Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - AC MilanThiago viste hvorfor vi skal være glade for at han ikke måtte til VM. Så viste innbytteren hva han har lært av Thiago

De røde vant komfortabelt 4-1 – og det kunne vært mer.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Caoimhin Kelleher6

Er våken når Milan kommer gjennom tidlig i kampen. På Salemaekers sin scoring kan han muligens ha gjort det bedre – men det er det også flere andre som kunne.

James Milner7

Fikk seg en skikkelig trykk i skuldra da han var den Liverpool-spilleren som var lengst fremme (!) i et angrep og fikk frispark i god skuddposisjon. Milner er en hardhaus, og fortsatte. Er veldig aktiv, spesielt offensivt. Tas av banen etter 59 minutter.

Joël Matip7

Tydelig litt kommunikasjonsproblemer mellom stopperne i starten da en Milan-spiller kom alene med Kelleher. For et klassisk Matip-raid det var, da Mohamed Salah scoret 1-0-målet. Han gikk over hele banen, involverte Firmino, og plutselig var Salah alene. Ser vond ut å møte! Spiller 65 minutter før Nat Phillips kommer inn.

Joe Gomez6

Noen kommunikasjonsproblemer med sin makker ved et par anledninger. Det er viktig at de får denne kampen sammen, siden de trolig vil starte mot Manchester City på torsdag.

Andy Robertson6

Feilberegner kanskje litt da den lange ballen kommer mot Salemaekers. Får ikke stoppet belgieren når han drar seg inn og får avsluttet på det som blir 1-1-målet. Ellers litt passiv når han har et hav med rom ute til venstre, og medspillerne velger heller skudd. Spiller 59 minutter.

Stefan Bajcetic7

Rolig og fin med ballen, noen veldig flotte dragninger og detaljer under press, men helt stabilt gjennom hele omgangen blir det ikke. En litt sløv pasning gir Milan en sjanse, uten at de setter den. Det lykkes ikke alltid, men han ser veldig moden ut i mye av det han gjør, og han ser veldig spennende ut. Spiller 78 minutter.

Thiago Alcântara8

Slår noen utrolige baller, også i denne kampen, som få eller ingen gjør etter ham. Også en strålende scoring, der han bruker én touch på å legge ballen til rette, før han banker den ned i hjørnet utagbart for keeper. Er banens store spiller så lenge han er på banen.

Harvey Elliott6

Noen flotte toucher og involveringer, spesielt når han trekker inn i banen – men en skulle gjerne sett ham enda mer involvert her. Det er mulig det er bevisst, etter at han har hatt noen fysiske utfordringer på treningsleiren.

Alex Oxlade-Chamberlain6

En veldig fin flikk til Salah som satte han opp for en god mulighet til å gjøre 2-0. I en skikkelig kamp ville han nok spilt til en helt fri Milner ute på kanten etter 20 minutter, men med den skuddfoten han har er det forståelig at han ønsker å prøve den i kamp for en gangs skyld. Går av banen like før timen.

Mohamed Salah7

Får en scoring som kanskje blir det enkleste han har scoret det siste året, med en målvakt som er veldig ivrig. Men de skal settes, og det gjorde egypteren! Er hele tiden på farten og vil ha flere mål, uansett hvilken turnering det er snakk om. Det var tydelig da dommeren blåste av for pause mens Salah hadde en hel banehalvdel å løpe på med ball…

Roberto Firmino7

Det er få det er bedre å kombinere med enn Roberto Firmino, og det ble også veldig synlig i 1-0-målet når han spiller vegg med Matip. Er farlig frempå selv ved et par anledninger, og for noen touch han viser... Får nesten en time her.

Darwin Nunez8

Kommer på banen etter 59 minutter. Markerer seg umiddelbart med en veldig fin flikk. Får testet keeper når han kommer rettvendt og Liverpool kontrer. Er sikker når han kommer alene med keeper igjen og scorer 3-1-målet etter en nydelig pasning fra Clark, og legger så på til 4-1 etter forarbeid av Doak. Straffen var... interessant.

Melkamu Frauendorf6

Kommer på banen etter 59 minutter for James Milner, og spiller høyreback. Det så litt tydelig ut det var en uvant rolle ved én anledning, uten at LFC ble straffet.

Naby Keita7

Spiller den siste halvtimen. Finner Nunez med en veldig god ball over Milan-forsvaret, men uruguayaneren mister fotfestet før han skal avslutte. Gjør en fin jobb defensivt. Spiller bedre enn straffesparket hans var i straffekonkurransen.

Fabio Carvalho6

Får en halvtime. Gjør en del småpent. Kunne tenkt seg en ny scoring og prøver seg fra langt hold helt på slutten. Blir den første som scorer på straffe, og er sikker etter at Tsimikas og Keita har bommet.

Adrian6

Erstatter Kelleher siste halvtimen. Får tidlig en avslutning mot seg som han virker sjanseløs på – heldigvis treffer den bare tverrleggeren og ikke nettet. Redder Milans tredje straffespark.

Kostas Tsimikas6

Klopp bytter venstreback den siste halvtimen, og Tsimikas kommer inn. Har ett godt raid, der han på klassisk Tsimikas-vis får med seg ballen på underlig vis. Litt uheldig i straffekonkurransen, for straffen er ikke dårlig, men keeper ligger der og redder.

Nathaniel Phillips

Kommer inn de siste 25 minuttene.

Bobby Clark

Kommer inn etter 78 minutter - og han markerer seg virkelig! En pasning verdig Thiago Alcantara som satte opp Darwin Nunez for 3-1-målet. Er veldig sikker fra straffemerket.

Dominic Corness

Får spille det siste kvarteret etter at han erstatter Elliott etter 78 minutter.

Ben Doak

Kommer inn helt på slutten, og viser hvor uredd han er. Veldig nære scoring. Noen minutter senere gjør han alt forarbeidet og serverer Darwin Nunez for 4-1-målet.

Jarell Quansah

Kommer inn de siste sju minuttene.

Jürgen Klopp7

Hva skal en si om manageren etter en treningskamp der det viktigste er at alle kommer seg gjennom det? Det så ut som spillergruppen var motivert i alle fall! Venter med byttene til litt ut i omgangen.