Transfer Deadline Day 2018

01.feb 2018 01:19Norsk avslutning på overgangsvinduet

På overtid kom endelig bekreftelsen: Alexander Sørloth (22)er Crystal Palaces nye nummer 9.

Den norske landslagsspilleren leverte 15 mål og 9 målgivende på 26 kamper for FC Midtjylland, og har skrevet under for fire og et halvt år hos londonerne.

– Dette føles helt utrolig. Det er en drøm som går i oppfyllelse å få spille i Premier League. Jeg har drømt om dette siden jeg var seks år gammel, sier han i sitt første intervju som Palace-spiller.

Vi gratulerer Alexander med overgangen og ønsker ham lykke til.

01.feb 2018 00:56Låneavtaler var beholdningen

Jürgen Klopp sa det ikke ville bli hentet en erstatter for Philippe Coutinho i januarvinduet, og manageren holdt sine ord: Januarvinduet er nå offisielt stengt uten at noen ble hentet inn i førstelagsstallen etter Virgil van Dijk.

Foruten den store nederlenderen var unggutten Tony Gallacher fra Falkirk, som går inn i U23-stallen, Liverpools eneste kjøp i vintervinduet.

Ovie Ejaria (Sunderland), Harry Wilson (Hull City), Lazar Markovic (Anderlecht) og Jon Flanagan (Bolton) ble sendt på utlån i løpet av deadline day.

Tidligere i overgangsvinduet har også Daniel Sturridge (West Bromwich), Marko Grujic (Cardiff), Ryan Kent (Bristol City), Matty Virtue (Notts County), Corey Whelan (Yeovil Town), Andy Firth (Chester City) blitt sendt på lån ut sesongen.

U23-forsvareren Lloyd Jones ble sluppet til Luton Town på permanent basis onsdag, mens Cameron Brannagan (Oxford United) og Brooks Lennon (Real Salt Lake) ble solgt tidligere i januar. Det er klubbens salg i vinduet – i tillegg til rekordovergangen for Coutinho til Barcelona.

01.feb 2018 00:03Klubben bekrefter Flanagan-utlån

Jon Flanagan skal tilbringe resten av sesongen hos Bolton Wanderers i Championship.

Ons. 31.01. 23:53Ny kontrakt og utlån

Harry Wilson (20) skrev under på en ny langtidsavtale med Liverpool før han i kveld ble lånt ut til Hull City.

Det bekrefter klubben kort tid før overgangsvinduet stenger.

Ons. 31.01. 23:45Bekrefter låneavtale for Markovic

Med 20 minutter igjen av overgangsvinduet bekreftet belgiske Anderlecht en overgang for Lazar Markovic.

Ifølge James Pearce er det en låneavtale, noe som strekker seg til sesongslutt.

Ons. 31.01. 23:06Flanagan lånes ut

Det er drøyt fire måneder siden Jon Flanagan spilte sin hittil eneste førstelagskamp denne sesongen – i lagets ligacupexit mot Leicester.

Like før overgangsvinduet stenger sendes han på lån til Bolton Wanderers, melder James Pearce.

Bolton ligger på tredje sist i Championship, og har bare vunnet seks av 28 ligakamper denne sesongen. Dermed får Flanagan nok å henge fingrene i utover våren.

Foreløpig har ikke klubbene bekreftet låneovergangen. Flanagan, som har vært i hardt vær og blitt dømt til betinget fengsel for vold i jula, har kontrakt med de røde til sommeren 2019.

Ons. 31.01. 20:10Bekreftelse av Ejaria-lånet

Sunderland-manager Chris Coleman la ikke akkurat skjul på at Ovie Ejaria nærmet seg klubben da han uttrykte sin begeistring nylig. Fire timer før vinduet stenger kom endelig bekreftelsen fra begge hold.

– Jeg er veldig fornøyd fordi jeg har ønsket å dra ut på lån en stund nå for å få regelmessig førstelagsfotball, sier den tekniske midtbanespilleren.

Ons. 31.01. 19:58Ingen overgang for Bogdán

En som mange kanskje har glemt fortsatt befinner seg i klubben, er reservekeeper Ádám Bogdán. Han kommer til å bli observert på Melwood fra tid til annen også utover våren.

30-åringen lånes ikke ut i dag, ifølge James Pearce. Bogdán røk korsbåndet på utlån hos Wigan høsten 2016, og returnerte til de røde for rehabilitering. Nå er han skadefri, men har ikke spilt i Liverpool-trøye siden 2015/2016-sesongen. Kontrakten hans løper ut sommeren 2019.

Ons. 31.01. 19:42Wilson til Hull?

Det er ESPN som melder at Harry Wilson nærmer seg en låneovergang til Hull City.

Ifølge kilden kommer 20-åringen til å skrive under på ny kontrakt før avtalen bekreftes. Også Liverpool Echo-journalist James Pearce melder at Wilson er på vei til Hull.

