65. Yasser
Larouci

Forsvar

Kamper: 0 / Mål: 0

Yasser Larouci kom til Liverpool fra akademiet til det franske laget Le Havre. Her hadde han utmerket seg her som en spennende ving, som ofte spilte ute på høyrekanten for så å skjære innover og bruke sin skarpe venstrefot.

Sist sesong spilte han hele sesongen for Liverpools juniorlag (U18), men ble etter en meget bra sesong også noe involvert med U23 på vårparten. Her startet han også som høyreving, for så å imponere på venstrevingen. Det var også hans posisjon da han var med i finalen i den nasjonale juniorcupen, mot Manchester City. I en tett sluttkamp var spilleren på venstrekanten til Liverpool, med det flagrende mørke håret, en av de store beholdningene med sine forseringer fremover. Larouci kunne etter straffespark-konkurranse være med å holde pokalen som mester i den engelske juniorcupen.

Det er ingen tvil om at Yasser Larouci var en av de ungguttene som hadde størst fremgang på akademiet i 2018/19. Det var derfor ikke særlig overraskende at han var en av ungguttene som kom med da Jürgen Klopp tok ut troppen til de første pre-season kampene sommeren 2019. Med Andy Robertson senere tilbake som følge av landskamper var det Yasser og Adam Lewis som fikk hver sin omgang på venstrebacken. Det var mannen med nr. 65 på ryggen som tok første stikk i kampen mot Tranmere, da han i de første 45 minuttene rakk å være med en rekke angrep fra Liverpools venstresiden. Det var en omgang hvor Larouci mer fungerte som en ving enn som en back, da han både lå helt bredt for å skape rom og muligheter til å sende inn et innlegg, men flere ganger også satte fart innover i banen. Han elsker å drive slik fremover Yasser Larouci og ble ansett som en av Liverpools beste i den kampen.

Yasser kan spille landskamper både for Frankrike og sitt fødeland, Algerie.

Yasser Larouci

Nummer: 65
Posisjon: Forsvar
Født: 01. januar 2001, El Oued i Algerie
Innkjøp:
Kamper/mål (kun liga)
Kamper/mål (totalt)
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2019 kl 22:24

– Det betyr ingenting hvordan du vinner kampene

Georginio Wijnaldum forklarer sine tanker om de varierende prestasjonene i sesongstarten.

+
19.08.2019 kl 21:09

Nå blir det 1. mot 2. plass neste helg!

Liverpool beholder tabelltoppen etter at Manchester United spilte uavgjort mot Wolverhampton.

+
19.08.2019 kl 20:11

Batshuayi senket Liverpool U23

To mål og en assist fra Michy Batshuayi sørget for 3-0 seier til Chelsea U23.

+
19.08.2019 kl 18:44

Carroll forteller hvordan han opplevde rekordovergangen til Liverpool

Andy Carroll ble Liverpools dyreste spiller gjennom tidene da han signerte i 2011. På det tidspunktet visste han lite av hva som ventet han.

+