Brewster scoret sitt fjerde mål på tre kamper

Men Liverpool viste at de har langt igjen til sitt toppnivå.

Rhian Brewster kom inn etter 60 minutter for Liverpool, og 14 minutter seinere klinte han et straffespark selvsikkert i krysset.

Dermed står 19-åringen med imponerende fire mål på tre treningskamper!

Denne gangen holdt det likevel ikke til seier, og Liverpool gikk på sitt første tap i preseason.

For dette var en kamp der man måtte ta vare på de lyspunktene som var, som Brewsters straffe.

Et annet fint øyeblikk var Harry Wilsons utligning etter 35 minutter i første omgang. Ryan Kent hoppet over ballen da Fabinho la en kort ball inn i bakrommet, og lot Wilson få æren av å plassere ballen i nettet. Begge de to hadde også store sjanser før det.

Utover de to scoringene var det mye slurv og dårlig konsentrasjon, slik det ofte er så tidlig i preseason, og Liverpools mannskap bar også preg av at flere sentrale spillere akkurat er tilbake fra ferie.

Dortmund begynte kampen med mer rutine, men slapp også altfor lett til ved endel anledninger.

Liverpool fikk seg en tidlig kalddusj i kampen etter mye slurv i forsvaret, men klarte å komme inn i kampen igjen. Men etter pause var Dortmund et hakk vassere igjen, og punktere nærmest kampen med to raske mål i etter 53 og 58 minutter, før Brewsters straffe skaffet litt spenning.

Selv om noen defensive glipper kostet Liverpool dyrt i denne kampen, og Dortmunds spillere gang på gang fikk avslutte upresset, hadde Simon Mignolet flere gode redninger.

Alex Oxlade-Chamberlain viste at han ikke har mistet farten etter skaden, og hadde også noen andre positive involveringer.

Yasser Larouci klarte seg også bra på venstrebacken i duellene med Jadon Sancho, selv om han ikke var like sterk på 2-1-målet.

Fabinho og Joe Gomez fikk også tidvis vist fram sine kvaliteter i denne kampen.

Som Klopp varslet før kampen, spilte de som startet kampen 60 minutter, før spillerne som kom sist tilbake fra ferie entret banen.

Liverpool startet kampen med Mignolet, Clyne, Matip, Gomez, Larouci, Fabinho, Milner, Oxlade-Chamberlain, Wilson, Kent, Origi.

De siste 30 minuttene spilte de med Mignolet, TAA, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Woodburn, Jones, Brewster, Lewis.

Målscorer: Harry Wilson (Assist: Fabinho)1-1 Harry Wilson

Lekker pasning fra Fabinho til Harry Wilson, som plasser ballen fint i mål. Kent også med herlig overhopp som lar Wilson få ballenn

53
2-1 til Dortmund.

Utspilt.

Like etter Mignolets redning får Hazard ballen på høyresiden, og legger raskt inn foran mål der Delaney setter inn 2-1. Her er Liverpool helt utspilt, og Mignolet sjanseløs.

58
3-1 til Dortmund.

Bruun Larsen får en ball fra Wolf, som runder Larouci, og dansken er rolig med skuddet fra midten av 16-meteren.

4
1-0 til Dortmund.

Klønete.

Brandt får tak i et innkast, ballen går til unggutten Reyna, som i duell med Clyne får ballen til Alcacer som dundrer ballen i nettet. Svakt forsvarsspill av Liverpool.

73
Målscorer: Rhian BrewsterBrewster scorer på straffe!

I krysset!

Woodburn blir felt av Morey når han stormer inn i feltet for å plukke opp en ball. Og Liverpool får straffe. Brewster tar straffen, og scorer sitt fjerde mål på tre treningskamper.

43
Yasser LarouciLarouci får gult.

Larouci feller Julian Brandt.

11
Hummels får gult for felling av Wilson.

Hummels får gult kort på grunn av fellingen i forrige angrep, der fordelsparagrafen ble benyttet.

84
Rhian BrewsterBrewster får gult kort.

Brewster kaster seg mot en løs ball inne i feltet med treffer Hazard isteden og får gult kort. Killerinstinkt fra Brewster.

45
Simon MignoletMignolet redder på overtid.

God redning.

Simon Mignolet redder skuddet fra 12 meter når Mario Götze spilles fri ett minutt på overtid i første omgang. Det er lagt til to minutter.