Dermed kan det bli en spennende vår med nedrykksstrid for U23-lagets største profil, som trente med Jürgen Klopps mannskap i dag. Hull ligger nemlig på 21. plass av 24 lag i Championship, kun på målforskjellen foran nedrykksplasserte Bolton.

Ons. 31.01. 19:34Lucas Moura klar for Spurs

Tottenham har bekreftet kjøpet av Lucas Moura fra Paris Saint-Germain.

Den 25 år gamle brasilianeren har undertegnet en femårsavtale og skal spille med nummer 27 på ryggen.

Ons. 31.01. 18:14– Swansea velger bort Markovic

Fortsatt er det uavklart hva som vil skje med Lazar Markovic i dag.

Det skal være enighet mellom klubbene om en låneavtale, men Swansea kan bare låne én Premier League-spiller før kvoten er fylt, da de allerede har Tammy Abraham på lån fra Chelsea.

Nå melder The Guardian at valget heller faller på Andy King fra Leicester. Det betyr rødt lys for Markovic.

Tyske Wolfsburg har også forhørt seg om 23-åringen denne måneden, da med mulighet for en permanent overgang, men Bundesliga-klubben var ikke villig til å nærme seg Liverpools prisforlangende på rundt 15 millioner pund.

Liverpool leter fortsatt etter muligheter for utlån av serberen før midnatt, opplyser James Pearce.

Ons. 31.01. 18:00– City gir opp Mahrez

Etter fire bud legger Manchester City lokk på forsøket om å hente Riyad Mahrez fra Leicester.

Ifølge Kaveh Solhekol i Sky Sports ba Leicester om hele 95 millioner pund i forhandlingene, som er betydelig mer enn hva de lyseblå ville gi.

Ons. 31.01. 17:51Giroud-overgangen er bekreftet

Chelsea har kjøpt Olivier Giroud fra byrival Arsenal. Det bekrefter klubben med drøyt seks timer igjen av deadline day.

Ons. 31.01. 17:16– Avtalen er på plass

Ting tyder på at Lazar Markovic lånes ut til Swansea i løpet av kvelden. Nå skal det være enighet om betingelsene, ifølge Guardian-journalist Stuart James, og det står og faller på om Swansea vil gjennomføre det.

Waliserne kan nemlig ikke låne flere Premier League-spillere dersom Markovic signeres, og må vurdere 23-åringen opp mot alternativene sine innen fristen.

Ons. 31.01. 16:54– Giroud er Chelsea-klar

Ifølge den franske fotballreporteren Mohamed Bouhafsi er det nå bare et tidsspørsmål før Chelsea annonserer kjøpet av Olivier Giroud fra Arsenal. Bouhafsi skriver at overgangen er gjennomført.

Ons. 31.01. 16:37Hevder Wigan vil prøve seg på Wilson

Wigan, som topper League One, ønsker å hente Harry Wilson på lån ut sesongen, ifølge journalist Alan Nixon.

Liverpool har ønsket at U23-lagets storscorer skal undertegne en ny kontrakt før han lånes ut, men det har så langt ikke skjedd. 20-åringen står overfor flere utlån-alternativer, og noen måneder med førstelagsfotball og opprykksjakt på DW Stadium kan være attraktivt. Nå gjenstår det å se om overgangen blir noe av.

Ons. 31.01. 15:21Slimani på vei til Newcastle

Newcastle skal ha inngått en avtale med Leicester om å låne Islam Slimani ut sesongen.

Ons. 31.01. 14:49Bekrefter kjøp av Jones

Liverpools forsvarsspiller Lloyd Jones har forlatt klubben til fordel for Luton.

Det er foreløpig ikke kjent hva slags sum League Two-lederen betaler for 22-åringen.

Jones har signert en kontrakt for to og et halvt år.

Ons. 31.01. 14:01– Lloyd Jones på medisinsk test i Luton

Liverpools 22-åring Lloyd Jones skal nå være på medisinsk test i Luton, ifølge Sky sports.

Ons. 31.01. 13:58Ozil signerer ny avtale

Mye som skjer i Arsenal i dag. Først signerte de Aubameyang til ny overgangsrekord for klubben, og så skal de også ha signert ny avtale med Mesut Ozil til vanvittige 350.000 pund i uka - dermed blir han den best betalte i klubbens historie.

Ons. 31.01. 13:33Seks spillere som kan forsvinne i dag

Alt handler om spillere som skal forsvinne for Liverpool på Transfer Deadline day, skriver James Pearce i Liverpool Echoi en oppsummering av hva som kan komme til å skje for klubbens del før midnatt onsdag.

Klopp har gjort det tydelig at det ikke kommer noen erstatter for Philippe Coutinho nå i januar, dermed er fokuset på spillerne som ikke får spilletid.

Lazar Markovic:

«Vil forlate Liverpool i dag, men spørsmålet er om det er på en permanent overgang eller lån for den serbiske vingen. Wolfsburg og Swansea har begge hatt samtaler med sportsdirektør Michael Edwards. Bundesligaklubben ønsker å kjøpe Markovic, mens Swansea foretrekker et lån til mai», skriver Pearce.

