47. Nathaniel
Phillips

Forsvar

Kamper: 0 / Mål: 0

Nathaniel Phillips er sønn av Jimmy Phillips, som noen vil huske som spiller for Bolton.

Phillips senior er sjef for ungdomsakademiet til Bolton, hvor Jimmy også var involvert. Sommeren 2016 stod imidlertid karrieren noe i stampe og midtstopperen var på nippet til å reise til USA for å kombinere fotball og studier.

Et vellykket prøvespill med Liverpool gjorde imidlertid at den høyreiste forsvareren nokså ubemerket skrev kontrakt med de røde foran sesongen 2016/17. En ryggskade gjorde imidlertid sitt til at Nat Phillips mistet mye av sin første sesong hos de røde, men han greide å få vist seg fram på våren 2017 hvor han spilte som kaptein for Liverpool U23.

Stopperen ble tatt med i troppen som Jürgen Klopp hadde med seg til USA sommeren 2018, og hvor han gjorde det meget bra. Han var ventet å være en bokstavelig talt sentral spiller på Liverpool U23, men fikk mye av sesongen ødelagt av skader.

En midtstopper av den mer gamle engelsk skolen er Nathaniel Phillips en duellspiller som liker å ta for seg i dueller både på bakken og i lufta. Bra til å lese spillet og gjøre vurderinger i defensive situasjoner. En type som under treningskamper har vist at han ikke har noen respekt for, eller synes å være på feil plass, også mot meriterte motstandere. Sjansen på førstelaget har imidlertid latt vente på seg.

Sommeren 2019 fikk Phillips nok engang være med førstelaget til USA, og den 7. august denne sommeren signerte midtstopperen en ny langtidskontrakt med Liverpool, før han ble sendt på lån ut sesongen til tyske VfB Stuttgart.

Nathaniel Phillips

Nummer: 47
Posisjon: Forsvar
Født: 21. mars 1997, Bolton
Innkjøp: Gratis
Kamper/mål (kun liga)
Kamper/mål (totalt)
Tidligere klubber:
Bolton, VfB Stuttgart (lån)
Siste Til vår nyhetsoversikt
04.12.2019 kl 23:22

– Det er den beste følelsen du kan ha som manager

Det var mye Jürgen Klopp var fornøyd med etter 5-2 mot Everton, men han var spesielt glad for å se at alt fungerte så bra etter fem bytter.

+
04.12.2019 kl 17:02

Dyp fortvilelse og enorm glede

Divock Origis møter med Everton er en historie for seg selv.

+
04.12.2019 kl 12:38

Klopp roterer ikke mye

Men midtbanen er unntaket.

+
04.12.2019 kl 11:22

– Om du har en lang nese, så er du i offside nå til dags!

UEFA-presidenten vil tillate at spillere kan være 10-20 centimeter i offside!

+