Spillerbørs og folkebørs etter RB Salzburg:Trent Alexander-Arnold viste at pasnings- og skuddfoten er på plass før Manchester City-kampen

Fabio Carvalho leverte en god førsteomgang i den røde drakten, men unggutten må se seg slått av Liverpools høyreback i 0-1 tapet mot RB Salzburg.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Adrian6

Spanjolen er den eneste på gressmatten som får 90 minutter i kveld. Sisteskansen har ikke mulighet til å ta Salzburgs mål, og har et par habile redninger gjennom kampen. På bærtur tidlig i kampen da Salzburg var på vei gjennom, men blir reddet av offsideflagget.

Isaac Mabaya6

Unggutten får en overraskende mulighet fra start og viser at han har kvaliteter i den offensive spillet. Det blir mye nesten for 2004-modellen, men absolutt godkjent. God kontroll bakover og et par gode raid i kveldens kamp.

Joe Gomez4

Liverpools svakeste forsvarsspiller. Engelskmannen har vært på vei tilbake i form, men dette var en stort steg tilbake for Gomez. Starter kampen ganske bra, men en stygg pasning i retning Bajcetic og rot med ballen gjør ikke 25-åringen noe godt med tanke på spilletid.

Ibrahima Konaté7

Liverpools beste i midtforsvaret, og gjør opp litt av intrykket til Gomez. Franskmannen er litt ukonvensjonell med ballen i beina, men farten og fysikken kan ingen ta fra ham. 23-åringen har også et par viktige taklinger. På plass der han skal være.

James Milner6

En jevn kamp av Liverpool eldste. Må spille i en litt uvant venstrebackposisjon, men har god kontroll defensivt. Slurver unormalt mye i det offensive spillet i dag og blir rundlurt av Benjamin Sesko i den første omgangen. Løper mye.

Stefan Bajcetic7

Liverpools beste på midtbanen i den første omgangen. 17-åringen sliter litt i det fysiske spillet, men gjør glatt opp for det med fantastisk ro og fortreffelig ballbehandling. En slepen diamant, som kan få flere sjanser denne sesongen. Strør rundt seg med pasninger. Viste også frem taklingsfoten ved et par anledninger.

Curtis Jones5

Dette har ikke vært en god oppkjøring for Curtis Jones. Scouseren vil så ekstremt mye, men ender ofte opp med å ta feile valg. Når han i tillegg bruker for lang tid med ballen er det en oppskrift på problemer.

Naby Keita6

Liverpools eldste på midtbanen i den første omgangen får ofte mye kritikk, men i dag spiller han er ganske brukbar kamp. 27-åringen er litt inn og ut av kampen, men han bommer på få pasninger i sin omgang på banen. Skaper også en god sjanse til Nunez, men har også et stygt balltap. Jevn kamp.

Harvey Elliott6

En godkjent kamp av 19-åringen, som trakk veldig mye inn mot midten av banen i kveldens kamp. Viser til et par flotte kombinasjoner med Mabaya på kanten. Elliott får også en skuddmulighet, men ballen ender et stykke over mål.

Fabio Carvalho

Liverpools beste i den første omgangen. Startet kampen forrykkende som endte med et tidlig gult kort til RB Salzburg. Livlig og alltid med, selv om det ble litt mer slurv utover i kampen. Virket litt sliten på slutten. Tunnelen på høyrebacken til Salzburg var flott å se på.

Darwin Nunez6

Det ble ikke nettkjenning for uruguayaneren i kveld, men det kunne, og kanskje burde det blitt. Nunez er helt vanvittig god på å finne seg rom inne i sekstenmeteren og han er så godt som alltid spillbar for lagkameratene. Litt skeiete i ballbehandlingen, men det kommer seg nok med tiden.

Trent Alexander-Arnold7

Scouseren får bestemannsprisen i kveld. Et konstant uromoment i halvtimen han får på banen og burde hatt minst en målgivende å gå i garderoben med. Langpasningene sitter på skolissene til lagkameratene og han fikk også et godt treff på et langskudd. Skaper ekstremt mye sjanser.

Joël Matip6

Kameruneren får knapt noe å holde styr på i sin halvtime på banen. Gjør ingen feil, men er relativt usynlig. God kontroll, som vanlig.

Virgil van Dijk6

Mye det samme som sin midtstopperkollega. Ingenting å ta på nederlenderen, som har full kontroll på det som kommer mot ham. Det var nok midtstopperparet mot Manchester City vi så den siste halvtimen.

Andy Robertson6

Et godt stykke unna sin backkollega, men en godkjent kamp av skotten. Fosser opp og ned venstresiden hele tiden og får en kjempesjanse på tampen. Han leverte også et kjempeinnlegg i retning Elliott. Mistet ballen i en skummel posisjon, men alt i alt en solid halvtime.

Fabinho7

Brasilianerens beste kamp i oppkjøringen. Er på plass der han skal være og er sterkt delaktig i at Liverpool klarer å sette et enormt press på RB Salzburg-forsvaret. Pådrar seg sitt første av mange gule kort denne sesongen.

Jordan Henderson6

Jevn kamp. Kapteinen har et par gode kombinasjoner på midtbanen, og er en del av en treer som har god kontroll den siste halvtimen.

Thiago Alcântara7

Spanjolen er ekstrem med ballen i beina, som vanlig, og skaper Liverpools første store sjanse etter byttene. Thiago viste frem en del fantastiske involveringer med ball. I rute til Manchester City-kampen!

Luis Diaz6

Det er mye som er der det skal for colombianeren, men den siste finishen er fremdeles ikke helt skrudd inn. Han får en kjempesjanse til å score Liverpools første mål for kvelden, men den ender rett på keeper. Scorer også, men står i en soleklar offside-posisjon. Få andre er bedre å drible enn Diaz!

Mohamed Salah6

Kommer seg alltid til en del sjanser, men i dag satt det ikke for egypteren. Virker sulten, og er nok mer enn klar for kampen mot City til helgen. Egypteren finter seg fint fri fra sin høyreside sent i kampen, men avslutningen fra kloss hold ender midt på keeper. Et par fine kombinasjoner med Alexander-Arnold.

Roberto Firmino6

Liverpool-spissen er litt inn og ut av kampen, men viser at han er på vei tilbake i godt slag. Touchet sitter som oftest og han er helt ekstrem i det høye presspillet. Er nærme en scoring da han flikker ballen, i kjent Firmino-stil, fra en corner.