Spillerbørs og folkebørsMinamino viste seg fra sin beste side før pause, men Liverpool senket guarden i andre omgang

To flotte mål av Takumi Minamino sendte Liverpool til kvartfinalen i FA-cupen på Norwich sin bekostning. Men dette var ikke de røde på sitt beste.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker6

Må utenfor feltet for å rydde opp tidlig i kampen, men det vinkes uansett for offside. Gjør seg stor når Pukki får en mulighet fra skrått hold tidlig i kampen, og finnen skyter utenfor. Slår et par upresise pasninger, som går til innkast. Blir satt på få prøver, og når ikke frem på langskuddet til Rupp. Gjør en viktig redning seks minutter før slutt.

James Milner6

Sliter litt med tempoet som høyreback, når Norwich-angriperne setter fart på trommestikkene. Vil gjerne være med fremover. Slår en fantastisk tversoverpasning til Origi tjue minutter før slutt, men belgieren taper duellen med Byram.

Ibrahima Konaté6

Opptrer med autoritet og ro innledningsvis. Sterk i kroppen, og holder Norwich-angriperne unna i flere situasjoner. Ble for enkelt rundet på Norwich sitt reduseringsmål.

Joe Gomez7

Trør til i taklingene. Slår en stygg feilpasning like før pause, som gir Norwich en god skuddmulighet. Hurtig og årvåken på en Norwich-kontring seks minutter ut i andre omgang.

Kostas Tsimikas7

Livlig og er villig med fremover på venstresiden. Slår gode cornere. Godt innlegg til Origi i forkant av 1-0. Har flere gode kombinasjoner med lagkamerater. Slår corneren som Minamino gjør 2-0 på, da ballen stusses videre av en Norwich-forsvarer til japaneren. Skaper stadig hodebry for Norwich-forsvaret, og leverer kontant backspill når Norwich kontrer i sluttminuttene.

Jordan Henderson7

Skyter høyt over etter 14 minutter. Kapteinen har en god pasningsfot, og var nær ved å spille fri Jota midtveis i første omgang. Får det gule kortet tidlig i annen omgang, for å stoppe en Norwich-kontring.

Alex Oxlade-Chamberlain5

Lite synlig før pause. Hadde et godt skuddforsøk som treffer utsiden av stolpen fem minutter ut i annen omgang, men alt i alt var dette ingen god søknad til fast førstelagsfotball.

Curtis Jones8

Et herlig driv og gode pasninger innledningsvis, og traff tverrliggeren etter ni minutter. Livlig og skaper mye offensivt, men ble mindre synlig mot slutten av omgangen. Det var likevel overraskende at han ble byttet ut til pause.

Takumi Minamino8

Får et skuddforsøk blokkert etter en Tsimikas-corner etter snaue 20 minutter. Sterk i kroppen, og god til å skjerme ball. Cupspilleren fornekter seg ikke, og gjør 1-0 midtveis i første omgang. Frisk og energisk. Viser utrolig god skuddteknikk når han dundrer inn 2-0 via stolpen etter en Tsimikas-corner. Ikke like toneangivende etter pause, men tomålsscorer og matchvinner holder likevel til bestemannsprisen.

Diogo Jota6

Tråkker til i duellene, og fikk gult kort ti minutter før pause. Skaper en god mulighet for seg selv åtte minutter ut i annen omgang, og roper på straffe for hands når skuddet blir blokkert av Gibson. Har en tilsynelatende god sak. Header over på et godt Elliott-innlegg midtveis i annen omgang.

Divock Origi6

Viser god oversikt når han slår assisten til 1-0 i trangt rom. Er litt utålmodig, og timer ikke løpene godt nok. Ikke alltid like god venn med ballen, og går seg fast i noen situajsoner.

Harvey Elliott7

Kom inn for Jones foran andre omgang. Finner Henderson i god posisjon, med en god pasning ti minutter ut i omgangen. Har et godt overblikk, og slår generelt gode pasninger. Slår et meget godt innlegg til Jota på bakre stolpe i det 69.minutt.

Tyler Morton

Kommer inn for Henderson like etter timen var passert. Spiller på det enkle, og strør om seg med gode pasninger. Kommer sent inn i en duell, og skaper et frispark på egen banehalvdel åtte minutter før slutt.

Luis Diaz

Kommer inn for Jota i det 84. minutt. Har et skuddforsøk like utenfor høyre kryss tre minutter før full tid.

Sadio Mané

Kommer inn til sin kamp nummer 250 for Liverpool, når han erstatter Origi i det 84. minutt.