Spillerbørs og folkebørs:Angrepsspillerne var de eneste som leverte i en pinlig forestilling

Her er vår spillerbørs etter ydmykelsen mot laget Liverpool ikke klarer å få has på.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker4

Kan ikke gjøre stort med Vinicius Juniors ledermål, før han like etterpå gjør en strålende redning når samme mann fikk prøve seg fra samme hold atter en gang. Vanskelig å forstå hva han prøver på når han sentrer ballen i Junior, selv om det naturligvis er uheldig at ballen ender i nettmaskene. Kan ikke gjøre mye med baklengsmålene i andre omgang.

Trent Alexander-Arnold5

Så ut til å være så godt som fritatt fra defensivt ansvar, og var svært høyt oppe i banen. Kommer seg ikke nære nok Vinicius i defensive situasjoner.

Andy Robertson6

Det var mer action på høyresiden i denne kampen, men skotten løste jobben på sin side til godkjent karakter.

Virgil van Dijk5

Har en viktig blokkering tidlig i kampen da Real Madrid kom på en god mulighet, og er ellers god og trygg. De fleste farlighetene skjer på makker Gomez side.

Joe Gomez3

Fellesnevner i fire av baklengsmålene. Bør komme seg tettere oppi Vinicius på ledermålet, slår en unødig svak pasning til Alisson før hans feil, lager frisparket før Madrids ledermål og står for retningsforandringen på 2-4-målet. Ikke god nok når nivået blir så høyt. Gjør flere unødvendige feil før han måtte forlate banen med skade etter 73 minutter.

Fabinho5

Har blitt bedre etter en fryktelig vinterperiode, men er fortsatt et stykke unna hans dominerende bestenivå.

Stefan Bajcetic5

2004-modellen ble den yngste Liverpool-spilleren noensinne til å starte I Champions League, og det var ikke vanskelig å se hvorfor. Vant ballen før Liverpools ledermål, og har en fantastisk ro med ballen i beina. Slår en del feilpasninger, men det må man nesten regne med. Stort talent.

Jordan Henderson5

Pisket som vanlig lagkameratene, og var sentral i presspillet i Liverpools gode periode i første omgang. Klarer i likhet med resten av laget ikke å ta tak i kampen i andre omgang.

Cody Gakpo6

Så iskald ut de første kampene i rødt, men nå begynner man å se hvorfor han ble hentet av Klopp og co. Er god som oppspillspunkt i kontringsfasen, og finner ofte store rom midt i banen. Ser lovende ut etter en treg start.

Darwin Nunez6

Scoret Liverpools raskeste mål I Champions League på Anfield da han flikket ballen lekkert forbi Courtois, og er et konstant uromoment for Real Madrids forsvarsspillere. Begynner å finne seg til rette.

Mohamed Salah7

Strålende pasning til Nunez på ledermålet. Like etterpå er han våkent frempå da Courtois klønet det til. Nå er han Liverpools mestscorende spiller i Europa noensinne, samt den mestscorende afrikaneren i turneringen sammen med Didier Drogba.

Diogo Jota

Kom inn like etter timen. Klarte ikke påvirke kampen positivt i Liverpools favør.

Roberto Firmino

Kom inn like etter timen i håp om å få mål, men fikk ikke utrettet stort.

James Milner

Tok over kapteinsrollen fra Henderson etter 73 minutter.

Joël Matip

Kom inn for fryktelige Joe Gomez drøyt et kvarter før full tid.

Harvey Elliott

Kom inn for Bajcetic fem minutter før full tid.

Jürgen Klopp4

Så ut til å ha truffet med peptalken før kampen da Liverpool startet i enormt tempo, men måtte se laget miste grepet om kampen i løpet av den første omgangen. Klarer ikke å gjøre endringer som gir laget initiativet i kampen igjen, og må ta sin del av skylden for ydmykelsen på Anfield.