liverpool ror i land seieren, men noe rufs i pasningsspillet.

Ragnar Klavan - Får noen minutter helt på tampen, og har ifølge Opta-tall ingen ballberøringer.