Spillerbørs og folkebørsFirmino og Thiago var i det lekne hjørnet, men rytmen forsvant med alle byttene

Straffebom og kommunikasjonssvikt til tross, ble det levert mange gode prestasjoner i førsteomgangen mot Lyon.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Caoimhin Kelleher5

Første reelle involvering er når han må plukke et innlegg etter drøye 20 minutter. Gjør en kvalifisert redning på et skudd fra Dembele ti minutter før pause. Kommunikasjonen med Robertson er ikke topp når Lacazette utligner, da keeperen kommer på halvdistanse. Ble byttet ut til fordel for Adrian i pausen.

James Milner5

Kaptein for anledningen. Ble veldig anonym og lite involvert i spillet.

Joël Matip6

Klarerer et farlig innlegg tidlig i kampen, men var ellers ikke så mye involvert. Ble byttet ut i pausen.

Joe Gomez6

Samvittighetsfull i den defensive jobben, selv om han er med opp på dødballer. Holder følge med Dembele i løpsduellen som Lyon-spilleren avslutter med et hardt skudd rett på Kelleher.

Andy Robertson5

Var nær ved å løpe helt gjennom etter elleve minutter, men fikk en dårlig touch og ballen trillet over dødlinja. Slår en strålende langpasning til Salah etter et kvarter. Må ta mye av skylden for Lyons utligning til 1-1, etter en klassisk kommunikasjonssvikt med keeper Kelleher. Ble byttet ut i pausen.

Stefan Bajcetic6

God distribusjon, og solide taklinger. Får et gult kort midtveis i første omgang, etter en sklitakling der han tok ballen, men så traff mannen. Ble byttet ut i pausen.

Thiago Alcântara7

God presspill, og slår noen geniale pasninger. Var den som styrte alt på midtbanen i de første 35 minuttene der Liverpool dominerte stort.

Harvey Elliott

Var livlig mens han var på banen. Fikk en stor sjanse etter snaue 20 minutter, men fikk en dårlig touch og keeper ordnet opp. Fikk ikke skikkelig klem på en avslutning etter 28 minutter, fra god posisjon. Ble byttet ut etter 29 minutter, og ristet på hodet da han forlot banen, noe som kan tyde på en skade.

Fabio Carvalho6

Får det enkelt når han kan trille inn 1-0 etter 40 sekunder. Livlig de 45 minuttene han får på banen.

Mohamed Salah6

Hans avslutning blokkeres, så den blir en assist til Carvalho på 1-0. Kombinerer med Firmino, når brasilianeren får straffespark. Salahs straffespark blir reddet. Header like over på en strålende langpasning fra Robertson etter et kvarter.

Roberto Firmino7

Glimrende forspill i forkant av Carvalhos tidlig mål. Herlige touch og gode pasninger. Skaffet straffespark etter glimrende veggspill med Salah. Veldig skarp, og var involvert i det meste da Liverpool dominerte i første omgang. Liverpools bestemann.

Melkamu Frauendorf

Inn for Elliott etter 29 minutter. Blir litt lett i enkelte situasjoner. Ble byttet ut igjen i pausen.

Alex Oxlade-Chamberlain4

Kommer inn for Bajcetic i pausen. Klarte aldri å sette sitt preg på midtbanen. Scoret sikkert på sitt forsøk i straffespark-konkurransen.

Nathaniel Phillips4

Kommer inn for Matip i pausen. Klarerer ballen i hånden på Ramsay, men det var aldri noe straffespark. Har ikke den samme roen som mannen han erstatter.

Kostas Tsimikas4

Kommer inn for Robertson i pausen. Ble taklet hardt av Lacazette etter 58 minutter. Veldig på etterskudd ved Lyons tredje mål. Sikker i straffespark-konkurransen.

Bobby Clark3

Kom inn i pausen. Bidro med ungdommelig entusiasme, men ble alt for lett.

Calvin Ramsay5

Kommer inn for Frauendorf i pausen Har et farlig skudd som Lyons-keeper får en touch på slik at ballen går like utenfor tidlig i andre omgang. En av de bedre av innbytterne, men bommet i straffespark-konkurransen.

Adrian5

Kommer inn for Kelleher i pausen. Må slippe inn et mål ved bakre stolpe. Gjør en meget god redning etter 80 minutter. Gjør en ok redning i forkant av 3-1, men må gi retur. Reddet ikke noen av straffesparkene.

Ben Doak

Inn for Salah etter 61 minutter. Forsøker kreative løsninger. Har et raid der han blir liggende nede i straffefeltet på tampen.

Dominic Corness

Inn for Firmino etter 61 minutter. Sliter en god del defensivt.

Naby Keita

Inn for Thiago etter 61 minutter. Gledelig å ha midtbanespilleren tilbake i spill. Får en sjanse når Doak spiller ham inne i feltet, men blir stoppet. Scoret på sitt straffespark.

Luke Chambers

Inn for Gomez etter 61 minutter. Rydder fint opp når Lyon forsøker seg på høyreflanken tjue minutter før slutt. Kommer på etterskudd når Lyon får en stor sjanse etter 80 minutter.

Layton Stewart

Inn for Milner etter 61 minutter. Må ut igjen etter bare tolv minutter på banen, antagelig med en skade.

Jake Cain

Inn for Stewart etter 73 minutter, uten å bli særlig involvert i spillet.

Jürgen Klopp5

Laget Klopp sendte utpå før pause spilte god og underholdende fotball, men sløste med sjansene. Etter alle byttene i pausen og midtveis i andre omgang raknet det fullstendig, og Lyon snudde kampen alt for enkelt.