63. Paul
Glatzel

Spiss

Kamper: 0 / Mål: 0

Hvis en tar med U23, scoret Paul Glatzel 29 mål for aldersbestemte lag i Liverpool sesongen 2019/20. Et mindre enn angrepskollega Bobby Duncan.

Glatzel har vært på akademiet siden han spilt for U9. Han kan spille både som «nier» eller «tier», men er nok som oftest sentralt fremme med energiske Duncan rundt seg. Paul er født i Liverpool, men begge foreldrene hans er tyske. Han har representert Tyskland på U15 og U16 nivå.

Et bokstavelig talt produktivt 2018/19 toppet seg da han med fynd og klem satte inn det avgjørende straffesparket i juniorfinalen mot Manchester City. Som kaptein kunne han løfte trofeet for fjerde gang i klubbens historie. Med åtte spillemål på seks kamper var Paul Glatzel toppscorer i turneringen.

Glatzel er også venstrebent, men er god med begge føtter. Der hvor kollega Duncan er impulsiv og temperamentsfull kan Paul Glatzel være kjøligere og mer beregnende. Han har et stort arsenal som spiss, da han i tillegg til å kunne skyte godt med begge bein også scorer mål på headinger og har bra teknikk og dribleferdigheter.

Det var ventet at han ville fortsette å danne et produktivt angrepspar med Bobby Duncan også denne sesongen, men en kneskade pådratt i den første pre-season kampen mot Tranmere kan gjøre at Duncan dessverre står overfor et langt opphold.

Paul Glatzel

Nummer: 63
Posisjon: Spiss
Født: 20. februar 2001, Liverpool
Innkjøp:
Kamper/mål (kun liga)
Kamper/mål (totalt)
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+