Spillerbørs og folkebørs: Gamle helter stod frem og ga Liverpool en solid avslutning på gruppespillet

Liverpool viser at de fremdeles kan, og mot Napoli var det et par gamle helter som leverte varene.

Alisson Becker7

Får noen skudd rett på seg som han enkelt tar. Ikke helt presise utspark før han flesker til med en signaturpasning på slutten på en ellers rolig kveld for brasilianeren. Godt at han ikke alltid må være redningsmann!

Trent Alexander-Arnold5

Har alt annet enn full kontroll på Kvaratskhelia, og det er nære ved å straffe seg i andre omgang. Et par fine pasningsforsøk, men totalen er ikke veldig imponerende - selv om det er litt bedring fra for eksempel bortekampen i Italia.

Ibrahima Konaté7

Tydelig litt rusten, men veldig godt å ha franskmannens fart og fysikk tilbake. Pådrar seg gult kort for en uvøren takling ti minutter før pause og lager et par frispark til, noe som gjør det litt skummelt ettersom kveldens dommer var veldig ivrig med fløyta.

Virgil van Dijk8

Bestemt og solid i midtforsvaret i dag. Går tøft i kroppen på Osimhen og lar ikke spissen få noe ro. Rydder opp i boksen når det trengs. Liverpools beste på en kveld der det var laget som var i fokus. Veldig nære en scoring på slutten, men Nunez rapper den akkurat!

Kostas Tsimikas6

En kamp på det jevne av grekeren. Har bra kontroll på Politano, men offensivt får han ikke til så mye. Tidvis nølende med ballen og slurvete avleveringer.

Thiago Alcântara7

Får en fin skuddmulighet etter en snau halvtime. Briljerer med ball i beina og finner de gode løsningene når han er under hardt press. Et nivå eller to over de andre midtbanespillerne.

Fabinho5

Skulle gjerne sett vår nummer 3 få hvile litt snart, men spiller stort sett alt til tross for at han ikke er i superform. Gjør ingen strålende kamp og er ikke veldig dårlig heller, men det er litt på etterskudd og noen pasningsfeil som bekrefter inntrykket vi sitter med.

James Milner6

Spiller med en solid innstilling, bra trykk og god intensitet. God hjelp for Trent defensivt, og tidvis aktiv i offensive kombinasjoner før han må ut med hodesmellen.

Mohamed Salah7

Fin stikker til Jones på Liverpools første mulighet, og setter også opp Liverpools andre når han serverer Thiago. Blir matchvinner med en ekte måltjuv-scoring og er blant toppscorerne i Champions League-gruppespillet.

Roberto Firmino5

Frekk hælflikk til Jones når en halvtime er spilt. Tidvis brukbare kombinasjoner, men ikke helt heldig med touchet i kveld, og er ikke i nærheten av scoring for et Liverpool som så ut til å være mest opptatt av å være solide mot et giftig Napoli-lag.

Curtis Jones5

Nære scoring etter bare fire minutter, og frempå med en heading etter en halvtime. Viser tidvis frem sin fine teknikk. Totalt sett litt tamt. Kan ikke klandre scouseren for at han ikke har rykket til Diaz eller Jotas sans for mål. Tas av etter 72 minutter.

Harvey Elliott6

Kommer inn for Milner et minutt etter pause. Fin avslutningsmulighet midtveis i andre omgang. Mangler Milners fysiske egenskaper, men bidrar med mer liv i den offensive delen av spillet.

Darwin Nunez

Blir byttet inn for Jones de siste 20 minuttene. Nest siste røde på ballen på 1-0 og holder på å få en assist på overtid, før han får sette inn nok en scoring i Liverpool-drakten i kampens siste sekund.

Stefan Bajcetic

Får noen flere minutter med Champions League-fotball på slutten.

Calvin Ramsay

Kommer inn til sin Liverpool-debut like før slutt.

Fabio Carvalho

Mange ville nok se portugiseren fra start, men vi måtte ta til takke med de siste fem.

Jürgen Klopp8

Ikke så mye å si på lagoppstillingen, der et av få spørsmål er om det var riktig å starte med Curtis Jones fremfor Fabio Carvalho. Slår laget som kom til Anfield med 13 strake seiere, og det er en opptur vi setter veldig pris på etter denne høsten. Ledet Liverpool for 400. gang i kveld. Tusen takk for alt vi har fått til nå, og vi gleder oss til fortsettelsen!