Spillerbørs og folkebørs: Klopps gutter liknet på seg selv igjen - dette har vi ventet lenge på!

Liverpool slo byrivalen med en herlig prestasjon - en etterlengtet opptur gir mange gode karakterer på spillerbørsen.

Alisson Becker7

Blir ikke satt på de store prøvene, og det er nok deilig å ha en slik kamp etter en sesong der han har hatt mer å gjøre enn vanlig. God i boksen når han må.

Trent Alexander-Arnold8

I første omgang bommer han på de fleste avleveringene, men han kommer i gode posisjoner til å slå de giftige pasningene. Da treffer man vanligvis til slutt, og fra den herlige assisten blir slått tidlig i andre omgang og frem til kampslutt er det en strålende kamp av Trent.

Joël Matip7

Holder på å rote det bort tidlig, men slår raskt tilbake med et fint fremspill til Salah. Sånn er det litt gjennom hele kampen - noe rusk, og noe glimrende. Uansett et stort steg i riktig retning for Matip.

Joe Gomez8

Så solid har vi vel knapt sett Gomez på to-tre år? Viser Ellis Simms hvem som er sjefen fra første sekund og er offensiv, trygg og sterk gjennom hele kampen!

Andy Robertson8

Blir med hele veien på kontringen som gir 1-0, og feiringen hans foran The Kop vitner om en spiller som har båret på mye frustrasjon denne sesongen. Han er den som bringer stemningen fra tribunen ned på banen, og kombinerer kvalitet med en fantastisk innsats.

Jordan Henderson7

Herlig tenning og energi. Setter standarden som kaptein slik bare han kan. Det beste vi har sett av Hendo på lenge - kombinasjonene med Salah og Trent sitter, og han pisker laget fremover.

Fabinho6

Et klart fremskritt for Fabinho, som har slitt så voldsomt med å få det til denne sesongen. Fremdeles litt på etterskudd og tidvis slurvete i pasningsspillet, men et steg i riktig retning.

Stefan Bajcetic8

For en spiller! Liverpool hentet ingen nye midtbanespillere i januar, og det gjør ingenting når man sitter på en sånn juvel. I indreløperrollen er han kanskje enda bedre enn i den dype, for her kan han også bruke energien til å være mer med både offensivt og defensivt. Liverpools beste!

Mohamed Salah8

En av flere spillere som viser hvor mye en scoring kan bety. Etter 1-0 våkner han fra sin lille dvale og er Salah på sitt beste igjen - spiller ballen på rett tidspunkt og dribler bedre enn på lenge når det er eneste alternativ. Velkommen tilbake.

Darwin Nunez8

Kommer mer til sin rett ute på kanten enn sentralt i banen - i hvert fall slik det ser ut nå. Jobben han gjør i forbindelse med 1-0-scoringen viser hva som bor i denne karen. Scoringen mangler, men bortsett fra det var dette en strålende kamp av Darwin.

Cody Gakpo8

Vokser og vokser underveis i kampen. Får lov å spille sentralt igjen, og det er en god avgjørelse av Jürgen Klopp. Den første scoringen betyr åpenbart mye, og i dag viser han tegn til å være en langvarig erstatter for Firmino.

Diogo Jota

Tilbake på banen for første gang siden oktober. Det kommer veldig godt med fremover!

Roberto Firmino

Tilbake etter skade, og plutselig begynner vi å få litt flere alternativer på topp!

James Milner

Blir byttet inn for Henderson mot slutten og setter inn en knakende god takling på Maupay, som nesten er på vei gjennom.

Naby Keita

Kommer inn for Bajcetic på overtid.

Harvey Elliott

Byttes inn helt på slutten

Jürgen Klopp8

Veldig lurt å bytte plass på Gakpo og Nunez igjen, etter at de var lovende i disse rollene mot Brighton. Flott å sette Bajcetic ut som indreløper, men her var det mer enn det taktiske som fungerte. Her har Klopp vekket både seg selv og spillerne fra dvalen - og det gir oss håp for resten av sesongen!