KAPTEIN  Blogger Terje Knutsen er meget kritisk til Jordan Henderson.

Førerløs hund

Siden 1969, det året eg blei Liverpool-supporter, har The Reds alltid hatt ein sterk leder (kaptein).

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

I dag er The Reds som ein førerløs hund. Jordan Hendersen er ingen kaptein. Han er desverre heller ikkje god nok til å spille for Liverpool. Ergo er skuta uten skipper, og så lenge ikkje Klopp og co inrømmer det vil vi nok fortsatt seile i ingenmannsland. Det at Klopp i det heile kan forsvare å ha ein spiller som Hendo på laget er for meg ei stor gåte. No har eg ikkje studert statistikken, men det ville vært interesant å sett Hendo vs Gerrard, med tanke på kampinnflytelse etc.

The Reds har ikkje brukt punda som konkurrentane har, seier alle. Men vi henta Klopp som gjorde magiske ting med Dortmund, og da forventer vi masse. Så langt må eg seie meg skuffa over a The Reds fortsatt har ein Kaptein som Jordan Henderson ,som i mine auge er langt fra å oppfylle rolla og det eg forventer av ein leder og kaptein for Liverpool.

Alle snakker om at vi er der vi er fordi vi ikkje fekk kjøpe Virgil, Keita etc. Eg har jo selvfølgeleg sett på disse to, men kan ikkje heilt sjå verdien her. Virgil spela i kveld mot Newcastle, og gjorde i alle fall like mykje feil som Lovren i ein gjennomsnittskamp. Det einaste eg vil hevde er betydeleg bedre er at Virgil har ein god pasningsfot og kan slå langpasninger pluss at han har bra fart. Men eg synes ikkje Lovren gjorde det dårlig mot United.

Konklusjon er at eg ikkje er sikker på om vi hadde blitt så mykje bedre med de to på laget.  For meg skin det igjennom  at dagens Liverpool-lag driv rundt som eit skip uten SKIPPER. Alle gode Liverpool lag-har hatt ein sterk SKIPPER.

Del

Jordan Henderson

13.12.2017 19:56

Henderson med matdonasjon

06.12.2017 10:34

Dette skriver kapteinen før skjebnekampen

Jordan Henderson ber spillere, trenere og publikum om å gå til kampen mot Spartak Moskva som om det var en cupfinale.

03.12.2017 11:06

– Rotasjon gir oss friske bein

Jordan Henderson mener at Liverpool nå får betalt for Jürgen Klopps rotasjonspolitikk.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.01.2018 kl 23:18

– Vi trenger ikke vise folk at vi ikke sover

Jürgen Klopp vil ikke forhaste seg med å bruke Coutinho-pengene. Han peker isteden på spillere han mener kan fylle tomrommet.

+
20.01.2018 kl 19:08

Ingen blemmer for topplagene

Målene rant inn for Liverpools konkurrenter lørdag.

+
20.01.2018 kl 17:56

Er det riktig å selge Daniel Sturridge nå?

Liverpool.no-redaksjonen om keepersituasjonen, Daniel Sturridge og laget mot Swansea.

+
20.01.2018 kl 17:03

Slått ut i Anfield-debuten til Tagseth og Gerrard

Steven Gerrards første møte med Anfield som manager endte i tap etter ekstraomganger.

+