10
Alex Oxlade-Chamberlain (Ryan Kent)Gigasjanse for Liverpool.

Gomez stanser et farlig angrep for Dortmund, og setter i gang en meget farlig kontring for Liverpool. Wilson felles på vei oppover i baken av Hummels, Oxlade-Chamberlain setter fart på høyrekanten, og legger inn motsatt til Kent som kommer stormende. Men Hitz redder mesterlig ved nærmeste stolpe. Der fikk Liverpool vist fart.

16
Harry Wilson (James Milner)Wilson farlig frampå.

God sjanse for unggutten.

Hitz er igjen våken og stopper en veldig god mulighet for Liverpool. Harry Wilson kommer seg inn i bakrommet, og forsøker å vippe over keeper fra kort hold, men han får akkurat en hånd på den helt ute ved 16-meteren. Milner serverte langpasningen til Wilson.

27
Divock OrigiEnkelt skudd fra Origi.

Et godt oppbygd angrep av Liverpool der flere er involvert, avsluttes med et svakt skudd fra Origi fra utenfor 16-meteren. I oppbyggingen viser Wilson at han ikke lar seg stresse under press.

86
Simon MignoletFin refleksredning fra Mignolet.

Simon Mignolet med en ny god redning på skudd fra Pherai fra kort hold. Igjen får Dortmund skyte relativt upresset.

Før kampen

Liverpool møter Borussia Dortmund i sesongens tredje treningskamp natt til lørdag. Avspark er 02.00, og kampen kan man se på TV2 Sport Premium og LFC TV.

Dette er andre året på rad at Liverpool møter Borussia Dortmund til en pre-season kamp i USA. I fjor endte det med 1-3 tap, etter at Virgil van Dijk hadde sendt Liverpool i ledelsen midt i første omgang.

I andre omgang kom Dortmund tilbake, og to mål fra spilleren som i kommende sesong skal spille for Chlesea, Christian Pulisic, og en scoring av Jacob Bruun Larsen, sørget for at Dortmund vant den første kampen i International Champions Cup den sesongen.

I tellende kamper har Liverpool møtt Dortmund fem ganger tidligere, hvor Liverpool har vunnet to ganger, Dortmund har vunnet en, mens to møter har endt med uavgjort.

Det første møtet var i 1966, da lagene møttes på Hampden Park i Cupvinner Cupen, i en kamp Dortmund vant 1-2. Friskest i minnet er kanskje kampene fra 2016, da sene scoringer fra Dejan Lovren og Mamadou Sakho sørget for at Liverpool slo ut Dortmund i det som var en høydramatisk kvartfinale av Europa League.

I nattens oppgjør er det forventet at Liverpool nok en gang kommer til å stille med et ungt mannskap. Jürgen Klopp sa på sin pressekonferanse at han forvetner at Dortmund vil stille med et sterkt mannskap.

Dortmund har vunnet begge sine treningskamper denne sesongoppkjøringen. For en uke siden slo de Schweinberg 10-0, i en kamp der Maximilian Philipp scoret fire mål. Natt til torsdag møtte de Seattle Sounders i USA, et lag de slo 3-1.

Liverpools lag: Mignolet, Clyne, Matip, Gomez, Larouci, Fabinho, Milner, Oxlade-Chamberlain, Wilson, Kent, Origi.

Reserver: Lonergan, Atherton, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Henderson, Brewster, Robertson, Lewis, Phillips, Jones, Hoever, Woodburn, Alexander-Arnold

Adam Lallana og Bobby Duncan mangler fra laget på grunn av skader. Lallana har en lårhøne, mens Duncan har noen mindre problemer med beina.

Noen spillere vil få en time mot Dortmund, mens noen av de siste som kom tilbake til trening vil spille en halvtime.

– Guttene som har vært lengst i trening og som starter kan forhåpentligvis spille i 60 minutter, det ville vært bra.

– Henderson, Virgil, Gini og Robbo og andre kan spille 30 minutter, sa Klopp før kampen.

0You'll never walk alone spilles nå på stadion

med felles sang fra begge lags supportere.

1Liverpool tar avspark i første omgang.
2Pasningsbonanza.

Liverpool med over ett minutt med pasninger seg imellom i starten av kampen.

3
Simon MignoletMignolet under press.

Simon Mignolet får et tilbakespill, tar ingen sjanser når de gule kommer stormende og sender ballen til innkast.

