Spillerbørs og folkebørs: Det burde vært aldersgrense på denne spillerbørsen

Ingen får godkjent etter enda en skrekkforestilling av Jürgen Klopps Liverpool.

Alisson Becker5

Synd på Alisson, som har slike lagkamerater foran seg. Gjør en god redning når Nunes er alene. Svak utrusning før 2-0. Bortsett fra det sjanseløs på scoringene.

Trent Alexander-Arnold3

Kan ikke spille i et forsvar som ser slik ut. Merkelig at ikke Milner får fornyet tillit. Ser at han vil, men blir for veik og treg, og får heller ikke til noe offensivt bortsett fra en strøken pasning til Nunez midtveis i andre omgang.

Joël Matip2

Noen fine forseringer offensivt hjelper dessverre lite for å redde inntrykket. Scorer selvmål etter fem minutter etter fryktelig tafatt forsvarsspill. Holder på å rote det til flere ganger. Spiller helt uten selvtillit, og er igjen passiv på 3-0.

Joe Gomez2

Ser ikke ut som han har lyst til å være på banen. Patetisk forsøk på klarering i forbindelse med 2-0-målet, og har et par liknende involveringer utover i kampen. Pådrar seg et gult kort i frustrasjon.

Andy Robertson3

Kapteinen klarer ikke gå foran og piske frem sine lagkamerater før det er for sent. Passiv når Wolves gjør sitt andre mål. Slår innlegg uten mål og mening og noen elendige dødballer.

Naby Keita4

Den som klarer seg best av de tre på midtbanen. Forsøker å trøkke til i duellene. Finner spennende rom rundt Wolves sin sekstenmeter, men den siste pasningen blir for dårlig. Burde score når han får en monstersjanse fem minutter ut i andre omgang. Byttes ut etter 65 minutter.

Stefan Bajcetic4

Blir løpende mellom Wolves sin solide midtbane, og finner seg aldri til rette før pause. Starter andre omgang forrykende før han gjør en feil som leder til punkteringen. Byttes ut for Elliott kvarteret før slutt.

Thiago Alcântara3

Tre pasningsfeil i løpet av et lite minutt i første omgang sier sitt om at ingenting stemmer for Liverpool for øyeblikket. I likhet med Keita er viljen og trøkket i duellspillet der, men med ball var dette fryktelig.

Mohamed Salah2

Vi forsøkte å telle opp til pause og kunne ikke huske et eneste brukbart touch i første omgang. Er i forferdelig form, og det viser seg med sjansen han får etter drøye timen, som han i toppform enkelt skrur i mål, men nå går utenfor.

Darwin Nunez3

Nok av fart og innsats, men det hjelper lite. Får en stor mulighet etter 14 minutter, men det er igjen en mangel på sluttprodukt. Som midtspiss virker han ikke å være en spiller som passer inn i laget. Oppsummerer sin sesong så langt med bom alene med keeper etter 66 minutter.

Cody Gakpo2

Tafatt i det meste han foretar seg, verst av alt i forkant av 2-0 til Wolves. Merkelig at han ikke får fortsette i midten etter å ha vist lovende takter mot Brighton sist. Ukomfortabel og usynlig ute på kanten. Fint fremspill til Salah etter 60 minutter, men utover det er det stort sett håpløse innlegg.