Førerløs hund

Siden 1969, det året eg blei Liverpool-supporter, har The Reds alltid hatt ein sterk leder (kaptein).

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

I dag er The Reds som ein førerløs hund. Jordan Hendersen er ingen kaptein. Han er desverre heller ikkje god nok til å spille for Liverpool. Ergo er skuta uten skipper, og så lenge ikkje Klopp og co inrømmer det vil vi nok fortsatt seile i ingenmannsland. Det at Klopp i det heile kan forsvare å ha ein spiller som Hendo på laget er for meg ei stor gåte. No har eg ikkje studert statistikken, men det ville vært interesant å sett Hendo vs Gerrard, med tanke på kampinnflytelse etc.

The Reds har ikkje brukt punda som konkurrentane har, seier alle. Men vi henta Klopp som gjorde magiske ting med Dortmund, og da forventer vi masse. Så langt må eg seie meg skuffa over a The Reds fortsatt har ein Kaptein som Jordan Henderson ,som i mine auge er langt fra å oppfylle rolla og det eg forventer av ein leder og kaptein for Liverpool.

Alle snakker om at vi er der vi er fordi vi ikkje fekk kjøpe Virgil, Keita etc. Eg har jo selvfølgeleg sett på disse to, men kan ikkje heilt sjå verdien her. Virgil spela i kveld mot Newcastle, og gjorde i alle fall like mykje feil som Lovren i ein gjennomsnittskamp. Det einaste eg vil hevde er betydeleg bedre er at Virgil har ein god pasningsfot og kan slå langpasninger pluss at han har bra fart. Men eg synes ikkje Lovren gjorde det dårlig mot United.

Konklusjon er at eg ikkje er sikker på om vi hadde blitt så mykje bedre med de to på laget. For meg skin det igjennom at dagens Liverpool-lag driv rundt som eit skip uten SKIPPER. Alle gode Liverpool lag-har hatt ein sterk SKIPPER.