4

Klønete.

6
Fabinho (Joël Matip)Matip header utenfor.

Fabinho skyter og får corner, Matip header utenfor på corner fra Milner.

7
Ryan KentKent prøver dribleraid.

Kent utfordrer, men han pakkes inn av Dortmund-spillere og mister ballen. Angrepet startet med Yasser Larouci.

10

11

15Slurvete av Milner.

Svakt pasningsspill sender ballen ut over sidelinjen.

16

21
Alex Oxlade-ChamberlainOx viser seg fram.

Alex Oxlade-Chamberlain veldig solid når han vinner ballen på egen banehalvdel og setter fart. Viser fine tekniske detaljer, før han leverer ballen videre til Milner som forsøker en ny crosser. Denne gangen ordner Hummels opp.

23Kontring.

Origi prøver å skape noe på 16-meteren men mister ballen, og Dortmund fyrer på alle rakettene og setter i angrep. Liverpool får stoppet det som så ut til å bli en farlig kontring.

27

28
Dortmund med god mulighet.

Stor mulighet for Dortmund, når Reyna får ballen på bakerste stolpe, men headingen hans stod ikke i stil med innlegget, og Gomez får kontroll.

30
Yasser LarouciLarouci redder seg inn.

Larouci ser ut som han blir lurt av Sancho, men han redder seg inn.

32Drikkepause.

På grunn av at det er over 30 grader, blir det tatt drikkepause.

35

38Gomez god i duelle med Sancho.

Gomez viser stoisk ro når han ordner opp i en mot en med Jadon Sancho.

42
Divock OrigiOrigi feilaktig avblåst for offside.

Origi spilles igjennom, men avblåses for offside. Reprisen viser at det ikke var korrekt.

42
Ryan KentKent med ny sjanse.

Ryan Kent får en god mulighet til å sende Liverpool i ledelsen, men roter bort ballen litt alene med keeper.

43

45

451-1 til pause.

Pauserefereat

Borussia Dortmund startet nok med et sterkere og mer rutinert mannskap enn Liverpool i denne kampen, og de tok også tidlig ledelsen. Allerede etter fire minutter satte Paco Alcacer inn ledermålet etter en rekke svake avgjørelser i Liverpool-forsvaret.

Etter at Liverpool rotet ballen til et innkast, som Julian Brandt tok, halvsov Clyne da ballen kom inn til Reyna. Clyne kom seg etter hvert inn i duell med Reyna, men Matip klarerte svakt og Alcacer kunne dundre ballen i nettet.

Dortmund så i det hele tatt ut til å ha mer energi enn Liverpool i starten, men gradvis kom de røde bedre med og hadde to store sjanser, før det endelig lyktes.

Etter ti minutter stanset Joe Gomez et farlig angrep for Dortmund, og satte i gang et enda farligere kontring for Liverpool. Oxlade-Chamberlain viste sin enorme fart på høyrekanten, og la inn motsatt til Kent som kommer stormende. Men Hitz redder mesterlig ved nærmeste stolpe.

Seks minutter seinere kom Harry Wilson seg inn i bakrommet etter en herlig langpasning fra Milner. Han forsøkte å vippe over keeper fra kort hold, men Hitz fikk akkurat en hånd på ballen helt ute ved 16-meteren.

Men etter 35 minutter lyktes det endelig for Liverpool. Igjen var både Kent og Wilson involvert. Fabinho la en legger pasning inn bak Dortmunds stoppere, Kent lot ballen gå mellom beina sine, slik at Wilson kom seg fri inne i feltet. Han plasserte ballen fint til side for keeper og i mål.

Helt på tampen av omgangen reddet Simon Mignolet en stor sjanse for Mario Götze.

Alt i alt en veldig variabel omgang for Liverpool. Alex Oxlade-Chamberlain har vist fram endel fine kvaliteter, det samme har Harry Wilson og Kent, og også unggutten Yasser Larouci på venstrebacken har hatt noen fine dueller med Jadon Sancho, som han har gått seirende ut av. Pasningsspillet og konsentrasjonsevnen har det imidlertid skortet endel på.

45Liverpool gjør ingen endringer til pause.

Dortmund har på sin side gjort mange bytter. Reus, Thorgan Hazard og Jacob Bruun Larsen er blant de som er kommet inn.