Markovic kostet £20million da han kom fra Benfica i 2014, men har ikke spilt for Liverpool siden mot QPR i mai 2015!

Ovie Ejaria:

Sunderland-manager Chris Coleman har bekreftet at de låner Ejaria, selv om Liverpool ennå ikke har bekreftet dette.

Harry Wilson:

«Hadde håper å komme seg ut på lån, men foreløpig er det ikke kommer på plass noen avtaler», skriver Pearce.

Wilson som har vært storscorer for U23 både denne sesongen og den forrige, kan dermed bli værende i klubben. Han er i en situasjon der han ikke har bestemt seg for om han skal signere ny kontrakt eller ikke. Han har ikke spilt på førstelaget siden i FA-cupen mot Plymouth for et år siden.

Lloyd Jones:

«Lloyd Jones vil forlate Liverpool, seks og et halvt år etter at han kom til akademiet fra Plymouth. Den 22 år gamle midtstopperen er ønsket av League Two-lederne Luton», skriver Pearce.

Han satt på benken mot Fulham i mai 2013, men har aldri fått en offisiell kamp. Han har tidligere vært på lån i Cheltenham, Accrington, Blackpool og Plymouth.

Adam Bogdan:

Liverpool vil lytte til lånetilbud på keeperen, som ikke har spilt for førstelaget siden mai 2016. Han er tilbake etter ACL-skaden som ødela låneoppholdet i Wigan sist sesong.

Jon Flanagan:

Liverpool vil også ytte til lånetilbud på backen.

Ons. 31.01. 12:31Snart ny nordmann i Premier League?

En ny nordmann kan bli klar for Premier League i løpet av onsdagen. Crystal Palace skal ha blitt enige med FC Midtjylland om en overgang verdt 9 millioner pund for Alexander Sørloth. Men ifølge Skysports blir overgangen utsatt til danskene klarer å finne en erstatter for spissen, og det er noe de sliter med.

Han har scoret 10 mål på 19 kamper i Danmark denne sesongen.

Gøran Sørloths sønn skal ha ankommet London, og står klar om alle ting kommer på plass.

Ons. 31.01. 12:18Arsenal bekrefter Aubameyang-kjøp

Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang er blitt Arsenal-spiller for 63,75 millioner euro eller 56 millioner pund, som er rekord for The Gunners.

28-åringen har scoret 98 mål på 144 kamper i Bundesliga for Jürgen Klopps tidligere klubb, og har vært involvert i 172 mål på 213 kamper totalt.

Liten tvil om at Arsenal har fått på plass en målfarlig spiss.

Ons. 31.01. 12:12Ejaria lånes ut til Sunderland

Liverpools 20-åring Ovie Ejaria går på lån til Sunderland ut sesongen. Dette bekrefter lagets manager Chris Coleman.

Ejaria er hentet inn som erstatter for Didier Ndong, som går på lån til Watford.

Ons. 31.01. 11:49– Swansea vil låne Markovic
Ons. 31.01. 11:45Girouds agent i London

Olivier Giroud skal være stadig nærmere en overgang for 18 millioner pund til Chelsea.

Ons. 31.01. 11:13Lucas Moura ferdig med medisinsk test

Lucas Moura har ifølge Sky Sports fullført en medisinsk test hos Spurs. Dermed ser det ut til at hans overgang fra PSG til Tottenham for 25 millioner pund nærmer seg.

Samtidig meldes det fra Sky at Badou Ndiaye skal ha gjennomført medisinsk test i Stoke. Klubben skal nå forhandle om den personlige kontrakten med spilleren og sikre at han får arbeidstillatelse før en overgang for £15m blir klar for Galatasaray-spilleren.

Ons. 31.01. 10:26Aubameyang på medisinsk test

Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang skal ifølge Sky Sports nå ha en medisinsk test i Arsenal. Michy Batshuayi kan bli hans erstatter på lån fra Chelsea.

Dortmund skal også ha stoppet en to års låneavtale til Swansea for Andre Schurrlefordi Andrey Yarmolenko har blitt skadet på trening.

Det ventes også at Everton vil få til en avtale med å låne Manchester Citys Eliaquim Mangala.

Arsenals Mathieu Debuchy skal ha gått med på en låneavtale til St Etienne. Hans kontrakt går ut ved sesongsslutt.

Ons. 31.01. 09:53Vil det skje noe i dag, Klopp?

Ved midnatt norsk tid stenger overgangsvinduet i England. Det er ventet at det blir lite aktivitet på kjøpssiden for Liverpool denne dagen, men kanskje kan spillere forsvinne ut.

Kanskje mest aktuelt er det at Lazar Markovic finner seg en klubb på utlån i løpet av dagen. Han kobles blant annet til Swansea av Sky Sport.

Men det kan jo alltid komme andre overraskelser også.

Vi følger med på det som skjer rundt Premier League-klubbene gjennom dagen.

Med jevne mellomrom vil vi også oppdatere vår oversikt over bekreftede overganger. Den finner du her.