47. Nathaniel
Phillips

Forsvar

Kamper: 0 / Mål: 0

Nathaniel Phillips er sønn av Jimmy Phillips, som noen vil huske som spiller for Bolton.

Phillips senior er sjef for ungdomsakademiet til Bolton, hvor Jimmy også var involvert. Sommeren 2016 stod imidlertid karrieren noe i stampe og midtstopperen var på nippet til å reise til USA for å kombinere fotball og studier.

Et vellykket prøvespill med Liverpool gjorde imidlertid at den høyreiste forsvareren nokså ubemerket skrev kontrakt med de røde foran sesongen 2016/17. En ryggskade gjorde imidlertid sitt til at Nat Phillips mistet mye av sin første sesong hos de røde, men greide å få vist seg fram på våren 2017 hvor han spilte som kaptein for Liverpool U23.

Stopperen ble tatt med i troppen som Jürgen Klopp hadde med seg til USA sommeren 2018, og hvor han gjorde det meget bra. Han var ventet å være en bokstavelig talt sentral spiller på Liverpool U23, men fikk mye av sesongen ødelagt av skader.

En midtstopper av den mer gamle engelsk skolen er Nathaniel Phillips en duellspiller som liker å ta for seg i dueller både på bakken og i lufta. Bra til å lese spillet og gjøre vurderinger i defensive situasjoner. En type som under treningskamper har vist at han ikke har noen respekt for, eller synes å være på feil plass, også mot meriterte motstandere. Sjansen på førstelaget har imidlertid latt vente på seg.

Nathaniel Phillips

Nummer: 47
Posisjon: Forsvar
Født: 21. mars 1997, Bolton
Innkjøp: Gratis
Kamper/mål (kun liga)
Kamper/mål (totalt)
Tidligere klubber:
Bolton
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.08.2019 kl 21:50

Se 45 treningsbilder fra Melwood

Forberedelsene til Arsenal-kampen fortsetter.

+
22.08.2019 kl 20:19

– Enestående person og fotballspiller

Ingen i klubben var i tvil om at Ox ville klare å kjempe seg tilbake, sier Klopp.

+
22.08.2019 kl 18:03

Ny kontrakt for Oxlade-Chamberlain

Klubben bekrefter at 26-åringen har signert ny avtale.

+
22.08.2019 kl 17:18

Hevder Liverpool og Nike nærmer seg draktavtale

Ifølge Forbes kan avtalen bli den dyreste i hele Premier League.

+