Spillerbørs og folkebørsEn prestasjon som minnet om Hodgsons Liverpool ga en rekke lave karakterer

Liverpool tok den svake ligaformen med seg til Champions League, og fikk den verst tenkelige starten på gruppespillet. Det gjenspeiles også på spillerbørsen, der 5 til Alisson Becker og Luis Diaz var de høyeste karakterne.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker5

Er helt på bærtur når han blir rundet av Osimhen etter 40 sekunder. Ved neste forsøk, et par minutter senere, er timingen riktig for keeperen. Går feil vei på straffesparket etter fem minutter. Reddet straffespark nummer to! Sjanseløs når Anguissa fikk fritt leide etter drøye halvtimen. Må gi retur i forkant av 4-0.

Trent Alexander-Arnold3

Ga gang på gang alt for mye rom til Kvaratskhelia, og returløpene var nesten fraværende. Har et godt frisparkforsøk, som keeper fister over etter drøye 20 minutter. Strålende servering til Salah midtveis i første omgang. Skuddvillig. Henger ikke med defensivt i forkant av 3-0. På etterskudd også på 4-0. Tidvis rundingsbøye for Kvaratskhelia.

Joe Gomez2

Blir statist i duellen med Osimhen i åpningsminuttet. Kjempemiss i duell med Osimhen etter 28 minutter. Leverte en fryktelig dårlig omgang, og taper duellen med Kvaratskhelia i forkant av 2-0. Gjør sin tredje store tabbe når han taper duellen med Kvaratskhelia i forkant av Napolis tredje scoring.

Virgil van Dijk3

Slet kraftig i en duell med Osimhen etter et kvarter, som endte med VAR-sjekk og straffespark. Fikk gult kort for å ha tråkket på Osimhen. Redder på strek fra Kvaratskhelia etter Gomez sin kjempebrøler. Sterk i luftduellene, og har en god heading på mål etter drøye halvtimen. En corner kommer litt for brått på til at han får kraft bak avslutningen fem minutter før pause. Svakt stopperspill på 4-0.

Andy Robertson3

Ofte på etterskudd når Napoli setter fart fremover. Slår dårlige pasninger, som ofte havner hos motspillere.

Fabinho3

Klarte ikke få tak på en midtbane som tidvis ble overkjørt av Napoli i første omgang. Brasilianeren er et godt stykke unna toppformen.

James Milner2

Får straffe mot seg i åpningsminuttene for hands, som vertene tar ledelsen på. Slet voldsomt med tempoet mot hurtige Napoli-spillere. Alt for sent inn i en takling og får gult kort allerede etter ti minutter. Fikk dermed en marerittstart på kampen. Laget stadige frispark, fordi han ikke hang med i svingene.

Harvey Elliott4

Kjempet iherdig, men ikke alltid like god venn med ballen. Setter ballen utenfor når han får en stor sjanse på bakre stolpe etter 34 minutter. Til hans forsvar kom ballen brått på ham. Prøvde i det minste hele tiden å skape noe, men ble sliten utover i annen omgang.

Mohamed Salah3

Bommer på med medtaket når han blir spilt fra av Trent i feltet midtveis i første omgang. Gikk sur allerede før pause, og begynte å kjefte på sine medspillere. Lykkes ikke med noe i denne kampen.

Roberto Firmino3

Fullstendig anonym, og blir helt forståelig byttet ut etter drøye timen.

Luis Diaz5

Lykke med lite før pause, og er ikke venn med ballen. Spiller seg kraftig opp etter pause. Reduserer til 4-1 med et lekkert langskudd. Er frempå med skuddfoten like etterpå også, men setter da ballen over. Har en susende heading som keeper redder midtveis i annen omgang.

Joël Matip4

Inn for Gomez i pausen. Får umiddelbart en sjanse på en corner, men keeper redder headingen. Ikke patent på 4-0.

Thiago Alcântara

Inn for Milner etter 62 minutter. Både presspillet og pasningsspillet ble betraktelig bedre med spanjolen på banen.

Darwin Nunez

Inn for Firmino etter 62 minutter. Får et skudd blokkert etter fem minutter på banen.

Diogo Jota

Inn for Salah etter 62 minutter. Prøvde å gjøre seg spillbar hele tiden, uten at det ble noe sluttprodukt ut av det.

Arthur Melo

Inn til sin Liverpool-debut når han erstatter Elliott etter 77 minutter.

Jürgen Klopp3

Det viste seg ikke å være noe sjakktrekk å inkludere Joe Gomez og James Milner i startoppstillingen, og midtbanen fikk mye mer fasong når Thiago Alcantara kom inn etter drøye timen. Tyskeren burde ha introdusert spanjolen tidligere skulle Liverpool ha fått med seg poeng fra denne kampen.