56. Bobby
Duncan

Spiss

Kamper: 0 / Mål: 0

Da Bobby Duncan kom til Liverpool før forrige sesong var det ikke uten overskrifter. Ikke bare hadde han tidligere skrevet historie ved å score hattrick mot Brasil i en landskamp, han kom fra Manchester City og var søskenbarnet til Steven Gerrard. Landskampen var for England da han som 15-åring nettet tre ganger borte mot Brasil i en U16-landskamp.

Bobby valgte å forlate City og skrev sin første proffkontrakt for Liverpool som 17-åring i august i fjor, da han har vært Liverpool-fan siden barndommen. Det ble en fin første sesong i helrødt med 30 scoringer i liga og cup for Liverpool U18, inkludert som toppscorer i seriespillet med 18 fulltreffere på 20 kamper fra start. En av hans største øyeblikk var da han dunket inn utligningen mot sin tidligere klubb Manchester City i finalen i den nasjonale juniorcupen. Det susende langskuddet som gikk inn betød 1-1 like før slutt og Liverpool skulle ende opp med å vinne på straffespark-konkurranse.

Scouseren er en energisk spiss med lavt tyngdepunkt, og en kraftfull og presis venstrefot. Tyngdepunktet er lavt, han er bra på hodet til tross for beskjedne 175 cm, og gleden over å score mål er uomtvistelig. Robbie Fowler er blitt nevnt når det snakkes om type spiller. Han er en fighter som er god til å vinne ballen på motstanderens halvdel.

Duncan var også med førstelagstroppen i de første kampene under årets pre-season, inkludert mot Tranmere hvor han scoret et mål i 6-0 seieren. Han fikk også være med til USA, selv om 18-åringen nok i første rekke er ment som en som denne sesongen skal spille seg inn på Liverpool U23.

Bobby Duncan

Nummer: 56
Posisjon: Spiss
Født: 25. juni 2001, Whiston
Innkjøp:
Kamper/mål (kun liga)
Kamper/mål (totalt)
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2019 kl 22:24

– Det betyr ingenting hvordan du vinner kampene

Georginio Wijnaldum forklarer sine tanker om de varierende prestasjonene i sesongstarten.

+
19.08.2019 kl 21:09

Nå blir det 1. mot 2. plass neste helg!

Liverpool beholder tabelltoppen etter at Manchester United spilte uavgjort mot Wolverhampton.

+
19.08.2019 kl 20:11

Batshuayi senket Liverpool U23

To mål og en assist fra Michy Batshuayi sørget for 3-0 seier til Chelsea U23.

+
19.08.2019 kl 18:44

Carroll forteller hvordan han opplevde rekordovergangen til Liverpool

Andy Carroll ble Liverpools dyreste spiller gjennom tidene da han signerte i 2011. På det tidspunktet visste han lite av hva som ventet han.

+