Spillerbørs etter Chelsea - LiverpoolBanens minst rutinerte var verdensklasse! Dette skulle være Kellehers finale, og det ble det!

Vår spillerbørs etter ligacupfinalen.

Caoimhin Kelleher9

Gjør en glimrende redning fra Christian Pulisic på kampens første store sjanse etter fem minutter. Må ha skryt for hvordan han taklet Havertz alene gjennom også, da han sto og gjorde seg stor – selv om flagget kom etter at avslutningen hadde trillet utenfor. Varter opp med redning etter redning. Rett og slett en strålende kamp.

Trent Alexander-Arnold7

Strålende innlegg til Manés sjanse. En ball kun han og De Bruyne kan slå. Defensivt får han det tøft i perioder mot et Chelsea-lag som kontrer med stor presisjon. Slår frisparket når de røde tror de har scoret – men dessverre ble det ikke gjeldende. Enormt viktig inngripen på overtid når han stopper Werner.

Joël Matip6

Har litt problemer med Kai Havertz, som er en helt annerledes type angriper enn det han vanligvis møter. Veldig uforutsigbar. Liverpool står også veldig høyt, så det blir mye løping tilbake mot eget mål. De røde slipper stort sett med skrekken. Burde fått æren av å score 1-0-målet – men VAR ville det annerledes. Tas før ekstraomgangene.

Virgil van Dijk7

En liten feilvurdering som fører til den ene av Mounts store sjanser når Matip er utspilt – men laget reddes av sin målvakt. Av og til ser det ut til at Chelsea-angriperne gir opp heller enn å ta duellen når de ser det er van Dijk de har foran seg.

Andy Robertson7

Liverpool skapte mest på venstresiden i førsteomgangen, og Robertsons samarbeid med Diaz ser bra ut. Tuchel så ut til å ta grep i pausen, og han var langt mindre involvert etter pause.

Jordan Henderson6

I perioder ser det veldig bra ut, når de røde styrer, men når Chelseas midtbane er skikkelig påskrudd er det blåtrøyene som har overtaket og styrer det som skjer sentralt på midten. Når Kanté er overalt må det være mer presist.

Fabinho7

Trives mye bedre når Chelsea lar de røde ha ballen enn når han må dekke store rom, og Kovacic, Mount og Kante er ikke lett å møte når de er påskrudd. Den beste av de tre som starter på midten.

Naby Keita5

Har litt tempoproblemer i enkelte situasjoner, det går ikke så raskt på de første metrene. Spiller seg opp utover i førsteomgangen, og har en god avslutning der Mané kommer til en enda større sjanse – begge stoppet av glimrende keeperspill. Noen enkle og frustrerende balltap.

Mohamed Salah7

Får en haug med Chelsea-spillere rundt seg med en gang. Har noen vanvittige touch, men Chelsea gjør en god jobb på å holde han unna mål. Skulle så absolutt ha scoret da han kom alene med Mendy, selv om det var skrå vinkel.

Sadio Mané7

Virker å trives bedre og bedre i denne rollen, og dukker opp overalt. Tidvis som at han har en fri rolle. Aggressiv og god presset. Skulle så absolutt ha gitt de røde ledelsen, men ble stoppet av en utrolig redning. Glimrende fremspill til Salah etter Mendys dårlige utspark.

Luis Diaz8

Veldig uredd og uforutsigbar. Har noen touch som er helt vanvittige. Utrolig at han har vært i dette laget i under en måned. Er den livligste og mest involverte av de røde offensivt, og viser en utrolig arbeidsmoral defensivt. Tas av banen i første ekstraomgang.

Harvey Elliott5

Kommer inn for Naby Keita de siste 11 minuttene. Sliter med å bli involvert, og blir kanskje litt veik og forsiktig når han blir det akkurat i denne kampen.

James Milner7

Tar over kapteinsbindet og erstatter Jordan Henderson de siste ti minuttene. Det første han gjør er å spille 1-2 med Salah og komme til et skuddforsøk som dessverre ikke er godt nok. Går til i duellene og er veldig viktig i ekstraomgangene.

Diogo Jota6

Gjør comeback når han spiller de siste ti minuttene for Sadio Mané. Ser kanskje litt rusten ut i banespillet og blir mye løpende gjennom. Håpet var nok at en mulighet skulle falle til ham med de utrolige avslutningsferdighetene han har. Når sjansen kommer med to minutter igjen så treffer han ikke ballen skikkelig dessverre.

Ibrahima Konaté6

Kommer inn for Joel Matip i ekstraomgangene og skal være med på å nøytralisere Werner og Lukaku.

Divock Origi

Kommer inn for Luis Diaz sju minutter inn i første ekstraomgang, med håp om at en ball skulle falle til ham for en avslutning. Når ikke den sjansen kommer er han ikke mye involvert.

Jürgen Klopp7

Får det tøft når han må endre på laget og miste sin mest formsterke midtbanespiller til skade allerede i oppvarmingen. Byttene kommer når det gjenstår 10 minutter, og egentlig etter en god Liverpool-periode når de røde er frustrert over annulleringen. Gjør to nye bytter i første ekstraomgang.