47. Nathaniel
Phillips

Forsvar

Kamper: 0 / Mål: 0

Nathaniel Phillips er sønn av Jimmy Phillips, som noen vil huske som spiller for Bolton.

Phillips senior er sjef for ungdomsakademiet til Bolton, hvor Jimmy også var involvert. Sommeren 2016 stod imidlertid karrieren noe i stampe og midtstopperen var på nippet til å reise til USA for å kombinere fotball og studier.

Et vellykket prøvespill med Liverpool gjorde imidlertid at den høyreiste forsvareren nokså ubemerket skrev kontrakt med de røde foran sesongen 2016/17. En ryggskade gjorde imidlertid sitt til at Nat Phillips mistet mye av sin første sesong hos de røde, men greide å få vist seg fram på våren 2017 hvor han spilte som kaptein for Liverpool U23.

Stopperen ble tatt med i troppen som Jürgen Klopp hadde med seg til USA sommeren 2018, og hvor han gjorde det meget bra. Han var ventet å være en bokstavelig talt sentral spiller på Liverpool U23, men fikk mye av sesongen ødelagt av skader.

En midtstopper av den mer gamle engelsk skolen er Nathaniel Phillips en duellspiller som liker å ta for seg i dueller både på bakken og i lufta. Bra til å lese spillet og gjøre vurderinger i defensive situasjoner. En type som under treningskamper har vist at han ikke har noen respekt for, eller synes å være på feil plass, også mot meriterte motstandere. Sjansen på førstelaget har imidlertid latt vente på seg.

Nathaniel Phillips

Nummer: 47
Posisjon: Forsvar
Født: 21. mars 1997, Bolton
Innkjøp: Gratis
Kamper/mål (kun liga)
Kamper/mål (totalt)
Tidligere klubber:
Bolton
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2019 kl 22:32

– Det jeg liker best med VM for klubblag, er at du får merket på drakten dersom du vinner

Gini Wijnaldum er motivert for å vinne VM for klubblag.

+
18.11.2019 kl 20:53

Tirsdag starter medlemssalget

Klubben skal selge billetter for kampene i andre halvdel av sesongen.

+
18.11.2019 kl 19:40

Kan bli det femte laget som går 30 kamper ubeseiret i Premier League

Dersom Liverpool unngår tap på Selhurst Park kan de klare noe bare fire lag tidligere har gjort i Premier League.

+
18.11.2019 kl 18:15

Gomez ser ut til å bli klar - fortsatt usikkert med Salah og Robertson

Siste nytt på skadefronten.

+