Spillerbørs og folkebørs etter Wolves - LiverpoolMed ungguttene på banen ble dette en sårt etterlengtet opptur!

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Caoimhin Kelleher7

Viser frem hvilken ro han har. Lar seg ikke stresse, samme hvilken situasjon han kommer inn. Er veldig trygg med ballen i beina. Egentlig en altfor god målvakt til å kun spille noen få kamper per sesong,

James Milner7

Slik Rayan Aït-Nouri har sett ut i kamper mot Liverpool tidligere var dette kanskje en posisjon en kunne være litt bekymret for, men Milner bruker all sin rutine og gjør en veldig god kamp.

Joe Gomez7

Litt «shaky» de første minuttene, men det var han ikke alene om. Spiller seg bra opp i midtforsvaret, før han går ut som høyreback når Milner tas av banen siste 25.

Ibrahima Konaté7

Det blir kaotisk og mye armer og bein til tider, men en trenger ikke alltid å være så elegant for å være en veldig god midtstopper. Gjør det bra i duellene med Raul Jimenez og får brukt fysikken sin.

Kostas Tsimikas7

Får en tøff start mot Adama Traoré, men det er en duell der han spiller på seg selvtillit og etterhvert får god kontroll på den lynhurtige kantspilleren. Er god i pasningsspillet.

Thiago Alcântara8

Spiller litt høyere i banen, vinner ballen og står etter. Veldig involvert i det de røde gjør offensivt, og er en del av en midtbane som fungerer og henger mye bedre sammen enn det vi har sett i ligaen. Viser noen tekniske detaljer som få gjør etter ham. Tas av banen etter 75 minutter med gult kort – og etter så mye han har spilt etter VM må nok også hamstringene hans spares litt.

Stefan Bajcetic8

Det er veldig morsomt å se Stefan Bajcetic utpå der. Hvilken ro han har til tross for sin unge alder, mot en så rutinert og solid midtbaneduo som Joao Moutinho og Ruben Neves. Tar riktige valg med ball veldig ofte, og det er veldig imponerende for en så ung spiller. Får krampe midtveis i andreomgangen og ser veldig sliten ut.

Naby Keita8

Dette var veldig oppløftende fra Keita i en rolle som høyre indreløper. Det er mange gode grunner til å være frustrert over midtbanespillerens Liverpool-karriere, med alle skadene og utgående kontrakt, men når han ikke er skadet eller ser ut til å kjenne på noe, er han en veldig god spiller, og det viser han her. Blir veldig sliten midtveis i andreomgangen, men finner nye krefter og fullfører 90 minutter for 19. gang for Liverpool.

Harvey Elliott7

Gir Liverpool ledelsen med et fantastisk langskudd! Spiller litt høyere i dag, og er involvert i mye.

Cody Gakpo5

Han er helt fersk i et lag som ikke har fungert – og et lag som heller ikke har hatt særlig mye tid til å trene og integrere ham skikkelig – og det blir litt synlig. Gjør en del småpent, men spesielt i de avgjørende situasjonene høyt i banen er det tydelig at han er rusten og trenger litt tid.

Fabio Carvalho6

God i presset og til å dekke rom i en offensiv venstrekantrolle. Gjør mye bra med ball og veldig ivrig på å vise seg frem. Tas av banen etter 65 minutter, og gjør absolutt en godkjent kamp.

Mohamed Salah

Erstattet Gakpo de siste 25 minuttene.

Curtis Jones

Kommer inn for Carvalho etter 65 minutter. Kommer til en veldig god avslutning på slutten, i det som egentlig er det første vi ser av ham.

Nathaniel Phillips

Kommer inn for Milner og går inn i midtforsvaret. Det er ikke nødvendigvis hans feil, men Wolves får et veldig trykk i minuttene etter, og han lager raskt et frispark som Wolves får en stor sjanse på.

Fabinho

Kommer inn det siste kvarteret når Stefan Bajcetic er helt ferdigkjørt.

Ben Doak

Kommer inn det siste kvarteret etter at Liverpool har blitt kjørt litt, og får brukt hurtigheten sin mot et Wolves som også har brukt mye krefter. Han skulle gjerne ha spilt litt flere minutter slik at vi kunne gitt ham en høy karakter, for den energien og hvor uredd han er - han er virkelig et friskt pust.

Jürgen Klopp8

Gjør åtte endringer på laget – og det fungerer. De unge spillerne tilførte en helt annen energi enn det vi har sett fra de tradisjonelle førstevalgene, og det var veldig oppløftende. Høyest lyd fra Molineux i kveld kom det da de tilreisende sang managerens navn, og det er ingen tvil om at han har full støtte fra fansen.